Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Belić iz OFK-e presao u West Ham.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Lik iz OFK-e otišao u Premiership.
Ne dešaJE se to baš svaki dan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako koga zanima ovako nešto:[url]http://fudbalskataktika.blo*spot.rs/2015/09/vise-od-igre.html[/url]
g umjesto *
Izbori
g umjesto *
U subotu je odigran jedan od najvecih evropskih derbija, onaj beogradski, izmedju Crvene Zvezde i Partizana, 149. po redu. Derbi koji po kvalitetu fudbala odavno ne spada u sam vrh evropskog fudbala, pa cak ni blizu tome. Ali derbi koji uprkos tome ima i dalje sve sto retko koji derbi ima. Neverovatnu netrepeljivost, tenziju, strast, navijanje kakvo se retko gde moze naci i ono sto fudbal cini tako lepim, emociju. Emociju koja je nekad toliko jaka da posle pobede u derbiju ne postoji stvar koja ce vam upropastiti naredne dve nedelje, dok posle poraza pozelite da se zakljucate u sobu i ne izlazite narednih 10 dana. Ovo je prica o derbiju cijem su se naboju i atmosferi divili svi koji su ga posetili, ovo je prica o 90 minuta u kojima staje sve, u kojima se sve zaboravlja i nista drugo nije bitno osim 22 coveka u crveno i crno-belom. Ovo je prica o nama.
...
Izbori
Partizan kiksnu, Zvezda sve vise bjezi...
Rezultati 10. kola:
Jagodina - Zvezda 0:3
Spartak - Borac 0:0
Vojvodina - Rad 1-2
Novi Pazar - OFK 1-0
Mladost - Voždovac 0:0
Metalac - Surdulica 2-2
Javor - Čukarički 0-0
Partizan - Radnički 0-0
Tabela:
Rezultati 10. kola:
Jagodina - Zvezda 0:3
Spartak - Borac 0:0
Vojvodina - Rad 1-2
Novi Pazar - OFK 1-0
Mladost - Voždovac 0:0
Metalac - Surdulica 2-2
Javor - Čukarički 0-0
Partizan - Radnički 0-0
Tabela:
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 20 sep 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Baš sam gledao zadnjih pola sata prenosa sa jna. Na kraju se čulo Kizo odlazi i uprava napolje.
Radnički nastavlja da otkida bodove večitima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gledao sam zadnjih 15-tak min,da je kojim slučajem onaj Oumaru u špicu radničkog čovjek bi uvalio 2-3 komadaalan_kardec je napisao/la:Baš sam gledao zadnjih pola sata prenosa sa jna. Na kraju se čulo Kizo odlazi i uprava napolje.
I da,Brašanac reprenzetativac
Kiza je pijun jajara i podanika. I na jugu je dobar dio isto tako pijun jajara i podanika. I da sve to treba otjerati, tada će se vratiti pravi partizanovci na stadion.alan_kardec je napisao/la:Baš sam gledao zadnjih pola sata prenosa sa jna. Na kraju se čulo Kizo odlazi i uprava napolje.
JAJARE I PODANICI SISTEMSKOG UNIŠTAVANJA PARTIZANA, MARŠ IZ PARTIZANA!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Partizan se sistemski urusava evo vec 10 god, a u tom sistemskom urusavanju je sistemski uzeo 7 titula, igrao LŠ, x puta LE...
Pravim partizanovcima uvijek nesto fali, pravi partizanovci ni za vrijeme Stanojevića, Krstajića i grupne faze LŠ u domacem sampionatu nisu nikad prebacili ni 10-12 000 prosjecnu posjetu na jenea...
Pravih partizanovaca je na Steaui i Borisovu ove godine bilo 30+ 000, ali zato ih na Radničkom nema ni 3 000...
Pravim partizanovcima uvijek nesto fali, pravi partizanovci ni za vrijeme Stanojevića, Krstajića i grupne faze LŠ u domacem sampionatu nisu nikad prebacili ni 10-12 000 prosjecnu posjetu na jenea...
Pravih partizanovaca je na Steaui i Borisovu ove godine bilo 30+ 000, ali zato ih na Radničkom nema ni 3 000...
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 21 sep 2015, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
44Bertans je napisao/la:Kiza je pijun jajara i podanika. I na jugu je dobar dio isto tako pijun jajara i podanika. I da sve to treba otjerati, tada će se vratiti pravi partizanovci na stadion.alan_kardec je napisao/la:Baš sam gledao zadnjih pola sata prenosa sa jna. Na kraju se čulo Kizo odlazi i uprava napolje.
JAJARE I PODANICI SISTEMSKOG UNIŠTAVANJA PARTIZANA, MARŠ IZ PARTIZANA!
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Partizan se sistemski urusava evo vec 10 god, a u tom sistemskom urusavanju je sistemski uzeo 7 titula, igrao LŠ, x puta LE...
Mnogo dobar post, ali pitam se jel uopšte potrebno komentarisati stavove i postupke navijačke grupe, simpatizera, fanova... koji otvoreno podržavaju Toleta, koji su u nekoj vrsti rata sa svojim, de facto, najuspješnijim predsjednikom u istoriji, koji u godinama svoje najveće dominacije pričaju o tome kako ih neko uništava... Dobar indikator stanja njiohve kolektivne svijesti su i parole koje su se pojavile na jugu na ovom zadnjem derbiju. Ukratko, izgubljeni u vremenu i prostoru.
Možda je ipak najbolje samo se slatko nasmijati ko brat @soba.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma znam, ali ovaj @bertans je mnogo uporan sa nekakvim podanicima, jajarama, prodatim titulama itd...Izgleda je i sam sebe uvjerio u to, pa prosto moram malo da mu otvorim oci.... 
P.S.
Ako ovako nastavi, ladno bi mogao biti proglasen i za septembar za najboljeg igraca... 
P.S.
Izgleda da previše čita one bolesnike sa južne tribine,ljudi koje vode ono zlo od foruma su potpuno oboljeli u svojoj mržnji.Ne kažem ni ja da su ovi naši cvjećeke ali stvari koje tamo prolaze a ne banuju se su za neuropsihijatriju i čovjek se zapita sa kakvim mi šljamom dijelimo isti vazduh,jezivo bolesnoalan_kardec je napisao/la:marconato je napisao/la:Partizan se sistemski urusava evo vec 10 god, a u tom sistemskom urusavanju je sistemski uzeo 7 titula, igrao LŠ, x puta LE...
Mnogo dobar post, ali pitam se jel uopšte potrebno komentarisati stavove i postupke navijačke grupe, simpatizera, fanova... koji otvoreno podržavaju Toleta, koji su u nekoj vrsti rata sa svojim, de facto, najuspješnijim predsjednikom u istoriji, koji u godinama svoje najveće dominacije pričaju o tome kako ih neko uništava... Dobar indikator stanja njiohve kolektivne svijesti su i parole koje su se pojavile na jugu na ovom zadnjem derbiju. Ukratko, izgubljeni u vremenu i prostoru.
Možda je ipak najbolje samo se slatko nasmijati ko brat @soba.
Razumijem ja kad se manjina,nebitna,isuviše mala pa na sve načine pokušavaš da dođeš do izražaja ne birajući sredstva ali ono...
Bertansu treba pomoći a ne smijati mu se,zato mu se izvinjavam i neću više.Nije lijepo
Nemaš se meni šta izvinjavati, svoje preskromno znanje si već pokazao na košarkaškim temama. Edukacija. No Sikiracija. Emancipacija, No Arogancija.

A za sve ostalo potrudila se poslastičarnica.

Bin Zajed el Ešamar... dovoljan za sreću.

Milionče za sudije...

A za sve ostalo potrudila se poslastičarnica.

Bin Zajed el Ešamar... dovoljan za sreću.

Milionče za sudije...

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
Al` ga fraer nadrobi, svaka čast
.
Samo nije mi jasno kako u priči nigdje nema Vesića. Ne kontam.
Samo nije mi jasno kako u priči nigdje nema Vesića. Ne kontam.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sad kad mi je prosao ban da se zahvalim Vucicu, Covicu i Zajedu El Esamaru sto su nas doveli na +9 nakon 10 kola.
Naravno, da ne zaboravim Richarda Castlea koji je odma do Terze na donjoj slici
Naravno, da ne zaboravim Richarda Castlea koji je odma do Terze na donjoj slici
- alan_kardec
- Kontakt:
iz keca u dvicu na Vračaru, uz penal za Partizan i crveni za Voždovac. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A ne tako davnoalan_kardec je napisao/la:iz keca u dvicu na Vračaru, uz penal za Partizan i crveni za Voždovac.

[youtube][/youtube]
Na stranu sada kako i na koji nacin su danas dobili, jer generalno ne volim da pricam o drugima i njihovom postenju, ali meni nije jasna jedna stvar...Kako je moguce da je Partizan ovoliko pao u odnosu na pocetak sezone i solidne partije u evropi (koje, sudeci po mecu sa AZ-om, ni sada nisu tako lose)...
Ono, dogodi se pad forme i to, ali da vec par kola izgledaju ovako bezidejno i jalovo da su zayebali i nas iz najvecih horor perioda u poslednjih par god...Cak ni proslogodisnja Zvezda (kadrovski smijesna sa sve Parkerom, Gavricem, Vukanom i co) nije bila u ovakvoj krizi da je vezala dobrih 5-6, najblaze receno neuvjerljivih meceva...
Ono, dogodi se pad forme i to, ali da vec par kola izgledaju ovako bezidejno i jalovo da su zayebali i nas iz najvecih horor perioda u poslednjih par god...Cak ni proslogodisnja Zvezda (kadrovski smijesna sa sve Parkerom, Gavricem, Vukanom i co) nije bila u ovakvoj krizi da je vezala dobrih 5-6, najblaze receno neuvjerljivih meceva...
- alan_kardec
- Kontakt:
braoolyo je napisao/la:A ne tako davnoalan_kardec je napisao/la:iz keca u dvicu na Vračaru, uz penal za Partizan i crveni za Voždovac.![]()
da je bilo ko drugi ovo postavio, to bi imalo određenu težinu. ovako je ta parola momentalno nakon postavljanja postala predmet sprdnje, a Voždovac je još jedan dokaz zašto je to postala.
marconato je napisao/la:Na stranu sada kako i na koji nacin su danas dobili, jer generalno ne volim da pricam o drugima i njihovom postenju, ali meni nije jasna jedna stvar...Kako je moguce da je Partizan ovoliko pao u odnosu na pocetak sezone i solidne partije u evropi (koje, sudeci po mecu sa AZ-om, ni sada nisu tako lose)...
Ne bih ulazio u detalje, samo se nadam da će što duže nastaviti sa lošom formom, bar u prvenstvu. Takođe se nadam da niko od čelnih ljudi Zvezde kroz medijske istupe, neće glumiti Vučelića.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.