Eurobasket 2015

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

ppppp
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la ppppp » 16 sep 2015, 14:28

Unofficialpage je napisao/la:@djoleprijedor razumijm zaje.banciju ali ako kažeš da navijaš protiv Srbije odmah misle da je to na nacioalnoj osnovi. Apsolutno da ima.

Dok je Italije tu nema zlata :mrgreen:

@ppppp drago mi je :mrgreen:
Po tebi su oni jači od Francuza ?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 sep 2015, 14:38

Hoce li neko danas navijat za srbiju?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2015, 14:41

Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
Jedno pola BIH racunaj.
Mens sana in corpore sano.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 16 sep 2015, 14:45

Za Cehe iz razloga sto su jedini underdog od preostalih.
A smooth sea never made a skilled sailor.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 16 sep 2015, 14:47

Hoće, oni koji politiku odvajaju od sporta.
Svi drugi, će poput običnih miševa, u slučaju poraza Srbije izaći iz rupa i početi sa nekakvim divljenjem i omalovažavanjem Srbije = kompleks niže vrijednosti. U slučaju pobjede Srbije, razlog poraza njenog protivnika će se tražiti u podršci sudija, srpskom bezobrazluku, neuslovnoj stadionskoj areni, RTRS-ovom komentatoru i dokazivanju da će ti Srbi garant puShiti od Španije ili Francuske. ...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 16 sep 2015, 14:50

Ne zna se ko je gori. Il ovi sto kretenski podbadaju il ovi sto se na svaki kretenski post pale i odgovaraju uglednim forumasima poput Greivisa.
A ima i posebna sorta ovih koji ocekuju da svi navijaju za Srbiju, u suprtonom si proglasen za kompleksasa, fasistu i ko zna vec sta...

U polufinalu ocekujem otvaranje crne rupe na sred foruma.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 16 sep 2015, 14:52

I eto kako poslije ovakvog komentara covjek da misli da si ti normalan? Ili bilo ko ako razmislja poput tebe?
Stalno mislite da ste neke zrtve na ovom forumu.
Jaruga imas stotine srpskih foruma ako ti se ovdje ne svidja pa tamo uzivaj,a ne ovdje traziti razloge za svadju.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 sep 2015, 14:54

Naravno da hoce , ti i ja. ;)

KopLfc je napisao/la:I eto kako poslije ovakvog komentara covjek da misli da si ti normalan? Ili bilo ko ako razmislja poput tebe?
Stalno mislite da ste neke zrtve na ovom forumu.
Jaruga imas stotine srpskih foruma ako ti se ovdje ne svidja pa tamo uzivaj,a ne ovdje traziti razloge za svadju.
Odmori jarane, napet si mi nesto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 sep 2015, 14:55

Komsije osvetite nas :mrgreen:

Grci mi ispali, nemam za koga navijat :cry:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 sep 2015, 14:56

NeshaFCB je napisao/la:
Svi drugi, će poput običnih miševa, u slučaju poraza Srbije izaći iz rupa i početi sa nekakvim divljenjem i omalovažavanjem Srbije = kompleks niže vrijednosti. U slučaju pobjede Srbije, razlog poraza njenog protivnika će se tražiti u podršci sudija, srpskom bezobrazluku, neuslovnoj stadionskoj areni, RTRS-ovom komentatoru i dokazivanju da će ti Srbi garant puShiti od Španije ili Francuske. ...

A mi, za koje puca qrac za Srbiju?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 16 sep 2015, 15:01

djoleprijedor je napisao/la:
Jedno pola BIH racunaj.
Misliš "računaj na trećinu stanovništva BiH?"

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 16 sep 2015, 15:01

JackTheStripper je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:

A mi, za koje puca qrac za Srbiju?
Pročitaj ponovo šta sam napisao. Dakle oni koji odvajaju politiku od sporta i oni kojima je politika sve i na sve gledaju kroz istu. Prvo, ne znači da po automatizmu će neko navijati za Srbiju, ali će stvarno realno sagledati. Drugo, patologija.
A naravno da je razumljivo da i ostale ekipe imaju svoje fanove. Kao što je razumljivo, da još jedino navijači Srbije na ovom forumu imaju svoju ekipu na takmičenju.

Lill

Jbg, pokvarili ste spektakl :)
I razočarali.
I vjerujem da Česi i Srbiji mogu napraviti problem, ako ne bude pravog pristupa.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 sep 2015, 15:04

2 posta o kosarci i onda ostalo potpaljivanje mase neka navija ko za koga hoce privatna stvar sem ako nema dodatka fasizma i mrznje to vec nema veze sa sportom

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2015, 15:05

Nek navija ko za koga hoce.Nit ja ocekujem da svi iz Ex Yu navijaju za Srbiju u duelu s nekom ekipom,niti ja prvi uvijek
navijam za "nase" ekipe.Nekad navijam,nekad ne,ovisno o protivniku,sportu,situaciji...polozaju Urana i Venere. :roll:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 sep 2015, 15:06

Cekaj, ja ako favorizujem Italiju, jer su mi veoma draga repka, i ako slucajno dodje do meca Italija - Srbija, nadam se pobjedi Italije, ja sam nacionalista, fasista ili sta vec? WTF?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2015, 15:08

PerryFred je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:
Jedno pola BIH racunaj.
Misliš "računaj na trećinu stanovništva BiH?"
Ne.Uvjeren sam da je broj blizi polovici.Sto zbog sportskih simpatija,sto zbog odigranih tiketa.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 16 sep 2015, 15:12

NeshaFCB je napisao/la:
Pročitaj ponovo šta sam napisao. Dakle oni koji odvajaju politiku od sporta i oni kojima je politika sve i na sve gledaju kroz istu. Prvo, ne znači da po automatizmu će neko navijati za Srbiju, ali će stvarno realno sagledati. Drugo, patologija.
A naravno da je razumljivo da i ostale ekipe imaju svoje fanove. Kao što je razumljivo, da još jedino navijači Srbije na ovom forumu imaju svoju ekipu na takmičenju.

Oni koji odvajaju politiku od sporta ce biti ili ravnodusni ili gotiviti Srbiju. Osim ako nema kakvih navijaca Ceske a nema. A vjerujem da je vecina ovdje ili ravnodusna ili na strani Srbiju.
Srbija je ovdje vecini isto sto i svaka druga drzava koja nije BiH. Ljudi navijaju protiv Spanije jer ih jednostavno ne gotive ili jer igraju protiv ekipe koju pomenuti gotive. Isto moze biti i sa Srbijom, ne mora to nuzno biti politika iako ima i nekolicina takvih ali to je nazalost normala za svaki balkanski forum , i ss.ba nije nikakav izuzetak. Tako da se i vi ne morate loziti na svkai post, jer opet kaem vecina je ili ravnodusna ili za Srbiju.
Meni realno puca qrca i za Srbiju i za svaku drugu reprezentaciju koja nije BiH. Onako Talijani su mi malo simpaticna ekipa, tako da ako ja prije potencijalnog okrsaja Srbije i Italije dodjem ovdje i napisem ' Ajmo Talijani' , ne morate to shvatiti kao politicki motivisano i svakako me ne morate poslije utakmice ( ako je dobijete) prozivati tipa : ' djeste misevi talijanski, izadjite iz rupa hehe', kao sto je bio slucaj kad ste igrali Njemackom. Jer eto, fan Dirka je tad automatski bio i srbomrzac, kod nekih ...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 16 sep 2015, 15:20

geoxx je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:

Oni koji odvajaju politiku od sporta ce biti ili ravnodusni ili gotiviti Srbiju. Osim ako nema kakvih navijaca Ceske a nema. A vjerujem da je vecina ovdje ili ravnodusna ili na strani Srbiju.
Srbija je ovdje vecini isto sto i svaka druga drzava koja nije BiH. Ljudi navijaju protiv Spanije jer ih jednostavno ne gotive ili jer igraju protiv ekipe koju pomenuti gotive. Isto moze biti i sa Srbijom, ne mora to nuzno biti politika iako ima i nekolicina takvih ali to je nazalost normala za svaki balkanski forum , i ss.ba nije nikakav izuzetak. Tako da se i vi ne morate loziti na svkai post, jer opet kaem vecina je ili ravnodusna ili za Srbiju.
Meni realno puca qrca i za Srbiju i za svaku drugu reprezentaciju koja nije BiH. Onako Talijani su mi malo simpaticna ekipa, tako da ako ja prije potencijalnog okrsaja Srbije i Italije dodjem ovdje i napisem ' Ajmo Talijani' , ne morate to shvatiti kao politicki motivisano i svakako me ne morate poslije utakmice ( ako je dobijete) prozivati tipa : ' djeste misevi talijanski, izadjite iz rupa hehe', kao sto je bio slucaj kad ste igrali Njemackom. Jer eto, fan Dirka je tad automatski bio i srbomrzac, kod nekih ...
Ti si jedan korektan forumaš, vjerujem i čovjek. Na tebe niko nije mislio. Post se odnosio na nekolicinu onih koji imaju po nekoliko profila i koji u toku jednog takmičenja navijaju za 7-8 ekipa, po automatizmu protivnika Srbije.

I naravno da neko voli i gotivi Italijane, Francuze, ali najveći dio ljudi koji inače ne piše na pdf Košarka se javlja upravo radi nacionalističkih provokacija na temama velikih takmičenja. Još kad krenu sa stavom ovo je forum na kome samo mi možemo, a svi drugi ne mogu... itd...

I nemoj da mi stavljaš riječi poput srbomrzac, fašista i slične u usta. Patologija je drugi pojam.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2015, 15:30

NeshaFCB je napisao/la:ali najveći dio ljudi koji inače ne piše na pdf Košarka se javlja upravo radi nacionalističkih provokacija na temama velikih takmičenja
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 16 sep 2015, 15:37

Vidicemo, dok odlucim sta cu odigrat na kladionici :D
This time next year we'll be millionaires.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.