Riad Bajić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Riad Bajić

Post Postao/la calcio » 29 avg 2015, 20:57

Kakav ovo gol primise..... golmaneeeeeee sta radis :lol:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 avg 2015, 20:59

golman cirkusant
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 21:02

Bajic puno bolje izgleda danas nego u prosloj utakmici kad nije 2 puta dohvatio loptu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 avg 2015, 21:19

Momciluk je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Evo link http://www.ntvspor.net/canliyayin
Kakav ti je ba ovo link :D
Loš :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 avg 2015, 22:22

Istuce ih Sneijder u sudijskoj nadoknadi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 avg 2015, 22:45

Nevidljiv, kao i cijela ekipa.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 sep 2015, 21:48

Večeras dobili 2-1 u gostima Osmanlispor, počeo na klupi ušao na početku drugog poluvremena i imao asistenciju za izjednačujući gol svog tima. :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2015, 22:01

FaraonTM je napisao/la:Večeras dobili 2-1 u gostima Osmanlispor, počeo na klupi ušao na početku drugog poluvremena i imao asistenciju za izjednačujući gol svog tima. :bih:
Kod prvog gola? Pa nije on onu loptu centrirao koliko ja znam, za drugi gol je uputio centarsut.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 sep 2015, 22:44

Goalgetter je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Večeras dobili 2-1 u gostima Osmanlispor, počeo na klupi ušao na početku drugog poluvremena i imao asistenciju za izjednačujući gol svog tima. :bih:
Kod prvog gola? Pa nije on onu loptu centrirao koliko ja znam, za drugi gol je uputio centarsut.
Kod drugog, pogrešno sam napisao :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 14 sep 2015, 22:17

Jeli pogodio mrezu u Turskoj ligi :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 sep 2015, 22:46

Gabon je napisao/la:Jeli pogodio mrezu u Turskoj ligi :kafa:
Vele bolji igrac od nekog momka koji je zabio 82gola u Bundesligi :kafa: ... vedo i dzeko nam trebaju do 36te kakvi su im nasljednici :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 sep 2015, 00:58

bhfanatic14 je napisao/la:
Vele bolji igrac od nekog momka koji je zabio 82gola u Bundesligi :kafa: ... vedo i dzeko nam trebaju do 36te kakvi su im nasljednici :kafa:
U Rijadovim godinama Vedo je nastupao za klub imena Chicago Fire Premier. Lakse malo...

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 15 sep 2015, 01:59

Riki nam treba kao hljeb kada se igra tekma kao sto se igrala ova utakmica u Belgiji, zna je sacuvati a i dodati kad treba, da smo ga imali u Belgiji nisam bas siguran da bi rezultat bas bio ovakav...U belgiji smo ispusili upravo iz razloga sto nije neko sa dzekom imao sacuvati loptu dok se ne transformisu nasi igraci iz odbrane u napad...
Pjanic da je zadrzi duze od 50 stotiniki, ma daj ba...Mozda u FIFI 16 !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 15 sep 2015, 04:03

Husika je napisao/la:Riki nam treba kao hljeb kada se igra tekma kao sto se igrala ova utakmica u Belgiji, zna je sacuvati a i dodati kad treba, da smo ga imali u Belgiji nisam bas siguran da bi rezultat bas bio ovakav...U belgiji smo ispusili upravo iz razloga sto nije neko sa dzekom imao sacuvati loptu dok se ne transformisu nasi igraci iz odbrane u napad...
Pjanic da je zadrzi duze od 50 stotiniki, ma daj ba...Mozda u FIFI 16 !!!
Upravu si :kafa: mozda u FIFI 16 protiv Belgije.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 sep 2015, 10:44

SlevinKelevra je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
U Rijadovim godinama Vedo je nastupao za klub imena Chicago Fire Premier. Lakse malo...
Pogresno, PSG = Paris St. Germain !!! Nije ga psg doveo bezveze. Nemam ja nista protiv rijada samo mrzim ovo podcjenjivanje vede. Koje je smijesno kako gid okrenes. Stotine golove u bundesligi, repki a neki govore bolji hodzic, bajic hahah.. koji igraju u kupus ligama hrvatska, turska... to su lige trece cetvrte kategorije. Neka se dokazu ko vedo pa cemo dalje vidjet.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 sep 2015, 12:55

bhfanatic14 je napisao/la: Pogresno, PSG = Paris St. Germain !!! Nije ga psg doveo bezveze. Nemam ja nista protiv rijada samo mrzim ovo podcjenjivanje vede. Koje je smijesno kako gid okrenes. Stotine golove u bundesligi, repki a neki govore bolji hodzic, bajic hahah.. koji igraju u kupus ligama hrvatska, turska... to su lige trece cetvrte kategorije. Neka se dokazu ko vedo pa cemo dalje vidjet.
Da, PSG- 0 golova. Ne govorimo mi vise o Vedi, najboljem strijelcu Bundeslige, vec o Vedi, napadacu koji je zadnji gol dao prije dvije sezone. I, ne razumijem kakve veze ima sto su njih dvojica u relativno slabijim ligama. Pa, obojici je po 20ak godina, ne ocekujes valjda da igraju u Realu ili Bayernu. Vrijeme je na njihovoj strani... Nadam se da vise necemo morati svjedociti humanitanim utakmicama, kao sto je ova protiv Andore bila za Ibisevica. Skoro da sam uvjeren da bi se Hodzic bolje snasao od njega tu vecer. Nek brate izbori minutazu i formu sa Herthom i dobrodosao nazad. Ovako nam samo moze naskoditi....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 sep 2015, 13:02

SlevinKelevra je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la: Pogresno, PSG = Paris St. Germain !!! Nije ga psg doveo bezveze. Nemam ja nista protiv rijada samo mrzim ovo podcjenjivanje vede. Koje je smijesno kako gid okrenes. Stotine golove u bundesligi, repki a neki govore bolji hodzic, bajic hahah.. koji igraju u kupus ligama hrvatska, turska... to su lige trece cetvrte kategorije. Neka se dokazu ko vedo pa cemo dalje vidjet.
Da, PSG- 0 golova. Ne govorimo mi vise o Vedi, najboljem strijelcu Bundeslige, vec o Vedi, napadacu koji je zadnji gol dao prije dvije sezone. I, ne razumijem kakve veze ima sto su njih dvojica u relativno slabijim ligama. Pa, obojici je po 20ak godina, ne ocekujes valjda da igraju u Realu ili Bayernu. Vrijeme je na njihovoj strani... Nadam se da vise necemo morati svjedociti humanitanim utakmicama, kao sto je ova protiv Andore bila za Ibisevica. Skoro da sam uvjeren da bi se Hodzic bolje snasao od njega tu vecer. Nek brate izbori minutazu i formu sa Herthom i dobrodosao nazad. Ovako nam samo moze naskoditi....
Vedada Ibisevica bi izostavio iz reprezentacije dok ne da makar jedan gol za svoj tim. Ista stvar vazi i za Djurica u ovom trenutku. Dvojac iz mlade Bajic i Hodzic bi usli u sastav.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 sep 2015, 14:15

Vedu bi izbacio, jer ne daje golove, dok bi ostavio Bajića koji ove sezone ima ukupno 0 ligaskih golova.
Jedino Hodžić može dobiti poziv, jer je mnogo bolji igrač od Bajića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 15 sep 2015, 14:37

Sve trener do trenera blago nama kolko strucnjaka imamo

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 sep 2015, 14:39

jasmin10 je napisao/la:Vedu bi izbacio, jer ne daje golove, dok bi ostavio Bajića koji ove sezone ima ukupno 0 ligaskih golova.
Jedino Hodžić može dobiti poziv, jer je mnogo bolji igrač od Bajića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nemoj gledat zadnje 3 utakmice a i ovdje je ipak upisao asistenciju. Koliko je Bajic dao golova od zadnjeg Vedadovog gola?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.