Index toliko ažuran da piše da Dženo još uvijek vodi FKS. Pffft.paulus je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/stimca-cekaju-na-kosevu-on-o-tome-nista-ne-zna-/842183.aspx
Dobro je ima nade
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- hule_barca
- Kontakt:
Ma uglavnom ko god da dođe ako ne bude imao punu podršku uprave, ne gine mu dvica u kratkom periodu.
Mes Que Un Club
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zipa komentarapaulus je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/stimca-cekaju-na-kosevu-on-o-tome-nista-ne-zna-/842183.aspx
Dobro je ima nade
Al će se usrećiti sa ovim ''stručnjakom'' nogometanja.
katastrofa......sad budu bosanci čuli kaj je demagogija.....
ma dobro, usrecit se nece bas, ali da su ostali beha strucnjaci na nekom zavidnom nivou nisu.....
daj nemoj me ****, pitari na aparatima
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@bosniacumlillium,@paulis,@totti
Apsolitno ste u pravu!
Apsolitno ste u pravu!
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je Fudbalski klub Sarajevo sa 5.500 KM.
Protiv Celika je bilo 6000KM ako se ne varam.
11000 KM je jedna jako jako jako dobra plata za nekog solidnog trenera
Izgleda, opet se borimo protiv kluba
11000 KM je jedna jako jako jako dobra plata za nekog solidnog trenera

- PitarBordo
- Kontakt:
Tužno ali haman da je tako... Ne vidim drugo opravdanje...Zip je napisao/la:Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je Fudbalski klub Sarajevo sa 5.500 KM.
11000 KM je jedna jako jako jako dobra plata za nekog solidnog trenera![]()
Samo Saraj'vo.
Dovest Magatha i gotova prica
-
- Kontakt:
Jbt pa vama niko ne valja
Citajuci pojedine postove, kontam da sam na temi Liverpoola u najmanju ruku...pa im smeta sto ce ih preuzeti Jesic, Stimac, Faruk...oni bi Klopa, Kontea, Ancelotia...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Jbt pa vama niko ne valjaCitajuci pojedine postove, kontam da sam na temi Liverpoola u najmanju ruku...pa im smeta sto ce ih preuzeti Jesic, Stimac, Faruk...oni bi Klopa, Kontea, Ancelotia...
Uze mi rijec iz usta.
Samo od Uscplica je gori sjever.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pu pu gdje ces kloppa! Frajer nije osvojio nista u karijeri!belosevic28 je napisao/la:Jbt pa vama niko ne valjaCitajuci pojedine postove, kontam da sam na temi Liverpoola u najmanju ruku...pa im smeta sto ce ih preuzeti Jesic, Stimac, Faruk...oni bi Klopa, Kontea, Ancelotia...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ma ko god dodje dobro dosao i tesko njemu s nama
ne kontam ove sto kritikuju koje god ime se pojavi da bi mogao biti trener oni traze neke manjkavosti ,pustit se te price . FK Sarajevo ide lagano prema naprijed ,jest kriza igre i rezultata al korak po korak sve ce to biti kako treba

Isto kao da mi donese neko pare, ja ih uzmem i poderem i bacim u pecPitarBordo je napisao/la:Tužno ali haman da je tako... Ne vidim drugo opravdanje...Zip je napisao/la:Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je Fudbalski klub Sarajevo sa 5.500 KM.
11000 KM je jedna jako jako jako dobra plata za nekog solidnog trenera![]()
Da hoce samo neko reci sta je cilj, pa da i mi znamo protiv koga se to "borimo".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa samo Zrinjski, Sarajevo i Željo dobijaju kazne za baklje, valjda zato što samo ti klubovi imaju navijače.
Svudje u svijetu se na to gleda s nekim poštovanjem, lijepo za vidit i sve to, samo kod nas se na baklju gleda ko na oružje. I hvala Bogu konačno jedna ekipa gostuje pod Bijelim Brijegom ove sezone a da ima navijače. Bit će zanimljivo u srijedu.

Banana je napisao/la:Pa samo Zrinjski, Sarajevo i Željo dobijaju kazne za baklje, valjda zato što samo ti klubovi imaju navijače.Svudje u svijetu se na to gleda s nekim poštovanjem, lijepo za vidit i sve to, samo kod nas se na baklju gleda ko na oružje. I hvala Bogu konačno jedna ekipa gostuje pod Bijelim Brijegom ove sezone a da ima navijače. Bit će zanimljivo u srijedu.

Promjeni dilera.
4.10.2009.
- PitarBordo
- Kontakt:
Banana je napisao/la:Svudje u svijetu se na to gleda s nekim poštovanjem, lijepo za vidit i sve to, samo kod nas se na baklju gleda ko na oružje.

Samo Saraj'vo.
vi ste oni sa "fine" tribine što zvižde na to !?
ja konto ovdje pišu Horde, al pogrešno. Pozdrav

- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže u svijetu se na to gleda s poštovanjem samo kod nas ko na oružje....
Pa jedva sam ovo preživio.

Pa jedva sam ovo preživio.

Samo Saraj'vo.
Kako bi fino bilo da samo jednom te kazne za baklje plati osoba koja ih je i palila. Ili barem da za neki period bude neizvjesno hoce li ih platiti on ili klub. Pa neka ih onda po kuci pali i roditeljama objasnjava kako se "palilo i palit ce se."
Inace kad zapalis baklju u Evropi, svi te docekaju aplauzom
Koji pacijent

Koji pacijent

Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, bordobijeli, Dave, deda, HordasFks i 78 gostiju.