FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Banana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Banana » 16 sep 2015, 14:59

Pri tom se nije mislilo na zap. Europu posebno Englesku na koju svi svršavate, nego više na južnu Ameriku, Tursku, Grčku i slično. Btw i Njemci pale pa i nitko ne kažnjava, navijači Napolia i Zenita u ligi prvaka pale pa nikad ne dobiju kaznu. ;) A vi kad se tako protivite, zašto ne odete na sjever pa kažete vođama HZ-a kako je to ruuužno i da to Europa ne radi a-a. Smiješni ste vi obični simpatizeri, čast pravim Hordama. :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 sep 2015, 15:04

Evo ide ona "Kad vam se ne svidja, odite na sjever i fino recite momcima" :lol: :lol: :lol:
Nema mi smjesnije recenice, cim je cujem znam da nemaju nista pametno za reci :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2015, 15:07

Banana je napisao/la:Pri tom se nije mislilo na zap. Europu posebno Englesku na koju svi svršavate, nego više na južnu Ameriku, Tursku, Grčku i slično. Btw i Njemci pale pa i nitko ne kažnjava, navijači Napolia i Zenita u ligi prvaka pale pa nikad ne dobiju kaznu. ;) A vi kad se tako protivite, zašto ne odete na sjever pa kažete vođama HZ-a kako je to ruuužno i da to Europa ne radi a-a. Smiješni ste vi obični simpatizeri, čast pravim Hordama.:)
Protiv Atromitosa se nije zapalila ni jedna baklja, protiv Borusije i Lecha takodjer, a atmosfera bila na veoma visokom nivou. Znaci, moze se kad se hoce.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 16 sep 2015, 15:08

Neka gori gori gori :rol:

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 16 sep 2015, 15:09

Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 sep 2015, 15:13

Stimac : Jarni 2.0

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 sep 2015, 15:17

Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
Zar ti nisi banovan!!!
A ja ove administracije,kome sve dopusta da pise!

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 16 sep 2015, 15:22

zagorski je napisao/la:
Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
Zar ti nisi banovan!!!
Što bih bio banovan matori?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 sep 2015, 15:26

Denvald je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Zar ti nisi banovan!!!
Što bih bio banovan matori?
Zaro sto psujes,valjas gluposti,spamujes,provociras ostale forumase i zato sto imas veliki broj (opravdano) prijavljenih postova!
Balavac!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2015, 15:27

Jel ovo namjenjeno meni ili @zipu?

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 16 sep 2015, 15:33

Šta bi vi na ovo komentarisali ? Postaje više dosadna priča o bakljama. U Austriji (ZEMLJA KOJA JE U SVEMU ISPRED BIH) je dozvoljeno paljenje baklji, ali kod nas bi nešto kažnjavali i sl. :D

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 sep 2015, 15:37

you talking to me? :mrgreen:

Ako sam ja neprijatelj, sta si onda ti? :D

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 16 sep 2015, 15:48

Upristoji se matori,ne izmišljaj i svoj ti pos'o

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 sep 2015, 15:49

Ne može veći neprijatelj biti neki frajer što piše po forumu od onih koji svakog vikenda izbiju minimum nekoliko hiljada maraka klubu iz džepa
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 sep 2015, 15:50

Zip je napisao/la:Evo ide ona "Kad vam se ne svidja, odite na sjever i fino recite momcima" :lol: :lol: :lol:
Nema mi smjesnije recenice, cim je cujem znam da nemaju nista pametno za reci :D
Ti uzmi kako hoces ali to ti je realna recenica. Ako ti se toliko ne svidja vodjenje nase navijacke grupe, znaci idu ti na zivce pirotehnika, baklje, yebavanje uprave itd., pa tebra kome ces drugom reci da prestanu sa tim nego vodjama? Neces valjda otici Dini i Kusti :D a vidim da vas nije malo sto mislite da se sjever sve slabije vodi (gdje se djelomicno i slazem sa vama) tako, da bi sigurno nesto postigli. Samo nemojmo biti kao navijaci Partizana pa, da se tamburamo izmedju sebe :lol:
To ti je isto kao u firmi, kad neko nije zadovoljan platom i odnosom, uvijek se zali svojim radnim kolegama a kad mu kazes pa otidji do sefa i reci mu to, on kaze ma ja pa da me izbaci haha :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 sep 2015, 15:51

Gdje ja zivim kazne se licno placaju a ne klub.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 sep 2015, 15:51

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ne može veći neprijatelj biti neki frajer što piše po forumu od onih koji svakog vikenda izbiju minimum nekoliko hiljada maraka klubu iz džepa
Dodat cu, frajer koji pise i bude 80% utakmica na istoku :D

A za @denvalda
S obzirom da kazes da ne znam dvije o Sarajevu, hocemo neki kviz da organizujemo? :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 sep 2015, 15:57

solinas je napisao/la:Ako dozvolite da se iznese misljenje sa strane,vasa uprava je napravila veliku gresku otpustanjem kodre.
Gledajuci sa strane,jasno se vidi da je bio zrtva opstrukcije pojedinih igraca u klubu.
Imao je viziju,i najvaznije zelju da radi u ovoj Saban ligi na duze staze.
Po meni jedina greska ibrakovica.
Umjesto da stisne damu,i otpusti par igraca,uradio je skroz pogresnu stvar.jer podsjecam ti isti igraci uzese titulu,a realno Sto se tice znanja,kodro je za dzenu mourinjo.
Ma znamo mi to sve jarane, ali mislim da nije greška Ibrakovića nego uprave i upravnog odbora, oni su ga smjenili.

Što se ovih novih špekulacija tiče, po meni je Ješić bolja opcija od Štimca, al' ajd. I dalje stojim pri tome naravno da su nam najbolje opcije eventualno vraćanje Kodre ili Husrefa na klupu, a to koliko su njih dvojica voljni vratiti se je već nešto drugo.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 sep 2015, 15:57

ElCartel11 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Evo ide ona "Kad vam se ne svidja, odite na sjever i fino recite momcima" :lol: :lol: :lol:
Ti uzmi kako hoces ali to ti je realna recenica. Ako ti se toliko ne svidja vodjenje nase navijacke grupe, znaci idu ti na zivce pirotehnika, baklje, yebavanje uprave itd., pa tebra kome ces drugom reci da prestanu sa tim nego vodjama? Neces valjda otici Dini i Kusti :D a vidim da vas nije malo sto mislite da se sjever sve slabije vodi (gdje se djelomicno i slazem sa vama) tako, da bi sigurno nesto postigli. Samo nemojmo biti kao navijaci Partizana pa, da se tamburamo izmedju sebe :lol:
To ti je isto kao u firmi, kad neko nije zadovoljan platom i odnosom, uvijek se zali svojim radnim kolegama a kad mu kazes pa otidji do sefa i reci mu to, on kaze ma ja pa da me izbaci haha :mrgreen:
Ma kakvi tamburanje izmedju nas, nekome se svidjaju baklje, nekome ne. Oke, mozda je lijepo to za vidjeti kad su nocne utakmica, i kad je derbi, al da li je lijepo nakon svega vidjeti da klub placa svaki mjesec po 20k KM?
Mi smo svi navijaci, volimo klub, bodrimo, nerviramo se, sve je to uredu. Al ako zbog baklji klub mora placati velike svote novca, onda trebamo da mislimo na klub.
Uostalom, svi mi placamo skuplje karte zbog kazni koje dobija klub.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 sep 2015, 16:02

Kad Benku Hurta u petak ostavi na klupi i počne sa istim sastavom ko protiv Borca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, keli, NazorUso, Noke995, Pena, pierce, plisek, rimljanin90, Rule_hz, Tatamata1946, ubipara i 110 gostiju.