FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 20:41

adnanhz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sa ova 3 boda idemo medju prvih 7,da nismo gubili kuci vazne utakmice,sad bi se borili sa Širokim,Zrinjskim,sarajevom za Evropu,al eto drugi su vjetrovi tad u Slobodi puhali,da je ova ekipa bila od pocetka,drugacije bi se pricalo,al nema sad povratka.Modrica 0:1 Sloboda(Gavaric :D )
znam ja ko je preskako casove bosanskog :lol:
Cuj to,bas kad sam htjeo pisat ime tvog kluba,caps lock mi nestade iz vida :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 20:51

harry_90 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sa ova 3 boda idemo medju prvih 7,da nismo gubili kuci vazne utakmice,sad bi se borili sa Širokim,Zrinjskim,sarajevom za Evropu,al eto drugi su vjetrovi tad u Slobodi puhali,da je ova ekipa bila od pocetka,drugacije bi se pricalo,al nema sad povratka.Modrica 0:1 Sloboda(Gavaric :D )
znam ja ko je preskako casove bosanskog :lol:
Cuj to,bas kad sam htjeo pisat ime tvog kluba,caps lock mi nestade iz vida :D
ccc nista ako ne radi drugu tastaturu uzmaj il malo na casove bosanskog :D a sad ovasko jedno pitanje za vas gledam ovu tabelu i (o tome ko je upravu je glupo i suvisno sa vam raspravljat o ovom slucaju) al nikako ne vidim mjesta da vi mozete ispast idete modrici (to su vam sigurne 3 bobe a najmanje bod ) i imate jos jednu kuci (sigurna 3) znaci da i vam uzmu ova 3 boda imace te 37 ili 39 bodova i to vam je dovoljno zar fakat mislite da laktasi mogu uzet sve tekme dajte ba budite opusteni a za ove sto vrijedjau nas Sarajlije i Sarajevo i FKS samo dovoljno govori o vasoj kulturi i mrznji prema nama
pozz svim normalnim :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 11 maj 2010, 21:00

@adnanhz
Haha nemozemo ispast, ali ako samo uzmu ta tri boda ako nebudu dodatne kazne neke. Mada ako hoce oni da nas izbace mogu sigurno za to nebrini :D.
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 11 maj 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 21:01

adnanhz je napisao/la:
znam ja ko je preskako casove bosanskog :lol:[/quote]
Cuj to,bas kad sam htjeo pisat ime tvog kluba,caps lock mi nestade iz vida :D[/quote]
ccc nista ako ne radi drugu tastaturu uzmaj il malo na casove bosanskog :D a sad ovasko jedno pitanje za vas gledam ovu tabelu i (o tome ko je upravu je glupo i suvisno sa vam raspravljat o ovom slucaju) al nikako ne vidim mjesta da vi mozete ispast idete modrici (to su vam sigurne 3 bobe a najmanje bod ) i imate jos jednu kuci (sigurna 3) znaci da i vam uzmu ova 3 boda imace te 37 ili 39 bodova i to vam je dovoljno zar fakat mislite da laktasi mogu uzet sve tekme dajte ba budite opusteni a za ove sto vrijedjau nas Sarajlije i Sarajevo i FKS samo dovoljno govori o vasoj kulturi i mrznji prema nama
pozz svim normalnim :D[/quote]

Ovako,ako nam uzmu 3 boda,Sloboda ide na disciplinsku ,i tu joj mogu oduzet bodove,tako da nista nije sigurno.Ovdje niko nikog nije vrijedjao,dok nije dosla famozna trojka samo rajvosa,gigant,cena sa svojom pricom i provokacijama,cim se spomene Gavaric,a nas niko nije uletio na vasu temu pa provocirao zbbog ovog slucaja.I ne bih da se vise o tome raspravljamo,jel ok ?Svi znamo da je ovo ideja onog kloca Gracica,tako da je Olimpik udaren po djepu i dokazana je njihova krivica u ovom slucaju,poslali ste UEFI dopis ljudi nista nisu odgovorali.Znaci ovdje se sve radi da Sloboda se izbaci,da se spasi Celik i Laktasi(Dodik bi ovdje malo financirao djep sulje,uslje i čeke).

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 21:06

da necitaram sve al nema sanse da vas izbace pa kakvu jos kaznu da vam spucaju ,mozda nadju kakvog drugog gavarica :D al o raspravi ko je kriv nebi da polemisem, ono samo jos da kazem nema potrebe da se brinete za opstanak i samo bi vam preporucio da malo vi navijaci (obicni i fukare) pritisnete upravu da do ovog nebi dolazili i da malo srede uslove za gostujuce navijace ;)

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 11 maj 2010, 21:09

adnanhz je napisao/la:da necitaram sve al nema sanse da vas izbace pa kakvu jos kaznu da vam spucaju ,mozda nadju kakvog drugog gavarica :D al o raspravi ko je kriv nebi da polemisem, ono samo jos da kazem nema potrebe da se brinete za opstanak i samo bi vam preporucio da malo vi navijaci (obicni i fukare) pritisnete upravu da do ovog nebi dolazili i da malo srede uslove za gostujuce navijace ;)
Sto se tice ovog sa kartonima, neznam koliko je nasa uprava kriva jer neznam kako rade u drugim klubovima, a sto se tice stadiona e to nam niko netreba da kaze da je jedna velika sramota naseg grada, ali nazalost neplaca to uprava nego opstina pa upravu nemoze se pritisnuti jer nema efekta. Nas nacelnik je po nevjerovatnim pritiskom ali se odlicno drzi sve ove godine :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 21:10

adnanhz je napisao/la:da necitaram sve al nema sanse da vas izbace pa kakvu jos kaznu da vam spucaju ,mozda nadju kakvog drugog gavarica :D al o raspravi ko je kriv nebi da polemisem, ono samo jos da kazem nema potrebe da se brinete za opstanak i samo bi vam preporucio da malo vi navijaci (obicni i fukare) pritisnete upravu da do ovog nebi dolazili i da malo srede uslove za gostujuce navijace ;)
Vidis da mozemo normalno pricati,al ima nekih koji dodju namjerno da provociraju.Valjda se uspije zavrsit ta tribina za navijace do pocetka naredne sezone,al tesko posto radovi teku sporo,jer samo opcina izdvaja pare,nema podrsku vlade TK,ni drzavnog nivoa.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 21:23

Znal ko imal povrijedjenih ili kartoniranih pred mec sa Modricom ???

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 21:26

naravno da moze ,ja bar licno na provakacije odgaovaram ignore i to je to uvijek ima djece ,provokatora i s jedne i s druge strane a u koju ces ti grupu e to je vec do tebe,a za stadion ako budete na drzavu cekali e nacekat ce te se evo treba AFH malo popravit (samo jedan milioncic :D ) za reprezentaciju pa je pitanje hoce li moci , nego vama jedino moze pomoci ta vlada tk ,opstina ,sponzori jako ljudi iz vaseg grada kantona a ovo ostalo tesko,tako lopatu u ruke i na posao tuzlaci :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 21:33

adnanhz je napisao/la:naravno da moze ,ja bar licno na provakacije odgaovaram ignore i to je to uvijek ima djece ,provokatora i s jedne i s druge strane a u koju ces ti grupu e to je vec do tebe,a za stadion ako budete na drzavu cekali e nacekat ce te se evo treba AFH malo popravit (samo jedan milioncic :D ) za reprezentaciju pa je pitanje hoce li moci , nego vama jedino moze pomoci ta vlada tk ,opstina ,sponzori jako ljudi iz vaseg grada kantona a ovo ostalo tesko,tako lopatu u ruke i na posao tuzlaci :D
Da stadion gradi firma Giprom(predsj.Sabovica firma) mozda bi dosad sta vise se uradilo,al radi konkurent Tehnograd,pa to ide teze.Nema sansi da nam vlada TK pomognet,ti nisu marke dali u sport,samo svoje djepove ganjali i malo podizali svoje firme koje se vode na tudje ime ;) al haj necu o tome,prodavali su se poslovni prostori na stadionu,al nasi nisu htjeli to da prihvate (glupani).Ma treba samo malo pogurat i krenut ce nabolje,al dok samo opcina gradi stadion tesko ce se zavrsit,bez pomoci drzave.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 maj 2010, 22:27

harry_90 je napisao/la:Znal ko imal povrijedjenih ili kartoniranih pred mec sa Modricom ???
za povrijedzene i kartonirane nisam siguran al mislim da su svi spremni i bez kartona..plus...vracaju se Bekic i Mostarlic..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 22:50

slani grad je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Znal ko imal povrijedjenih ili kartoniranih pred mec sa Modricom ???
za povrijedzene i kartonirane nisam siguran al mislim da su svi spremni i bez kartona..plus...vracaju se Bekic i Mostarlic..
Hvala na info,ako budemo isli kompletni,3 boda su tu .

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 maj 2010, 20:16

Trebamo mladima dati šansu i pred domaćom publikom jer je zasigurno zaslužuju, bez obzira na sve, ne treba ih samo riskirat da ginu u gostima...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 21:51

AulleTa je napisao/la:Trebamo mladima dati šansu i pred domaćom publikom jer je zasigurno zaslužuju, bez obzira na sve, ne treba ih samo riskirat da ginu u gostima...
Ma tesko u nasoj ligi neko iz domace skole dobije sansu,prodaju igrace rano,a dovedu neke polovnjake da igraju za tim,makar sad na pocetku nove sezone povuci 3-4 igraca iz domace skole,al tesko ce to ici.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 12 maj 2010, 21:53

ma nasi mladi su (nazalost) oduvijek zavrsavali po gradaccu, tojsicima, kalesiji, banovicima i okolnim klubovima; tesko da je neki dobio priliku u prvom timu, kad kazem 'dobio priliku' ne mislim na jednu utakmicu . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 22:01

I to sto kazes,igraju za timove po kalesiji,zivinicama itd.pravo priliku ce tesko dobiti,jer bitnije je dovest kakvog istrosenog za mizernu lovu,nego pustit djecu da se bore za klub,koji ce ginut na terenu,za razliku od manekena sa strane.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 12 maj 2010, 22:07

i najgore od svega je sto se ti igraci dovode na pola il' godinu dana (maksimalno), fakticki sloboda je postala samo prolazna stanica svakome ko dodje u klub . . . uvijek smo imali taj omladinski pogon ako ne najbolji onda definitivno jedan od najboljih u zemlji al' nikako da to iskoristimo - moram priznat da je *ebeno bit navijac slobode :D evo iznervira se dok pishem
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 22:11

Ma i ovi sad sto su dosli na proljece,potpisali do kraja ove sezone ugovore,valjda od njih neki ostane,ako Glavas ostane na klupi,uspjet ce ih zadrzat,ako on ode,odose i oni.Moraju iz uprave malo poradit na nasoj djeci,da ih ne gubimo,i da ne igraju po okolnim mjestima,njima ne bi bilo nista draze nego nastupit u klubu,u kojem su ponikli,al jbg.neki uspiju neki ne.Tesko ce nam biti Gradu zadrzat,ima i on nekih ponuda za odlazak,pa cemo vidjet.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 22:15

Nogometna liga juniora: Modriča – Sloboda 0:4

Pod stručnim nadzorom trenera Sakiba Malkočevića, juniori Slobode nastavljaju s uspjesima. U okviru redovnog kola prvenstva juniora, Sloboda je danas u Modriči pobijedila vršnjake tog tima 4:0 (0:0).

Prva tri gola postigao je Samir Efendić, najprije u 55. minuti, drugi dvije minute kasnije, a treći u 75. minuti utakmice.

Četvrti gol i konačan rezultat postigao je napadač Jaganjac.

- Igrali smo disciplinovano i bez srljanja. Kvalitet je na kraju došao do izražaja, a pobjedu smo očekivali, jer smo objektivno bolja ekipa od Modričana – izjavio je trener Malkočević.

Trenutno trećeplasirana Sloboda vodi bitku za vrh ove grupe Lige juniora s vodećim Čelikom i banjalučkim Borcem, ali do kraja ima bolji raspored i utakmicu manje.

U narednom kolu Sloboda će na Tušnju ugostiti Zvijezdu iz Gradačca, zatim, gostuje u Banjoj Luci, a na kraju dočekuje Čelika.

Nakon takmičenja po grupama, uslijedit će završnica četiri najbolje ekipe koje će se boriti za naslov prvaka BiH.

Bravo momci,jos da starija ekipa ovako odradi.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 12 maj 2010, 22:25

Zar prvi sastav Modrice ne cine juniori? :mrgreen:
Sumnjam da cete imati problema protiv Modrice u gostima,oni mogu igrati mozda jedno poluvrijeme na nivou premier lige ,zatim naglo padnu fizicki ,kao sto Nikic kaze "ja u zivotu nisam vidio deblju momcad i fizicki slabiju"!
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.