Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mont0
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 01:07

Eheh, upravu si, ja sam vrlo vjerovatno njega zamijenio sa Carozzierijem, onim nadrogiranim likom :lol: I pogodio si, Santacroce, na njega sam mislio..

Zaccardo je pecina lik, ima ga i u sirinu i u visinu :lol: Jak pravo, zato bih ga volio vidjeti da igra, samo ne znam u kakvoj je formi, ponavljam. A Cannavaro ne moze igrati na SP-u, hvala za 2006. godinu i sve briljantne tekme, ali ne smije :D

Proradice Monto kad najvise trebalo, postace drzak :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 01:13

Nisam ni je pratio njegove igre,slabo gledam Parmu,al ako je sudit po njihovim igrama onda je dobar,al ja mislim da on nije za repke :D. a taj Montolivo mi je prejak i drag igrac,kakvu je samo loptu dao protiv Intera u ligi za gol Keirrisona,pa u LP je imao stvarno super nastupe...mislim da bi mogo on napravit iskorak u J.Africi ako mu Lippi da sansu.A Carozzieri koka ovo ono :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 01:18

To je taj pas, ne direktno Keirrisonu, nego za Comotta koji asistira strijelcu gola, bravo za tebe, odlicno zapazanje. 8-)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 01:21

Kako je samo stao na loptu,covjece koja inteligencija...fenomenalan pas.mislim da je pravi nasljednik Pirla jer je jako dobar i u defanzivnom dijelu gdje ga je i forsirao dobar dio ove sezone Prandelli.uhh kako bi ga volio vidjet u Interu :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 01:28

Malo sutra :P Sada je kapiten Fiorentine, i sumnjam da ce otici, barem jos jednu sezonu, ustvari - nadam se :D

Djetinjasto nekako izgleda, da je napadac rekao bih nasljednik Inzaghija, ovako, khm...Ta jedna mrvica mu nedostaje da izraste u pravog vodju na terenu, valjda ce taj dugo ocekivani upgrade uraditi uskoro, patak ga :D

P.S. Gattuso mora biti medju putnicima u Afriku 8-)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 01:31

da sad je i kapiten,libo ga ima sve u Firenzi...al kad dodje u veci klub onda ce se dokazat jel' il nije klasa.a Gatusso nije ove godine ni po cemu zusluzio,ako je neko zasluzio onda je to Ambrosini koji je odigrao odlicnu sezonu.inace meni najmrzi igrac na svijetu,al fkt je zasluzio da bude putnik u J.Afriku cak i prije Gatussa,moje misljenje naravno .

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 01:40

Pogledaj ta dva videa, sasvim dovoljan razlog 8-)

Necemo smarati raju pricom o Montolivu, zna svak da je majstor :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 01:45

On je bio igracina i veliki borac,uvijek je igro srcem...al brate ove sezone to vise nije onaj stari Gennaro,daleko je on od toga.dosta dugo je bio i povrijedjen,po meni nije za repke,al mislim da ce ga Lippi sigurno zvat.e sad dal ce igrat il ne,ja mislim da nece jer ce vjerovatno De Rossi bit zadnji vezni...osim ako se Lippi ne odluci na neku ludu varijantu sa njim i De Rossiem u paru,a to bi bilo fkt nidje veze :mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 01:50

Haha, pa jedino tako Italija nesto i moze uraditi, ebes leprsavu igru, rezultat je bitan. Jesam materijalista, a :mrgreen:

Ma sumnjam da ce tako biti, De Rossi - Pirlo - Montolivo/Perrotta (po meni), ukoliko se igralo sa dvojicom krilnih, mada i to cisto sumnjam, bice tu svakakvih kombinacija. A Gattusa ko ne voli nije normalan :mrgreen: Ja mislim da ce ovaj post zavrsiti u temi "najsmjesniji postovi" tj. najgluplji, u ovom slucaju 8-)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 01:55

Mah rezultat je bitan,ako si dobar ko da je bitno kako igras :D .Perrotta nije na spisku,tu racunaj Marchisia,on ce to igrat sigurno...a Gattusa ja ne volim,al mi je posto drazi nakon crvenog u prvom derbiju ove sezone :mrgreen: .postujem ja njeg za sve sto je uradio za repku al mi nije drag jer igra za Milan,meni najmrzi klub :D .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 maj 2010, 02:02

Interista di cuore je napisao/la:Mah rezultat je bitan,ako si dobar ko da je bitno kako igras :D .Perrotta nije na spisku,tu racunaj Marchisia,on ce to igrat sigurno...a Gattusa ja ne volim,al mi je posto drazi nakon crvenog u prvom derbiju ove sezone :mrgreen: .postujem ja njeg za sve sto je uradio za repku al mi nije drag jer igra za Milan,meni najmrzi klub :D .
Onaj spisak od prije 7 dana je bez Rominih i Interovih igraca, mada iz Intera nema koga ni zvati. Mislim da ce Perota upasti u tim, kao naravno i De Rossi. Kad bi ja birao formaciju, bila bi 4 odbrambena, tri vezna (DDR-Pirlo-Montolivo), 2 krila (Di Natale i Casano) i jedan napadac
nema potpisa

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2010, 02:03

Jasta, kako sam ja ostario, auu, Marchisio ce igrati, tu ce djavo sve i odnijeti :P Sad ocekujem tesku artiljeriju navijaca Juventusa :P

Ima jedan igrac u Atalanti, kojega gotivim otkad se pojavio na sceni, jos iz doba dok je igrao za Vicenzu, cini mi se, ili je Veneziu, prije ovo prvo, Simone Padoin, nije kalibar za reprezentaciju, ali bih ga definitivno volio vidjeti u Fiorentini, covjek koji moze igrati najvise pozicija od svih igraca koje znam, ako izuzmemo Javiera Zanettija :D Stopere, bekove, u vezi sve zivo, barem ga se ja takvog sjecam, pratio sam malo ove sezone, sta je igrao bilo je sasvim solidno, da bogdo Corvino razmislja kao ja :P

Sad idemo pajkiti, cekamo Dafka i ostale spammere da se ukljuce malkice :P

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 02:08

Mislim da nece zvat Perrottu skoro sigurno al vidjet cemo...jbg iz Intera bi jedino mogo Balotelli,al on je idiot pa nema nista od njeg.Dok je Santon povrijedjen veci dio sezone i zato je izgubio mjesto u repki.A bas Padoin moze igrat sve,od napada do beka :mrgreen: .a meni je onaj Guarente zvijer iz Atalante,on je potpiso za Napoli i od iduce sezone igra za njih.tamam da Hamsik moze rahat prec u Inter :P

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 maj 2010, 09:30

Ponos Torina je napisao/la:slika
:mrgreen: ;)
:mrgreen: to je to.. nema dalje..

sto se tice repke iz komentara se moze zakljuciti kako zavidite sto Juve ima 8 igraca na SP-u.. zavidite i dalje, ali da ste vi kojim slucajem krenuli ulagati u svoje Italijane, a ne prodavati ih ( Aquilani ) da bi zaradili, ili ne dat mu da igra ( Santon ) da se i dalje razvija.. inter nema ni jednog Italijana i nema smisla da se nesto bunite, Roma ima par Italijancica ali vjerovatno ce samo De Rossi igrati, Milan ima jako slabo Italijana od koji Pirlo ima zagarantovano mjesto.. to su 2 igraca, treba skupiti jos igraca za sp.. da se razumijemo, nisam ni ja za Grossa, Legra i Iaquintu.. ali ostali su zasluzili svoje mjesto..

-Buffon -> suvisno je ista govoriti
-Chiellini -> ako dozovlite da kazem da je trenutno najbolji stoper svijeta.. trenutno.. lik igra u odbrani sam i opet taj Juve ne prima po 5 golova.. ali bukvalno sam igra..
-Cannavaro -> nije nesto specijalno, ali Il Capitano je..
-Camoranesi -> pogledajte sve zadnje tekme repke i vidjet cete da jedini igrac koji je pokusavao nesto i koji ima ideju je Camoranesi.. Lippi je radio sa njim i zna kako ga najbolje iskoristiti..
-Marchisio -> ovaj cu post citirati kada se zavrsi SP i podvuci njegovo ime.. otkrovljenje svjetskog ce biti Claudio Marchisio.. u drzavi nema srcanijeg igraca od njega.. poginuo bi na terenu, a da ne pricam kakav je lider.. sa 24 godine bio je kapiten Juventusa, a svi znaju kakve legende Juve ima.. i da, njegove sposobnosti su duplo vece od svakog veznjaka u Italiji.. jer ovaj osim fantasticnog pasa i savrsene defanzive ima brzinu, tehniku i jako cesto zna pogoditi.. stavite nekog drugog veznjaka na krilo pa cete vidjeti kako ce igrat.. a Marcha igra skoro citavu sezonu i opet na kraju 3. najbolji igrac Juventusa..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 maj 2010, 10:28

po cemu si ti to zakljucio da neko zavidi? na cemu da ti zavidim,na Cannavaru,Legri,Camoranesiu il Grossu? bezze ti je sto odma ides u neke rasprave.i sam kazes da nisu za repke i onda kazes kako ti je neko zavidan :o ima mooj post ranije u kojem kazem da Buffon,Chiellini,Marchisio pa i Canna zasluzuju mjesto dok su ostali stvarno losi.i gdje ja il bilo koji drugi trazi da igraju interovci il romini ? bezze lupas...Chiellini je dobar igrac,mozda najbolji u Juvetu al brate pretjera ga ti da je najbolji na svijetu :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 maj 2010, 11:12

trenutna forma jeste sigurno.. ok, pretjerujem mozda navijacki.. ali medju top 3 je trenutno 100%.. Vidic i Puyol mozda sa njim.. a prema postovima se da zakljuciti kako vam je krivo sto ima juve 8 igraca u repki..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 maj 2010, 11:24

daffy je napisao/la:trenutna forma jeste sigurno.. ok, pretjerujem mozda navijacki.. ali medju top 3 je trenutno 100%.. Vidic i Puyol mozda sa njim.. a prema postovima se da zakljuciti kako vam je krivo sto ima juve 8 igraca u repki..
ne kontaš ti barem mene, nema veze što je to sad u pitanju juve, reci ti meni u kojoj još reprezentaciji na svijetu se poziva 8 igrača sedmog tima na tabeli i to 4-5 odbrambenih a njihova odbrana je urnebesna komedija sa džimom kerijem u glavnoj ulozi??
e to mi objasni ali onako realno, znači da se radi o klubu xy, a ne juventusu, jer ti bi i da igrate seriju c1 opet rekao da su to dobri igrači, a zapravo samo 2 realno zaslužuju igrati sad za italiju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 maj 2010, 11:31

mozes ti pricati sta hoces, ali reci mi od koga ce drugo uzimati igrace?

inter -> internacionale
milan -> brazil
roma -> mix.

ko to ima dobar u Napoliju da ga se uzme? samo Quagliarella..
u Sampdoridji ? mozda Palombo i Cassano.. ali Cassana je ponasanje udaljilo..

a iz Palerma ce ih biti dosta pozvano..

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 maj 2010, 11:37

jbg ti opet isto, pitanje je ima li igdje na svijetu sličnog slučaja da iz 7. ekipe se zove 8 igrača?
i je li to normalno?
i ti koji i sam znaš da nije nećeš to da priznaš već braniš neodbranjivo nekim glupim protupitanjima
drugo pitanje je ko je svojim igrama u sedmoj ekipi serije a u sezoni 2009/2010. zaslužio poziv u reprezentaciju trenutnih svjetskih prvaka?
ja mislim samo chielini, a bufon čisto iz razloga što ima jako puno starih kredita al ni on ove godine nije ni blizu vrhunskog golmana, i to bi bilo to što se juventusa tiče kakve jakinte kandreve legrotalje i slični indijanci
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 11:48

Ko je bolji od Chiellinija?
Vidić, Puyol, Pique, Terry, Lucio(možeš se smijati, ali tako je), moglo bi se reći i Vermealen, Chiellini je trenutno na nivou Ferdinanda, Carraghera, Carvalho-a(plus su Ivanović i Ramos bolji na poziciji štopera od Giorgia, iako zadnje 2 sezone igraju desnog bočnog) ali od onih gore nabrojanih definitivno nije bolji.

@Tony-Mortale
Pa Lippi je zaljubljen u Juventus, šta ti je to čudno? Mada, od ovih pozvanih igrača, u startu bih otpisao(barem)trojicu: Legrotaglie, Iaquinta, Camoranesi, a možda čak i Grossa te Cannavara(2006 je bila davno). Što se tiče golmana, ipak je tu Gigi nenad*ebiv, iako je ove sezone dosta puta kapitulirao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.