adnanhz je napisao/la:
znam ja ko je preskako casove bosanskog

[/quote]
Cuj to,bas kad sam htjeo pisat ime tvog kluba,caps lock mi nestade iz vida

[/quote]
ccc nista ako ne radi drugu tastaturu uzmaj il malo na casove bosanskog

a sad ovasko jedno pitanje za vas gledam ovu tabelu i (o tome ko je upravu je glupo i suvisno sa vam raspravljat o ovom slucaju) al nikako ne vidim mjesta da vi mozete ispast idete modrici (to su vam sigurne 3 bobe a najmanje bod ) i imate jos jednu kuci (sigurna 3) znaci da i vam uzmu ova 3 boda imace te 37 ili 39 bodova i to vam je dovoljno zar fakat mislite da laktasi mogu uzet sve tekme dajte ba budite opusteni a za ove sto vrijedjau nas Sarajlije i Sarajevo i FKS samo dovoljno govori o vasoj kulturi i mrznji prema nama
pozz svim normalnim

[/quote]
Ovako,ako nam uzmu 3 boda,Sloboda ide na disciplinsku ,i tu joj mogu oduzet bodove,tako da nista nije sigurno.Ovdje niko nikog nije vrijedjao,dok nije dosla famozna trojka samo rajvosa,gigant,cena sa svojom pricom i provokacijama,cim se spomene Gavaric,a nas niko nije uletio na vasu temu pa provocirao zbbog ovog slucaja.I ne bih da se vise o tome raspravljamo,jel ok ?Svi znamo da je ovo ideja onog kloca Gracica,tako da je Olimpik udaren po djepu i dokazana je njihova krivica u ovom slucaju,poslali ste UEFI dopis ljudi nista nisu odgovorali.Znaci ovdje se sve radi da Sloboda se izbaci,da se spasi Celik i Laktasi(Dodik bi ovdje malo financirao djep sulje,uslje i čeke).