FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam ni ja, ali od raje s foruma koje imam na fb sam tako čuo...
Pobjedila je ova u toj raspravi.Head je napisao/la:Jasta je, reko mu Ikande: Oko, stavio si me na paklu, mojne da ti stau razvalim. Karacu vas sve u pakas. Na cistom sarajevskom. Dzeno mu odgovorio. Pa dobro, iskreno se nadam da ces to raditi maksimalno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ajde @aco kad si tako azuran u zadnje vrijeme na nasoj temi, vrati nam nase stalne forumase!
@head @sabinho @joker
Banujete svakog ko ima drugacije misljenje od vaseg. Yebo sj. Koreju
@head @sabinho @joker
Banujete svakog ko ima drugacije misljenje od vaseg. Yebo sj. Koreju
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ime: Džemal Berberović
Rođen: 5. novembar 1981 (33 godina), Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Visina: 1.81 m
Trenutni klub: FK Sarajevo (#23 / Odbrambeni)
Klubovi:

Rođen: 5. novembar 1981 (33 godina), Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Visina: 1.81 m
Trenutni klub: FK Sarajevo (#23 / Odbrambeni)
Klubovi:

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Na kojoj tribini ce Horde Zla protiv radnika?
-
bordobijeli
- Kontakt:
zbog cega je suspendovan stepanov
nisam u toku
Naredio Džemo.
Staro i mlado,staro i mlado svi,svi,svi u cirkus colorado...
-
bordobijeli
- Kontakt:
to je mahalska imali neko provjeren info ,ne treba optuzivati klub ,upravu ,dzemu ili nekog drugog dok se ne sazna prava istinaSteph je napisao/la:Naredio Džemo.
100% info, rekla mi komšinica od važnog člana Uprave.bordobijeli je napisao/la:to je mahalska imali neko provjeren info ,ne treba optuzivati klub ,upravu ,dzemu ili nekog drugog dok se ne sazna prava istinaSteph je napisao/la:Naredio Džemo.
Ja sam cuo licno od kondicionog trenera omladinske skole (mislim da je sada trener prvog tima, Slobo se zove) da se Stepanov zajebavao na treningu. E sad sta mu to znaci nisam ga pitao, i jos je dodao da je Stepanov navodno bivši.
Ovo u vezi klanova, proslu sezonu, subotom kada je utakmica bila na Kosevu sjedio sam u lokalu gdje su igraci takodje pili kafu. Burence lokal iza Holiday Inna. Dzems, Tatko, Okic, Ostrakovic, Puzigaca i Stojčev su bili standardni. Krste, Baric, Cimi, Bilbija povremeno ili su naknadno dolazili.
Mene je najvise iznenadilo koliko Stojčev dumagija
, lik pusi 2 kutije dok popije dvije jutarnje kafe, Dzems je prica za sebe.
Za Tatka sam mislio da je dobar momak sportista, al u Dzemsa to je tesko i pao je pod njegov uticaj. Pa meni je lik zgadio cigare i kafu.
Sjecam se jedne Dzemsove recenice prije tekme : Samo da Alaim nakvasi dobro teren, da mi pas kliziiii..ja i kolega pali sa stolice

Ovo u vezi klanova, proslu sezonu, subotom kada je utakmica bila na Kosevu sjedio sam u lokalu gdje su igraci takodje pili kafu. Burence lokal iza Holiday Inna. Dzems, Tatko, Okic, Ostrakovic, Puzigaca i Stojčev su bili standardni. Krste, Baric, Cimi, Bilbija povremeno ili su naknadno dolazili.
Mene je najvise iznenadilo koliko Stojčev dumagija
Za Tatka sam mislio da je dobar momak sportista, al u Dzemsa to je tesko i pao je pod njegov uticaj. Pa meni je lik zgadio cigare i kafu.
Sjecam se jedne Dzemsove recenice prije tekme : Samo da Alaim nakvasi dobro teren, da mi pas kliziiii..ja i kolega pali sa stolice
-
bordobijeli
- Kontakt:
stalna kaznjavanja i suspenzije su pokazatelj da imamo problem sa autoritetom u svlacionici - klubu ,odnosno da onaj ko slaze ekipu nema pojma o tome . znaci sportski direktor i trener nisu svoje uradili , sto se tice da je dzemo umijesan u ovo oko stepanova nevjerujem u te price narocito sto je paja na klupi .
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemamo mi Brate problem sa autoritetom u svlacionici, mi NEMAMO AUTORITET.
Odavno nesto smrdi, mi sve prekrivali, nadali se da ce proci ali dzaba. @jurisicka skidam kapu za onaj post. Prevrsilo je ovo mjeru da bi se sutilo...
@hilmo, poselamio te po Besi, starijem, bili u kladari skupa
Kakva svadba, dok mi se Klub ''pati'' o tome ne razmisljam...
Odavno nesto smrdi, mi sve prekrivali, nadali se da ce proci ali dzaba. @jurisicka skidam kapu za onaj post. Prevrsilo je ovo mjeru da bi se sutilo...
@hilmo, poselamio te po Besi, starijem, bili u kladari skupa
Kakva svadba, dok mi se Klub ''pati'' o tome ne razmisljam...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I obavezno ste odigrali dvicu za sutra ili 3+belosevic28 je napisao/la: @hilmo, poselamio te po Besi, starijem, bili u kladari skupa![]()
Jer
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma ja dvicu hladne glave, i jos mu govorim, dupla na Kosevu, on mi nesto pesimistican 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Moj čo'ek.belosevic28 je napisao/la:Ma ja dvicu hladne glave, i jos mu govorim, dupla na Kosevu, on mi nesto pesimistican
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma danas pobjeda i nakon svih ovih problema! : )
ps. hilmo danas specijalno samo pratim Radovca
ps. hilmo danas specijalno samo pratim Radovca
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa šta ti bi s onim što si radio za prethodnu tekmu, ja nisam vidio da si objavio?MCMXLVI je napisao/la:Ma danas pobjeda i nakon svih ovih problema! : )
ps. hilmo sutra specijalno samo pratim Radovca
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Moscardelli
- Kontakt:
Nezna se koje gori, ove ublehe ili onaj/oni koji i drze tu. Muka mi od svega ovoga, jos ako nam Milan ode zbog ovih debila.... Nista po tri boda pa onda rijesavat situaciju pod hitno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.