Izbori
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
David Hynter crveni ezdepeovac i rušitelj rvacke.
Izbori
Izbori
Danas poklon kvota na djecu Dinama protiv djece Arsenala... 4.10..... ovo itekako treba ispostovati.... Gojak i Olmo ce ismijati prosjecne engleske balvane kakvi se nalaze u Arsenalovoj akademiji...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- forumasmahalas
- Kontakt:
Da Gojak, Olmo i ostali neće igrati danas utakmicu 2. HNL protiv Imotskog?Peace je napisao/la:Danas poklon kvota na djecu Dinama protiv djece Arsenala... 4.10..... ovo itekako treba ispostovati.... Gojak i Olmo ce ismijati prosjecne engleske balvane kakvi se nalaze u Arsenalovoj akademiji...
Ne znam bas da je to poklon.Danas je nekakva utakmica protiv Imotskog i tko zna kakav ce sastav bit.Plus tko zna tko bi se jos od ove ekipe mogao naci u zapisniku seniorske.Moze proc,ali i nije tako sigurno.
Izbori
Izbori
E vidis nisam znao za tu utakmicu... ali svejedno mislim da ce ih Mamic pustiti da igraju u LP jer je ipak ovo puno značajnije za izlog nego tamo neka utakmica protiv Imotskog... koju nece pogledati 50 dusa....
Ako budu kompletni mogu vrlo lako uzeti Arsenala... cak i bez najboljeg igraca Corica koji ce sigurno biti veceras barem na klupi... gojak, olmo, miklic, tri 96. godista koja imaju pravo igrati npr cekici, mamic , pa onda sosa.... stvarno jaka ekipa...
Ako budu kompletni mogu vrlo lako uzeti Arsenala... cak i bez najboljeg igraca Corica koji ce sigurno biti veceras barem na klupi... gojak, olmo, miklic, tri 96. godista koja imaju pravo igrati npr cekici, mamic , pa onda sosa.... stvarno jaka ekipa...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Sosa je ozlijeđen.
Ja uzimam hendikep i vjerojatno dupli hendikep na Arsenal.2.60 i 5.
Izbori
Ja uzimam hendikep i vjerojatno dupli hendikep na Arsenal.2.60 i 5.
Izbori
U kojoj kladionici je 2,60 na hendikep kontra izdrkotine?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
U ss ti je super tip 1.60 na Arsenal, hendikep 2.50, dupli 4.80bazero je napisao/la:U kojoj kladionici je 2,60 na hendikep kontra izdrkotine?
Imaju i jos vece hendikepe za 12 i 20
Trpat na najveći mogući hendikep kontra mamiće prčije. Ove sezone će past još jedan negativan rekord al to mislim ipak da će bit protiv Bayerna. Liverpool-Besiktas 8:0 najveći poraz, Bavarci to ove sezone lagano skidaju:)
- gerdmuller
- Kontakt:
Hrvatska lutrijabazero je napisao/la:U kojoj kladionici je 2,60 na hendikep kontra izdrkotine?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Losa ova djeca u pm.
15 000 ljudi,koda dolazi Travnik,a ne Arsenal
Gdje to iskopa? Prije par dana su objavili da je prodano 14.000. Zasto mi opet sve smrdi na lazi i podmetanja da bi se ljude zainteresiralo kao onda s Portom ako ne?
jel moguce da je promjeno sastav,mjkmi nije bardo nimalo
Ček, šta je tekma danas???
Prije sat vremena sam prolazio pored stadiona, sve uobičajeno ko i svaki radni dan, nigdje gužve, vreve, ma ikakve naznake da je tekma....
Tako isto i po gradu.... sasvim normalan gradski radni dan..
A prije par godina sam bio protiv Arsenala, na istoku (imam tu kartu).. e, kakva je tad bila atmosfera... hebemti sunce...
Prije sat vremena sam prolazio pored stadiona, sve uobičajeno ko i svaki radni dan, nigdje gužve, vreve, ma ikakve naznake da je tekma....
Tako isto i po gradu.... sasvim normalan gradski radni dan..
A prije par godina sam bio protiv Arsenala, na istoku (imam tu kartu).. e, kakva je tad bila atmosfera... hebemti sunce...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dosla mi tuga neka kad vidim protiv koga se igra,a kakva je atmosfera.Ali proći će kad krene utakmica i vidim one odvratne face po stadionu i na terenu.
EDIT: Prošlo me kad se Cosic uključio.TRPAJ
Izbori
EDIT: Prošlo me kad se Cosic uključio.TRPAJ
Izbori
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 16 sep 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi dajte kakav dobar link, eventualno od HRT-a
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
ako je protiv Arsenala polu prazan stadion, protiv Olympiakosa ce biti samo njihovi(gostujuci) navijaci... :O :OKpbKaka22 je napisao/la:15 000 ljudi,koda dolazi Travnik,a ne Arsenal
- Principatus
- Kontakt:
Ludilo vodite protiv Arsenala. Svaka cast. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.