Po tebi su oni jači od Francuza ?Unofficialpage je napisao/la:@djoleprijedor razumijm zaje.banciju ali ako kažeš da navijaš protiv Srbije odmah misle da je to na nacioalnoj osnovi. Apsolutno da ima.
Dok je Italije tu nema zlata
@ppppp drago mi je
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
Hoce li neko danas navijat za srbiju?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- djoleprijedor
- Kontakt:
Jedno pola BIH racunaj.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
Mens sana in corpore sano.
Za Cehe iz razloga sto su jedini underdog od preostalih.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Hoće, oni koji politiku odvajaju od sporta.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
Svi drugi, će poput običnih miševa, u slučaju poraza Srbije izaći iz rupa i početi sa nekakvim divljenjem i omalovažavanjem Srbije = kompleks niže vrijednosti. U slučaju pobjede Srbije, razlog poraza njenog protivnika će se tražiti u podršci sudija, srpskom bezobrazluku, neuslovnoj stadionskoj areni, RTRS-ovom komentatoru i dokazivanju da će ti Srbi garant puShiti od Španije ili Francuske. ...
Ne zna se ko je gori. Il ovi sto kretenski podbadaju il ovi sto se na svaki kretenski post pale i odgovaraju uglednim forumasima poput Greivisa.
A ima i posebna sorta ovih koji ocekuju da svi navijaju za Srbiju, u suprtonom si proglasen za kompleksasa, fasistu i ko zna vec sta...
U polufinalu ocekujem otvaranje crne rupe na sred foruma.
A ima i posebna sorta ovih koji ocekuju da svi navijaju za Srbiju, u suprtonom si proglasen za kompleksasa, fasistu i ko zna vec sta...
U polufinalu ocekujem otvaranje crne rupe na sred foruma.
I eto kako poslije ovakvog komentara covjek da misli da si ti normalan? Ili bilo ko ako razmislja poput tebe?
Stalno mislite da ste neke zrtve na ovom forumu.
Jaruga imas stotine srpskih foruma ako ti se ovdje ne svidja pa tamo uzivaj,a ne ovdje traziti razloge za svadju.
Jaruga imas stotine srpskih foruma ako ti se ovdje ne svidja pa tamo uzivaj,a ne ovdje traziti razloge za svadju.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Naravno da hoce , ti i ja.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
Odmori jarane, napet si mi nesto.KopLfc je napisao/la:I eto kako poslije ovakvog komentara covjek da misli da si ti normalan? Ili bilo ko ako razmislja poput tebe?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Komsije osvetite nas
Grci mi ispali, nemam za koga navijat
Grci mi ispali, nemam za koga navijat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JackTheStripper
- Kontakt:
NeshaFCB je napisao/la:Hoće, oni koji politiku odvajaju od sporta.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
Svi drugi, će poput običnih miševa, u slučaju poraza Srbije izaći iz rupa i početi sa nekakvim divljenjem i omalovažavanjem Srbije = kompleks niže vrijednosti. U slučaju pobjede Srbije, razlog poraza njenog protivnika će se tražiti u podršci sudija, srpskom bezobrazluku, neuslovnoj stadionskoj areni, RTRS-ovom komentatoru i dokazivanju da će ti Srbi garant puShiti od Španije ili Francuske. ...
A mi, za koje puca qrac za Srbiju?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Misliš "računaj na trećinu stanovništva BiH?"djoleprijedor je napisao/la:Jedno pola BIH racunaj.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
Pročitaj ponovo šta sam napisao. Dakle oni koji odvajaju politiku od sporta i oni kojima je politika sve i na sve gledaju kroz istu. Prvo, ne znači da po automatizmu će neko navijati za Srbiju, ali će stvarno realno sagledati. Drugo, patologija.JackTheStripper je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:Hoće, oni koji politiku odvajaju od sporta.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
A mi, za koje puca qrac za Srbiju?
A naravno da je razumljivo da i ostale ekipe imaju svoje fanove. Kao što je razumljivo, da još jedino navijači Srbije na ovom forumu imaju svoju ekipu na takmičenju.
Lill
Jbg, pokvarili ste spektakl
I razočarali.
I vjerujem da Česi i Srbiji mogu napraviti problem, ako ne bude pravog pristupa.
2 posta o kosarci i onda ostalo potpaljivanje mase neka navija ko za koga hoce privatna stvar sem ako nema dodatka fasizma i mrznje to vec nema veze sa sportom
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nek navija ko za koga hoce.Nit ja ocekujem da svi iz Ex Yu navijaju za Srbiju u duelu s nekom ekipom,niti ja prvi uvijek
navijam za "nase" ekipe.Nekad navijam,nekad ne,ovisno o protivniku,sportu,situaciji...polozaju Urana i Venere.
navijam za "nase" ekipe.Nekad navijam,nekad ne,ovisno o protivniku,sportu,situaciji...polozaju Urana i Venere.
Cekaj, ja ako favorizujem Italiju, jer su mi veoma draga repka, i ako slucajno dodje do meca Italija - Srbija, nadam se pobjedi Italije, ja sam nacionalista, fasista ili sta vec? WTF?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ne.Uvjeren sam da je broj blizi polovici.Sto zbog sportskih simpatija,sto zbog odigranih tiketa.PerryFred je napisao/la:Misliš "računaj na trećinu stanovništva BiH?"djoleprijedor je napisao/la:Jedno pola BIH racunaj.Greivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
NeshaFCB je napisao/la:
Pročitaj ponovo šta sam napisao. Dakle oni koji odvajaju politiku od sporta i oni kojima je politika sve i na sve gledaju kroz istu. Prvo, ne znači da po automatizmu će neko navijati za Srbiju, ali će stvarno realno sagledati. Drugo, patologija.
A naravno da je razumljivo da i ostale ekipe imaju svoje fanove. Kao što je razumljivo, da još jedino navijači Srbije na ovom forumu imaju svoju ekipu na takmičenju.
Oni koji odvajaju politiku od sporta ce biti ili ravnodusni ili gotiviti Srbiju. Osim ako nema kakvih navijaca Ceske a nema. A vjerujem da je vecina ovdje ili ravnodusna ili na strani Srbiju.
Srbija je ovdje vecini isto sto i svaka druga drzava koja nije BiH. Ljudi navijaju protiv Spanije jer ih jednostavno ne gotive ili jer igraju protiv ekipe koju pomenuti gotive. Isto moze biti i sa Srbijom, ne mora to nuzno biti politika iako ima i nekolicina takvih ali to je nazalost normala za svaki balkanski forum , i ss.ba nije nikakav izuzetak. Tako da se i vi ne morate loziti na svkai post, jer opet kaem vecina je ili ravnodusna ili za Srbiju.
Meni realno puca qrca i za Srbiju i za svaku drugu reprezentaciju koja nije BiH. Onako Talijani su mi malo simpaticna ekipa, tako da ako ja prije potencijalnog okrsaja Srbije i Italije dodjem ovdje i napisem ' Ajmo Talijani' , ne morate to shvatiti kao politicki motivisano i svakako me ne morate poslije utakmice ( ako je dobijete) prozivati tipa : ' djeste misevi talijanski, izadjite iz rupa hehe', kao sto je bio slucaj kad ste igrali Njemackom. Jer eto, fan Dirka je tad automatski bio i srbomrzac, kod nekih ...
Ti si jedan korektan forumaš, vjerujem i čovjek. Na tebe niko nije mislio. Post se odnosio na nekolicinu onih koji imaju po nekoliko profila i koji u toku jednog takmičenja navijaju za 7-8 ekipa, po automatizmu protivnika Srbije.geoxx je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:
Pročitaj ponovo šta sam napisao. Dakle oni koji odvajaju politiku od sporta i oni kojima je politika sve i na sve gledaju kroz istu. Prvo, ne znači da po automatizmu će neko navijati za Srbiju, ali će stvarno realno sagledati. Drugo, patologija.
Oni koji odvajaju politiku od sporta ce biti ili ravnodusni ili gotiviti Srbiju. Osim ako nema kakvih navijaca Ceske a nema. A vjerujem da je vecina ovdje ili ravnodusna ili na strani Srbiju.
Srbija je ovdje vecini isto sto i svaka druga drzava koja nije BiH. Ljudi navijaju protiv Spanije jer ih jednostavno ne gotive ili jer igraju protiv ekipe koju pomenuti gotive. Isto moze biti i sa Srbijom, ne mora to nuzno biti politika iako ima i nekolicina takvih ali to je nazalost normala za svaki balkanski forum , i ss.ba nije nikakav izuzetak. Tako da se i vi ne morate loziti na svkai post, jer opet kaem vecina je ili ravnodusna ili za Srbiju.
Meni realno puca qrca i za Srbiju i za svaku drugu reprezentaciju koja nije BiH. Onako Talijani su mi malo simpaticna ekipa, tako da ako ja prije potencijalnog okrsaja Srbije i Italije dodjem ovdje i napisem ' Ajmo Talijani' , ne morate to shvatiti kao politicki motivisano i svakako me ne morate poslije utakmice ( ako je dobijete) prozivati tipa : ' djeste misevi talijanski, izadjite iz rupa hehe', kao sto je bio slucaj kad ste igrali Njemackom. Jer eto, fan Dirka je tad automatski bio i srbomrzac, kod nekih ...
I naravno da neko voli i gotivi Italijane, Francuze, ali najveći dio ljudi koji inače ne piše na pdf Košarka se javlja upravo radi nacionalističkih provokacija na temama velikih takmičenja. Još kad krenu sa stavom ovo je forum na kome samo mi možemo, a svi drugi ne mogu... itd...
I nemoj da mi stavljaš riječi poput srbomrzac, fašista i slične u usta. Patologija je drugi pojam.
NeshaFCB je napisao/la:ali najveći dio ljudi koji inače ne piše na pdf Košarka se javlja upravo radi nacionalističkih provokacija na temama velikih takmičenja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidicemo, dok odlucim sta cu odigrat na kladioniciGreivis je napisao/la:Hoce li neko danas navijat za srbiju?
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.