Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protiv Atromitosa se nije zapalila ni jedna baklja, protiv Borusije i Lecha takodjer, a atmosfera bila na veoma visokom nivou. Znaci, moze se kad se hoce.Banana je napisao/la:Pri tom se nije mislilo na zap. Europu posebno Englesku na koju svi svršavate, nego više na južnu Ameriku, Tursku, Grčku i slično. Btw i Njemci pale pa i nitko ne kažnjava, navijači Napolia i Zenita u ligi prvaka pale pa nikad ne dobiju kaznu.A vi kad se tako protivite, zašto ne odete na sjever pa kažete vođama HZ-a kako je to ruuužno i da to Europa ne radi a-a. Smiješni ste vi obični simpatizeri, čast pravim Hordama.
Zar ti nisi banovan!!!Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
Što bih bio banovan matori?zagorski je napisao/la:Zar ti nisi banovan!!!Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
A ja ove administracije,kome sve dopusta da pise!
Zaro sto psujes,valjas gluposti,spamujes,provociras ostale forumase i zato sto imas veliki broj (opravdano) prijavljenih postova!Denvald je napisao/la:Što bih bio banovan matori?zagorski je napisao/la:Zar ti nisi banovan!!!Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
A ja ove administracije,kome sve dopusta da pise!
Jel ovo namjenjeno meni ili @zipu?Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
you talking to me?Denvald je napisao/la:Nek' si ti pametan oko moje,najgluplja dosadna tetkica si na forumu,iz dana u dan pljuješ šta god se ima popljuvati a ne znaš dvije stvari o Sarajevu(dokazano)...neprijatelju našeg kluba,skontali su te svi.
Ti uzmi kako hoces ali to ti je realna recenica. Ako ti se toliko ne svidja vodjenje nase navijacke grupe, znaci idu ti na zivce pirotehnika, baklje, yebavanje uprave itd., pa tebra kome ces drugom reci da prestanu sa tim nego vodjama? Neces valjda otici Dini i KustiZip je napisao/la:Evo ide ona "Kad vam se ne svidja, odite na sjever i fino recite momcima"![]()
![]()
![]()
Nema mi smjesnije recenice, cim je cujem znam da nemaju nista pametno za reci
Dodat cu, frajer koji pise i bude 80% utakmica na istokuBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne može veći neprijatelj biti neki frajer što piše po forumu od onih koji svakog vikenda izbiju minimum nekoliko hiljada maraka klubu iz džepa
Ma znamo mi to sve jarane, ali mislim da nije greška Ibrakovića nego uprave i upravnog odbora, oni su ga smjenili.solinas je napisao/la:Ako dozvolite da se iznese misljenje sa strane,vasa uprava je napravila veliku gresku otpustanjem kodre.
Gledajuci sa strane,jasno se vidi da je bio zrtva opstrukcije pojedinih igraca u klubu.
Imao je viziju,i najvaznije zelju da radi u ovoj Saban ligi na duze staze.
Po meni jedina greska ibrakovica.
Umjesto da stisne damu,i otpusti par igraca,uradio je skroz pogresnu stvar.jer podsjecam ti isti igraci uzese titulu,a realno Sto se tice znanja,kodro je za dzenu mourinjo.
Ma kakvi tamburanje izmedju nas, nekome se svidjaju baklje, nekome ne. Oke, mozda je lijepo to za vidjeti kad su nocne utakmica, i kad je derbi, al da li je lijepo nakon svega vidjeti da klub placa svaki mjesec po 20k KM?ElCartel11 je napisao/la:Ti uzmi kako hoces ali to ti je realna recenica. Ako ti se toliko ne svidja vodjenje nase navijacke grupe, znaci idu ti na zivce pirotehnika, baklje, yebavanje uprave itd., pa tebra kome ces drugom reci da prestanu sa tim nego vodjama? Neces valjda otici Dini i KustiZip je napisao/la:Evo ide ona "Kad vam se ne svidja, odite na sjever i fino recite momcima"![]()
![]()
![]()
Nema mi smjesnije recenice, cim je cujem znam da nemaju nista pametno za recia vidim da vas nije malo sto mislite da se sjever sve slabije vodi (gdje se djelomicno i slazem sa vama) tako, da bi sigurno nesto postigli. Samo nemojmo biti kao navijaci Partizana pa, da se tamburamo izmedju sebe
![]()
To ti je isto kao u firmi, kad neko nije zadovoljan platom i odnosom, uvijek se zali svojim radnim kolegama a kad mu kazes pa otidji do sefa i reci mu to, on kaze ma ja pa da me izbaci haha
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, Dave, EastMadness, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, mnon46, nedimmmm1337, pjankesarajevo, rimljanin90, Varijantas8 i 114 gostiju.