carsijaba je napisao/la:Guvo88 je napisao/la:Ma jest se ubacivao i Amir je povremeno ali nismo igrali 4-4-2. I nije mi jasno zasto ljudi pokusavaju uljepsati onako losu igru.
Niko ništa ne pokušava uljepšati. U utakmicu smo ušli u formaciji 4-4-2 sa Kokoto i Jocom u špicu. Dado je igrao lijelo, a Đelmić desno. Tako smo igrali sve dok nismo poveli, kada smo prešli u našu standardnu formaciju 4-2-3-1. Ulaskom Hasanovića, Amir je prekomandovan iza Dženisa koji je bio naš najistureniji igrač u tom momentu.
ja zaista ne znam šta je raja gledala. Niko ne kaže da je igra bila sjajna. Igra je bila na rezultat što je u ovom momentu i najbitnije, za ekipu, Klub i istinske navijače, a ne one koji su tokom 90 minuta odmagali ekipi.
Uprava se treba žaliti Savezu zbog neopravdano poništenog gola, koji je utakmicu greškom pomoćnika mogao odvesti u sasvim drugom pravcu. kardinalna greška. U ovom slučaju se gleda položaj lopte i Đelmića. Lopta je bila barem pola metra ispred đelmića u trenutku dodavanja. Sudaja, po običaju, nije bio dobro postavljen.
Evo snimak utakmice:
Ne znam koji je sudija bio na ovoj strani ali u koliko je to bio ovaj Ibrisimbegovic ili kako se vec zove iz SB kantona onda je jasno zasto je digao zastavicu. Nisam do sad obracao paznju na ovaj ofsajd ali Boga mi...kardinalna greska koja vise nije slucajnost kada smo mi u pitanju. Ovo kazem samo zbog polozaja lopte. Sad se jasno vidi cije je ovo maslo, i ciji je ovo sudija...Pametnom dosta.
@za_zivot_cijeli
Mogao bi nastaviti niz i to uveliko, imaju ti neka pitanja mjesta, a ima ih i da ti se djeca smiju.
Mada ne bi bilo lose postaviti i niz sa pitanjima vezano za prethodne uprave, uposlenike, clanove skupstine itd.
Sta su to oni radili jer do sada se nisi nikad oglasavao kada su oni u pitanju.
Ovih dana cu se potruditi da stavim neku anketu, ne obecavam zbog obaveza, po pitanju svih ti struktura u klubu koji su bili.
Ono sto znam jeste da zbog juga igraci ispastaju, a kad igraci ispastaju onda ispasta i rezultat.
Svi se trebamo zapitati da li nasem klubu radimo neko dobro, pomazemo ili sl.
Treba da bude stid pojedine sto pisu i sto govore o klubu. Treba da se zapitamo svi mi mozemo li pomoci klubu na neki nacin,
a ne pisati i pljuvati po istom tom klubu. Znam ljudi koji su se stavili na raspolaganju klubu da pomognu u nekim domenima bez i jedne
"trunke" interesa. Zapitajte se i vi drugi sta i kako radite.
Do groba...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...