Riad Bajić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Riad Bajić
Kakav ovo gol primise..... golmaneeeeeee sta radis 

golman cirkusant
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Bajic puno bolje izgleda danas nego u prosloj utakmici kad nije 2 puta dohvatio loptu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
LošMomciluk je napisao/la:Kakav ti je ba ovo linkUnofficialpage je napisao/la:Evo link http://www.ntvspor.net/canliyayin

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nevidljiv, kao i cijela ekipa.
Večeras dobili 2-1 u gostima Osmanlispor, počeo na klupi ušao na početku drugog poluvremena i imao asistenciju za izjednačujući gol svog tima. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kod prvog gola? Pa nije on onu loptu centrirao koliko ja znam, za drugi gol je uputio centarsut.FaraonTM je napisao/la:Večeras dobili 2-1 u gostima Osmanlispor, počeo na klupi ušao na početku drugog poluvremena i imao asistenciju za izjednačujući gol svog tima.
Kod drugog, pogrešno sam napisaoGoalgetter je napisao/la:Kod prvog gola? Pa nije on onu loptu centrirao koliko ja znam, za drugi gol je uputio centarsut.FaraonTM je napisao/la:Večeras dobili 2-1 u gostima Osmanlispor, počeo na klupi ušao na početku drugog poluvremena i imao asistenciju za izjednačujući gol svog tima.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Gabon
- Kontakt:
Jeli pogodio mrezu u Turskoj ligi 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
- Kontakt:
Vele bolji igrac od nekog momka koji je zabio 82gola u BundesligiGabon je napisao/la:Jeli pogodio mrezu u Turskoj ligi

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U Rijadovim godinama Vedo je nastupao za klub imena Chicago Fire Premier. Lakse malo...bhfanatic14 je napisao/la:Vele bolji igrac od nekog momka koji je zabio 82gola u BundesligiGabon je napisao/la:Jeli pogodio mrezu u Turskoj ligi... vedo i dzeko nam trebaju do 36te kakvi su im nasljednici
Riki nam treba kao hljeb kada se igra tekma kao sto se igrala ova utakmica u Belgiji, zna je sacuvati a i dodati kad treba, da smo ga imali u Belgiji nisam bas siguran da bi rezultat bas bio ovakav...U belgiji smo ispusili upravo iz razloga sto nije neko sa dzekom imao sacuvati loptu dok se ne transformisu nasi igraci iz odbrane u napad...
Pjanic da je zadrzi duze od 50 stotiniki, ma daj ba...Mozda u FIFI 16 !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Gabon
- Kontakt:
Upravu siHusika je napisao/la:Riki nam treba kao hljeb kada se igra tekma kao sto se igrala ova utakmica u Belgiji, zna je sacuvati a i dodati kad treba, da smo ga imali u Belgiji nisam bas siguran da bi rezultat bas bio ovakav...U belgiji smo ispusili upravo iz razloga sto nije neko sa dzekom imao sacuvati loptu dok se ne transformisu nasi igraci iz odbrane u napad...

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
-
- Kontakt:
Pogresno, PSG = Paris St. Germain !!! Nije ga psg doveo bezveze. Nemam ja nista protiv rijada samo mrzim ovo podcjenjivanje vede. Koje je smijesno kako gid okrenes. Stotine golove u bundesligi, repki a neki govore bolji hodzic, bajic hahah.. koji igraju u kupus ligama hrvatska, turska... to su lige trece cetvrte kategorije. Neka se dokazu ko vedo pa cemo dalje vidjet.SlevinKelevra je napisao/la:U Rijadovim godinama Vedo je nastupao za klub imena Chicago Fire Premier. Lakse malo...bhfanatic14 je napisao/la:Vele bolji igrac od nekog momka koji je zabio 82gola u BundesligiGabon je napisao/la:Jeli pogodio mrezu u Turskoj ligi... vedo i dzeko nam trebaju do 36te kakvi su im nasljednici
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da, PSG- 0 golova. Ne govorimo mi vise o Vedi, najboljem strijelcu Bundeslige, vec o Vedi, napadacu koji je zadnji gol dao prije dvije sezone. I, ne razumijem kakve veze ima sto su njih dvojica u relativno slabijim ligama. Pa, obojici je po 20ak godina, ne ocekujes valjda da igraju u Realu ili Bayernu. Vrijeme je na njihovoj strani... Nadam se da vise necemo morati svjedociti humanitanim utakmicama, kao sto je ova protiv Andore bila za Ibisevica. Skoro da sam uvjeren da bi se Hodzic bolje snasao od njega tu vecer. Nek brate izbori minutazu i formu sa Herthom i dobrodosao nazad. Ovako nam samo moze naskoditi....bhfanatic14 je napisao/la: Pogresno, PSG = Paris St. Germain !!! Nije ga psg doveo bezveze. Nemam ja nista protiv rijada samo mrzim ovo podcjenjivanje vede. Koje je smijesno kako gid okrenes. Stotine golove u bundesligi, repki a neki govore bolji hodzic, bajic hahah.. koji igraju u kupus ligama hrvatska, turska... to su lige trece cetvrte kategorije. Neka se dokazu ko vedo pa cemo dalje vidjet.
Vedada Ibisevica bi izostavio iz reprezentacije dok ne da makar jedan gol za svoj tim. Ista stvar vazi i za Djurica u ovom trenutku. Dvojac iz mlade Bajic i Hodzic bi usli u sastav.SlevinKelevra je napisao/la:Da, PSG- 0 golova. Ne govorimo mi vise o Vedi, najboljem strijelcu Bundeslige, vec o Vedi, napadacu koji je zadnji gol dao prije dvije sezone. I, ne razumijem kakve veze ima sto su njih dvojica u relativno slabijim ligama. Pa, obojici je po 20ak godina, ne ocekujes valjda da igraju u Realu ili Bayernu. Vrijeme je na njihovoj strani... Nadam se da vise necemo morati svjedociti humanitanim utakmicama, kao sto je ova protiv Andore bila za Ibisevica. Skoro da sam uvjeren da bi se Hodzic bolje snasao od njega tu vecer. Nek brate izbori minutazu i formu sa Herthom i dobrodosao nazad. Ovako nam samo moze naskoditi....bhfanatic14 je napisao/la: Pogresno, PSG = Paris St. Germain !!! Nije ga psg doveo bezveze. Nemam ja nista protiv rijada samo mrzim ovo podcjenjivanje vede. Koje je smijesno kako gid okrenes. Stotine golove u bundesligi, repki a neki govore bolji hodzic, bajic hahah.. koji igraju u kupus ligama hrvatska, turska... to su lige trece cetvrte kategorije. Neka se dokazu ko vedo pa cemo dalje vidjet.
Vedu bi izbacio, jer ne daje golove, dok bi ostavio Bajića koji ove sezone ima ukupno 0 ligaskih golova.
Jedino Hodžić može dobiti poziv, jer je mnogo bolji igrač od Bajića.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve trener do trenera blago nama kolko strucnjaka imamo
Pa nemoj gledat zadnje 3 utakmice a i ovdje je ipak upisao asistenciju. Koliko je Bajic dao golova od zadnjeg Vedadovog gola?jasmin10 je napisao/la:Vedu bi izbacio, jer ne daje golove, dok bi ostavio Bajića koji ove sezone ima ukupno 0 ligaskih golova.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.