FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VivaLasVegas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VivaLasVegas » 18 sep 2015, 19:04

Ova utakmica je prekretnica u to sam uvjeren, slijedi Vitez i 3 boda a onda na male plave pa aBd da nastavimo niz....Novi trener nova nafaka..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 sep 2015, 19:05

Konacno da smo pravo odigrali utakmicu i sasvim zasluzeno slavili svaka cast momcima tako se bori za svoj klub idemo dalje nastavljamo dobar niz abd.
04.10.2009 !!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 sep 2015, 19:16

Dobar trener odabere taktiku shodno igracima kojima raspolaze,ako vec nema mogucnost da vrsi bas remont ekipe i dovede igrace shodno svojoj taktici koji igra.
I tu se bas vidi razlika izmedu dzene i imalo ozbiljnijeg trenera.
Dzeno je tvrdoglavo furao neki svoj fazon,a Hurtic je taktiku prilagodio shodno igracima i shodno protivnicima koji su objektivno igracki slabiji u odnosu na nas.
Vidi se da je Hurta puno ozbiljniji trener u ofnosu na dzenu,a nije bio lijen ni kada je strucno usavrsavanje u pitanju,covjek ima sve neophodne licence.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 sep 2015, 19:34

PitarBordo je napisao/la:Za one koji su propustili ili žele pogledati ponovo, mislim da večeras BHT pušta snimak.
Ima snimak:

00:50 Nogomet: BH Telecom Premijer liga BiH: Radnik - Sarajevo, snimak :thumbup:

Hvala tebi na strimu! :salut:
zagorski je napisao/la:Dobar trener odabere taktiku shodno igracima kojima raspolaze,ako vec nema mogucnost da vrsi bas remont ekipe i dovede igrace shodno svojoj taktici koji igra.
Dzeno je tvrdoglavo furao neki svoj fazon,a Hurtic je taktiku prilagodio shodno igracima i shodno protivnicima koji su objektivno igracki slabiji u odnosu na nas.
Vidi se da je Hurta puno ozbiljniji trener u ofnosu na dzenu,a nije bio lijen ni kada je strucno usavrsavanje u pitanju,covjek ima sve neophodne licence.
Pa ako ovako nastave igrati kroz idućih par utakmica, neka Hurtića do pauze što se mene tiče ali uz uslov da će u istoj dovesti baš ali BAŠ provjerenog stručnjaka pa mu Hurtić u krajnjem slučaju može biti i pomoćnik...maybe?! :hmmmmm:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 sep 2015, 19:40

00.35 snimak tako pise na TTX
SRETAN BROJ - 1725

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 sep 2015, 19:43

BordoArmy88 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Za one koji su propustili ili žele pogledati ponovo, mislim da večeras BHT pušta snimak.
Ima snimak:

00:50 Nogomet: BH Telecom Premijer liga BiH: Radnik - Sarajevo, snimak :thumbup:

Hvala tebi na strimu! :salut:
zagorski je napisao/la:Dobar trener odabere taktiku shodno igracima kojima raspolaze,ako vec nema mogucnost da vrsi bas remont jekipe i dovede igrace shodno svojoj taktici koji igra.
Pa ako ovako nastave igrati kroz idućih par utakmica, neka Hurtića do pauze što se mene tiče ali uz uslov da će u istoj dovesti baš ali BAŠ provjerenog stručnjaka pa mu Hurtić u krajnjem slučaju može biti i pomoćnik...maybe?! :hmmmmm:
Apsolutno!
Jedna me se recenica posebno dojmila iz njegove danasnje izjave,a to je:
'dobro smo izanalizirali protivnika'
Znaci covjek se je pripremio,proucio protivnika,shodno tome postavio igru... Susta suprotnost od Dzene,koji je uvijek igrao na isti fazon,sablonske izmjene itd.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 sep 2015, 19:44

Svaka cast momci na danasnjoj utakmici . Vidi se blagi napredak iz utakmice u utakmicu.Nije to jos na onom nivou koji mi svi hocemo , ali bitno je da su rezultati tu i naravno borbenost koja je mnogo bolja u ova 2 zadnja kola :D :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 sep 2015, 19:46

Suki46 je napisao/la:Svaka cast momci na danasnjoj utakmici . Vidi se blagi napredak iz utakmice u utakmicu.Nije to jos na onom nivou koji mi svi hocemo , ali bitno je da su rezultati tu i naravno borbenost koja je mnogo bolja u ova 2 zadnja kola :D :thumbup:
Logično, nismo mi još na onome "dominatorskom" nivou kao sa Dženom ali barem dobijamo...nekako! :urnebes:

@zagorski: Ma brate iskreno nije to nešto novo da trener "izanalizira" protivnika, nego to samo dokazuje žalosnu činjenicu kolika je nas amaterčina vodila u čak nekoliko navrata i kakve je gluposti valjao u intervjuima pa je to nama neobično da imamo nekoga ko "analizira" protivnike! :facepalm:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 19:49

Delac - Bez posla danas
Baric - Do povrede najbolji na terenu
Kovacevic - Fantastican danas, par iznosenja lopte ala Torlak
Tatomirocic - Par ispadanja, ostalo ok
Puzigaca - Agilan, nije bio los
Radovac - Trudio se, trcao, asistirao
Rustemovic - Predobar, destruktivac kakcog dugo nismo imali
Okic - Trcao, trudio se iako bolestan, dobar danas
Duljevic - Danas najlosiji, 1 na 1 nikoga ali nikoga nije prosao
Velkoski - Dobar, stima mu formacija, nova pozicija
Benko - Konacno zabio, dobar, trcao, asistirao

Kalasi - Ok partija, borben, agilan
Mihojevic - Vrlodobar, ima potencijala i za z.veznog
Bekic - Tempo tekme vec pao, pa nije puno mogao pokazati

Neki moj subjektivni osvrt...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 18 sep 2015, 19:50

Ma Dženi je zapisano da će on i po 3. put sjesti na klupu. Može on bježati od sudbine koliko hoće ali kad tad će ga stići. :urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 sep 2015, 19:52

Kad sam ja ovdje pitao ko je Hurtic, poslije imenovanja kao sefa u Akademiji, svi govorili 'slab, ne zna, amater' i sl.
Druga stvar, on ima funkciju u Klubu, kao i Pasic, a to je u Akademiji..tako da on nece ostati. I ne zelimo opet Dzenu 2 na klupi. Kad/ako prevazidje Akademiju, vjerujem da ce dobiti priliku na klupi, samo polako...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 20:00

Ako ovako nastavi Hurtic neka ga. Sve sto je do sada uradio je bukvalno bez greske. Od taktike, izbora igraca, analize protivnika, uvodi mlade igrace. :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: A toliko koliko kosta novi trener. Mogao bi se dovesti igrac kao sto je Benko na poziciji desetke. Mada sada nam klasicna desetka i nije vise potrebna jer fakticki ovo je vrh sto se tice ovih igraca i taktike. Prilagodio je taktiku igracima koje ima. Faticki ne postoji slaba tacka u timu osim Stepanov ako ode i to samo u evropi. Ili Delac ako ode. Stoperi vrh, golman vrh, bekovi solidni ( mada dobro bi dosao vrhunski lijevi bek ), zadnji vezni ( u stvaranju vidjet cemo ), ofanzivni vezni Radovac ( i Alispahic rezerva ), krila Okic, Duljevic, Bekic, Bekic2, Hebibovic, napad Benko, Krste, Bekic :salut: :salut: Jos sam zaboravio i odlicnog Ikandea. Sve u svemu zadrzat ove igrace i dovest jednog do dvojicu ekstra igraca na polusezoni/sezoni.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 20:14

Bravo Ajax. Lik prilagodio taktiku i formaciju trenutnom igrackom kadru. A ne ko onaj hafiz , formaciju sa 10kom, a nemas xesetke (Mesa van forme pa ga ne racunam)... Nije mudro slovo, ali za onog strucnjaka je bilo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2015, 20:18

Derdiyok je napisao/la: @hilmo pogodi 2 i 3+, meščini da on napisa :clap: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Upisali tri boda, zabili tri gola, jedan nakon kornera, jedan sa distance i jedan na dobar (klinac dobar, odličan) ubačaj beka. Protivniku dozvolili samo jedan šut u okvir gola. Ja prezadovoljan .

P.S. Zamalo sam fulio konačan rezultat i jednog strijelca :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 20:18

belosevic28 je napisao/la:Bravo Ajax. Lik prilagodio taktiku i formaciju trenutnom igrackom kadru. A ne ko onaj hafiz , formaciju sa 10kom, a nemas xesetke (Mesa van forme pa ga ne racunam)... Nije mudro slovo, ali za onog strucnjaka je bilo.
Ma znao je Dzeno da je Velkoski napadac a ne krilo. Samo mislim da nije bio spreman da promjeni nesto sto u 90% slucajeva radi odlicno a to je 4-5-1 koja jeste najbolja formacija i najvise je klubova igra. Samo za ovaj profil igraca koje ima Sarajevo sa ovoliko odlicnih napadaca je svakao bolja ova sadasnja 4-4-2. Posebno jer i liga nije nesto. Znaci ne mogu dati koliko mogu primiti. Sto se tice desetke imao je on pravu desetku u Stojcevu a za Alispahica su se mnogi nadali da je i on taj.
belosevic28 je napisao/la:Baric - Do povrede najbolji na terenu
Mnogima nije valjo ovaj igrac milo receno. A covjek nezna za losu utakmicu. :lol: :lol:
Steta sto nije protiv Lecha on igrao ali **** ga sad. Bilo pa proslo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 sep 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 sep 2015, 20:19

Dobra igra ,odlična ,što se dalo naslutiti protiv Borca da će biti dobra.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 sep 2015, 20:20

Mene samo Dulja brine, grohnuo lik totalno! :think:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 20:26

Slazem se za Barica, nas najbolji bek, uvijek sam to tvrdio.
Dulja sa ovakvom igrom moze zabrsiti samo odakle je i dosao u svetinju...

High

Post Postao/la High » 18 sep 2015, 20:26

Kako god, bljesak je - dvije pobjede u dvije utakmice i više nego solidna gol-razlika: 5:0. :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 sep 2015, 20:38

Ev skoro iz Bn.. perfektno odradjena utakmica.kada hoce mogu pojest bilo koga u ovoj ligi. Po samom ulasku na stadion horde su se igracima obracale sa pogrdnim rijecima,"p.i.c.k.e sad igrate otjerali ste dzenu i sl. Bojane yebemo ti mrtve, klosari itd. U drugom poluvremenu kad je krste krenuo da izvede korner gadjali ga limenkama, na kraju opet isto yebu puzu maksimalno... sto se tice igre, tatko je po meni bio najbolji, a mali marko kad je usao bukvalno je preorao teren,msm da njega ceka velika karijera, i da ce ako mu struka bude pruzala vise sanse postici nesto kao i gojkara
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, muhamedhulk, plisek, sekac i 54 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []