Napokon glas razumapaulus je napisao/la:Gdje bio ratnik , i maher na intervijuima kad je napadao Mamica i ovaj ga ko levata spusti na klupu hrvatske znajuci sta ce bit . Kolko je mocan ne bi ne iznenadilo da ga je neki igrac i sabotirao. Hrvaska ima Kuma bukvalno u repki i HNS u al meni nije jasno na osnovu cega kojeg rezultata je on predlozen uopste. Osvojio srca komentarisanjem . Svasta , osavite Hurtica radije do boljeg rjesenja. Pa nismo mi klub vise da svaki komentator moze sjest na klupu . Il dovedite nekog sa rezultatom il ostavite covjeka koji ima nake rezultate sa omladinom makar.Bosniacum Lilium je napisao/la:Gledaj gore postova, ratnik, znalac, maherpaulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .ne znam sto ovo treba upravi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.