FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na kojoj tribini ce Horde Zla protiv radnika?
-
bordobijeli
- Kontakt:
zbog cega je suspendovan stepanov
nisam u toku
Naredio Džemo.
Staro i mlado,staro i mlado svi,svi,svi u cirkus colorado...
-
bordobijeli
- Kontakt:
to je mahalska imali neko provjeren info ,ne treba optuzivati klub ,upravu ,dzemu ili nekog drugog dok se ne sazna prava istinaSteph je napisao/la:Naredio Džemo.
100% info, rekla mi komšinica od važnog člana Uprave.bordobijeli je napisao/la:to je mahalska imali neko provjeren info ,ne treba optuzivati klub ,upravu ,dzemu ili nekog drugog dok se ne sazna prava istinaSteph je napisao/la:Naredio Džemo.
Ja sam cuo licno od kondicionog trenera omladinske skole (mislim da je sada trener prvog tima, Slobo se zove) da se Stepanov zajebavao na treningu. E sad sta mu to znaci nisam ga pitao, i jos je dodao da je Stepanov navodno bivši.
Ovo u vezi klanova, proslu sezonu, subotom kada je utakmica bila na Kosevu sjedio sam u lokalu gdje su igraci takodje pili kafu. Burence lokal iza Holiday Inna. Dzems, Tatko, Okic, Ostrakovic, Puzigaca i Stojčev su bili standardni. Krste, Baric, Cimi, Bilbija povremeno ili su naknadno dolazili.
Mene je najvise iznenadilo koliko Stojčev dumagija
, lik pusi 2 kutije dok popije dvije jutarnje kafe, Dzems je prica za sebe.
Za Tatka sam mislio da je dobar momak sportista, al u Dzemsa to je tesko i pao je pod njegov uticaj. Pa meni je lik zgadio cigare i kafu.
Sjecam se jedne Dzemsove recenice prije tekme : Samo da Alaim nakvasi dobro teren, da mi pas kliziiii..ja i kolega pali sa stolice

Ovo u vezi klanova, proslu sezonu, subotom kada je utakmica bila na Kosevu sjedio sam u lokalu gdje su igraci takodje pili kafu. Burence lokal iza Holiday Inna. Dzems, Tatko, Okic, Ostrakovic, Puzigaca i Stojčev su bili standardni. Krste, Baric, Cimi, Bilbija povremeno ili su naknadno dolazili.
Mene je najvise iznenadilo koliko Stojčev dumagija
Za Tatka sam mislio da je dobar momak sportista, al u Dzemsa to je tesko i pao je pod njegov uticaj. Pa meni je lik zgadio cigare i kafu.
Sjecam se jedne Dzemsove recenice prije tekme : Samo da Alaim nakvasi dobro teren, da mi pas kliziiii..ja i kolega pali sa stolice
-
bordobijeli
- Kontakt:
stalna kaznjavanja i suspenzije su pokazatelj da imamo problem sa autoritetom u svlacionici - klubu ,odnosno da onaj ko slaze ekipu nema pojma o tome . znaci sportski direktor i trener nisu svoje uradili , sto se tice da je dzemo umijesan u ovo oko stepanova nevjerujem u te price narocito sto je paja na klupi .
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemamo mi Brate problem sa autoritetom u svlacionici, mi NEMAMO AUTORITET.
Odavno nesto smrdi, mi sve prekrivali, nadali se da ce proci ali dzaba. @jurisicka skidam kapu za onaj post. Prevrsilo je ovo mjeru da bi se sutilo...
@hilmo, poselamio te po Besi, starijem, bili u kladari skupa
Kakva svadba, dok mi se Klub ''pati'' o tome ne razmisljam...
Odavno nesto smrdi, mi sve prekrivali, nadali se da ce proci ali dzaba. @jurisicka skidam kapu za onaj post. Prevrsilo je ovo mjeru da bi se sutilo...
@hilmo, poselamio te po Besi, starijem, bili u kladari skupa
Kakva svadba, dok mi se Klub ''pati'' o tome ne razmisljam...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I obavezno ste odigrali dvicu za sutra ili 3+belosevic28 je napisao/la: @hilmo, poselamio te po Besi, starijem, bili u kladari skupa![]()
Jer
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma ja dvicu hladne glave, i jos mu govorim, dupla na Kosevu, on mi nesto pesimistican 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Moj čo'ek.belosevic28 je napisao/la:Ma ja dvicu hladne glave, i jos mu govorim, dupla na Kosevu, on mi nesto pesimistican
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma danas pobjeda i nakon svih ovih problema! : )
ps. hilmo danas specijalno samo pratim Radovca
ps. hilmo danas specijalno samo pratim Radovca
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa šta ti bi s onim što si radio za prethodnu tekmu, ja nisam vidio da si objavio?MCMXLVI je napisao/la:Ma danas pobjeda i nakon svih ovih problema! : )
ps. hilmo sutra specijalno samo pratim Radovca
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Moscardelli
- Kontakt:
Nezna se koje gori, ove ublehe ili onaj/oni koji i drze tu. Muka mi od svega ovoga, jos ako nam Milan ode zbog ovih debila.... Nista po tri boda pa onda rijesavat situaciju pod hitno!
@ pantelija baci na pp za stepanova moli te brat 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Na jednoj stranici pročitah da je ovaj komentar preuzet sa foruma ss. Ja ne znam da sam ovo negdje procitao, mozda sam fulio :S
''od Leha se povlači priča protiv njega kad je naružio puzigaću da je pič.ka i tu je potpisao sebi šut kartu. Kulminiralo je u Travniku kad ga je Džemo ogovarao sa tribina i govorio kako je Ivan za njeg nesta, sukob se nastavio i pred busom i u njemu. I to se vuklo, Stepanov je pričao i sa upravom i sa Dženom nije dobio odgovore, u srijedu na treningu (u svlačionici) dok su razgovarali o razlozima zašto se šikanira, kad je iznio šta misli o njima pred ekipom, Džemal je fizički nasrnuo na njeg zajedno sa svoja dva brata i ovaj im je je.bo mamu, zbog tog je suspendovan. Džemalov menadžeri, on, i ostali kad odu znat će se red ovdje. "
''od Leha se povlači priča protiv njega kad je naružio puzigaću da je pič.ka i tu je potpisao sebi šut kartu. Kulminiralo je u Travniku kad ga je Džemo ogovarao sa tribina i govorio kako je Ivan za njeg nesta, sukob se nastavio i pred busom i u njemu. I to se vuklo, Stepanov je pričao i sa upravom i sa Dženom nije dobio odgovore, u srijedu na treningu (u svlačionici) dok su razgovarali o razlozima zašto se šikanira, kad je iznio šta misli o njima pred ekipom, Džemal je fizički nasrnuo na njeg zajedno sa svoja dva brata i ovaj im je je.bo mamu, zbog tog je suspendovan. Džemalov menadžeri, on, i ostali kad odu znat će se red ovdje. "
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bordobijeli
- Kontakt:
sve su ovo djecije bolesti koje ce FKS preboliti ,po meni ako ima tu nekih problema s stepanovom i berberovicem lagano obojici dati ispisnicu godine su im 35 hvala dovidjenja prijatno ,imamo mihojevica,barbarica ,tatomirovica ,kovacevica
takodje bi se zahvalio puzigaci i alispahicu .ne znam situaciju oko Kalasija i to treba rijesiti nagolmilali smo igraca i normalno da se ovo desava a pored tog nemamo autoritet na klupi .ocekujem od Jesica ili tog ko sjedne na klupu da pocisti svlacionicu i da vise guramo mlade . ja sam nekako ubjedjen dace ovo da izadje na dobro

Milan Stepanov nije vrhunski sportista, i tu ne pričam o njegovom sportskom duhu, nego o načinu života. To se znalo i prije nego je došao. Pored toga je konfliktna ličnost, ali to je osobina koju posjeduje svaki veliki "takmičar", dakle sportista koji gine na terenu kao npr Gattuso, Benko, pa kao ekstremni primjer Joey Barton.
Da je on prvi koji se zamjerio našem veselom klanu, pa rekao bih OK, neka su ga suspendovali. Međutim, dosta je zabijanja glave u pijesak. Ko misli da nema sitne seljačke ljubomore zbog primanja koja imaju naši "noviji" igrači kao Benko ili Stepanov, on je kompletni idiot. Uprava, koju u potpunosti podržavam i koja je za sada u DEEEEEBELOM plusu (ne pričam o finansijama, nego o stvarima koje su uradili za naš klub), je svoju najozbiljniju grešku napravila kada nije stala iza Mehe i rastjerala gamad. Bio je tu pritisak titule (a da je Meho ostao ne bi smo je osvojili), ali taj njihov postupak je samo dodatno osilio "klandžije".
Šta to sada znači? Da svakog novog igrača koji dobije veću platu od Džeme očekuju bojkoti suigrača i svađe? Da je svako ko se usudi dići glas protiv klana bivši?
Iskoraka nema bez boljih igrača i trenera, a bolji igrači i treneri traže veće plate. Šta to znači? To znači da da iskoraka nema dok je gamad u klubu, jer će napraviti problem kada god neko dobije veću platu od njih.
Ako uprava ne povuče pravi potez sad i ne rastjera ****, mi smo u još većem kurcu jer će se dodatno osiliti taj naš klan. Da, to su igrači pod ugovorima, i treba ih isplatiti. Bože moj, preživjećemo. Sportski, bez Džeme i Puzigaće bili bi smo samo jači a Tatko je solidan rezervni štoper, i ništa više. Preživjeli bi smo. Ako bi se neki drugi igrači pobunili zbog toga, Krste, Kovačević, Okić, osjetilo bi se na rezultatima, ali možemo biti i osmi ove sezone što se mene tiče jer je jasno da ovo ovako ne može dalje.
Tako, bez obzira na to jel Stepanovovo "maslo za ramazana" ili nije, a vjerovatno nije ponoviću ono što sam napisao sinoć
DŽEMO NAPOLJE!
PUZI NAPOLJE!
TATKO NAPOLJE!
I ko god drugi da ih podrži makar to bili Delač i Benko NAPOLJE!
Marš u **** materinu više iz našeg kluba, jer on je NAŠ a nije VAŠ.
Da je on prvi koji se zamjerio našem veselom klanu, pa rekao bih OK, neka su ga suspendovali. Međutim, dosta je zabijanja glave u pijesak. Ko misli da nema sitne seljačke ljubomore zbog primanja koja imaju naši "noviji" igrači kao Benko ili Stepanov, on je kompletni idiot. Uprava, koju u potpunosti podržavam i koja je za sada u DEEEEEBELOM plusu (ne pričam o finansijama, nego o stvarima koje su uradili za naš klub), je svoju najozbiljniju grešku napravila kada nije stala iza Mehe i rastjerala gamad. Bio je tu pritisak titule (a da je Meho ostao ne bi smo je osvojili), ali taj njihov postupak je samo dodatno osilio "klandžije".
Šta to sada znači? Da svakog novog igrača koji dobije veću platu od Džeme očekuju bojkoti suigrača i svađe? Da je svako ko se usudi dići glas protiv klana bivši?
Iskoraka nema bez boljih igrača i trenera, a bolji igrači i treneri traže veće plate. Šta to znači? To znači da da iskoraka nema dok je gamad u klubu, jer će napraviti problem kada god neko dobije veću platu od njih.
Ako uprava ne povuče pravi potez sad i ne rastjera ****, mi smo u još većem kurcu jer će se dodatno osiliti taj naš klan. Da, to su igrači pod ugovorima, i treba ih isplatiti. Bože moj, preživjećemo. Sportski, bez Džeme i Puzigaće bili bi smo samo jači a Tatko je solidan rezervni štoper, i ništa više. Preživjeli bi smo. Ako bi se neki drugi igrači pobunili zbog toga, Krste, Kovačević, Okić, osjetilo bi se na rezultatima, ali možemo biti i osmi ove sezone što se mene tiče jer je jasno da ovo ovako ne može dalje.
Tako, bez obzira na to jel Stepanovovo "maslo za ramazana" ili nije, a vjerovatno nije ponoviću ono što sam napisao sinoć
DŽEMO NAPOLJE!
PUZI NAPOLJE!
TATKO NAPOLJE!
I ko god drugi da ih podrži makar to bili Delač i Benko NAPOLJE!
Marš u **** materinu više iz našeg kluba, jer on je NAŠ a nije VAŠ.