Hrvatska lutrijabazero je napisao/la:U kojoj kladionici je 2,60 na hendikep kontra izdrkotine?
GNK Dinamo Zagreb
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Losa ova djeca u pm.
15 000 ljudi,koda dolazi Travnik,a ne Arsenal
Gdje to iskopa? Prije par dana su objavili da je prodano 14.000. Zasto mi opet sve smrdi na lazi i podmetanja da bi se ljude zainteresiralo kao onda s Portom ako ne?
jel moguce da je promjeno sastav,mjkmi nije bardo nimalo
Ček, šta je tekma danas???
Prije sat vremena sam prolazio pored stadiona, sve uobičajeno ko i svaki radni dan, nigdje gužve, vreve, ma ikakve naznake da je tekma....
Tako isto i po gradu.... sasvim normalan gradski radni dan..
A prije par godina sam bio protiv Arsenala, na istoku (imam tu kartu).. e, kakva je tad bila atmosfera... hebemti sunce...
Prije sat vremena sam prolazio pored stadiona, sve uobičajeno ko i svaki radni dan, nigdje gužve, vreve, ma ikakve naznake da je tekma....
Tako isto i po gradu.... sasvim normalan gradski radni dan..
A prije par godina sam bio protiv Arsenala, na istoku (imam tu kartu).. e, kakva je tad bila atmosfera... hebemti sunce...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dosla mi tuga neka kad vidim protiv koga se igra,a kakva je atmosfera.Ali proći će kad krene utakmica i vidim one odvratne face po stadionu i na terenu.
EDIT: Prošlo me kad se Cosic uključio.TRPAJ
Izbori
EDIT: Prošlo me kad se Cosic uključio.TRPAJ
Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 16 sep 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi dajte kakav dobar link, eventualno od HRT-a
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
ako je protiv Arsenala polu prazan stadion, protiv Olympiakosa ce biti samo njihovi(gostujuci) navijaci... :O :OKpbKaka22 je napisao/la:15 000 ljudi,koda dolazi Travnik,a ne Arsenal
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Principatus
- Kontakt:
Ludilo vodite protiv Arsenala. Svaka cast. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Toliko je ludilo da se na stadionu čuju upute s klupe,a vani nije bilo niti jednog povika nakon gola.
#zagrebnanogama
Izbori
#zagrebnanogama
Izbori

9.12.1999 je posljednji put Dinamo otišao na poluvrijeme sa prednošću u Ligi Prvaka, protiv Olympiacosa.
Na kraju je bilo 1-1, neka me ispravi neko ako griješim
Na kraju je bilo 1-1, neka me ispravi neko ako griješim

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nikad necu razumit zasto Ademi nikad nije dobio poziv u reprezentaciju. Fali jedan agresivan veznjak godinama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Dinamo rutinski 
Zoran novi izbornik

Zoran novi izbornik

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Daj Zokija za izbornika da su sve karte na stolu.
Izbori
Izbori

- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Nadam se da Siamo nije popljugal celi mjesečni džeparac na kladi. Ak je, nadam da mama ipak da još koju pinkicu.
Odličan GNK, šteta što ga još Ćorić nije uvalio.
Odličan GNK, šteta što ga još Ćorić nije uvalio.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.