FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 18 sep 2015, 19:40

00.35 snimak tako pise na TTX
SRETAN BROJ - 1725

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 sep 2015, 19:43

BordoArmy88 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Za one koji su propustili ili žele pogledati ponovo, mislim da večeras BHT pušta snimak.
Ima snimak:

00:50 Nogomet: BH Telecom Premijer liga BiH: Radnik - Sarajevo, snimak :thumbup:

Hvala tebi na strimu! :salut:
zagorski je napisao/la:Dobar trener odabere taktiku shodno igracima kojima raspolaze,ako vec nema mogucnost da vrsi bas remont jekipe i dovede igrace shodno svojoj taktici koji igra.
I tu se bas vidi razlika izmedu dzene i imalo ozbiljnijeg trenera.
Dzeno je tvrdoglavo furao neki svoj fazon,a Hurtic je taktiku prilagodio shodno igracima i shodno protivnicima koji su objektivno igracki slabiji u odnosu na nas.
Vidi se da je Hurta puno ozbiljniji trener u ofnosu na dzenu,a nije bio lijen ni kada je strucno usavrsavanje u pitanju,covjek ima sve neophodne licence.
Pa ako ovako nastave igrati kroz idućih par utakmica, neka Hurtića do pauze što se mene tiče ali uz uslov da će u istoj dovesti baš ali BAŠ provjerenog stručnjaka pa mu Hurtić u krajnjem slučaju može biti i pomoćnik...maybe?! :hmmmmm:
Apsolutno!
Jedna me se recenica posebno dojmila iz njegove danasnje izjave,a to je:
'dobro smo izanalizirali protivnika'
Znaci covjek se je pripremio,proucio protivnika,shodno tome postavio igru... Susta suprotnost od Dzene,koji je uvijek igrao na isti fazon,sablonske izmjene itd.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 sep 2015, 19:44

Svaka cast momci na danasnjoj utakmici . Vidi se blagi napredak iz utakmice u utakmicu.Nije to jos na onom nivou koji mi svi hocemo , ali bitno je da su rezultati tu i naravno borbenost koja je mnogo bolja u ova 2 zadnja kola :D :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 sep 2015, 19:46

Suki46 je napisao/la:Svaka cast momci na danasnjoj utakmici . Vidi se blagi napredak iz utakmice u utakmicu.Nije to jos na onom nivou koji mi svi hocemo , ali bitno je da su rezultati tu i naravno borbenost koja je mnogo bolja u ova 2 zadnja kola :D :thumbup:
Logično, nismo mi još na onome "dominatorskom" nivou kao sa Dženom ali barem dobijamo...nekako! :urnebes:

@zagorski: Ma brate iskreno nije to nešto novo da trener "izanalizira" protivnika, nego to samo dokazuje žalosnu činjenicu kolika je nas amaterčina vodila u čak nekoliko navrata i kakve je gluposti valjao u intervjuima pa je to nama neobično da imamo nekoga ko "analizira" protivnike! :facepalm:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 19:49

Delac - Bez posla danas
Baric - Do povrede najbolji na terenu
Kovacevic - Fantastican danas, par iznosenja lopte ala Torlak
Tatomirocic - Par ispadanja, ostalo ok
Puzigaca - Agilan, nije bio los
Radovac - Trudio se, trcao, asistirao
Rustemovic - Predobar, destruktivac kakcog dugo nismo imali
Okic - Trcao, trudio se iako bolestan, dobar danas
Duljevic - Danas najlosiji, 1 na 1 nikoga ali nikoga nije prosao
Velkoski - Dobar, stima mu formacija, nova pozicija
Benko - Konacno zabio, dobar, trcao, asistirao

Kalasi - Ok partija, borben, agilan
Mihojevic - Vrlodobar, ima potencijala i za z.veznog
Bekic - Tempo tekme vec pao, pa nije puno mogao pokazati

Neki moj subjektivni osvrt...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 18 sep 2015, 19:50

Ma Dženi je zapisano da će on i po 3. put sjesti na klupu. Može on bježati od sudbine koliko hoće ali kad tad će ga stići. :urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 sep 2015, 19:52

Kad sam ja ovdje pitao ko je Hurtic, poslije imenovanja kao sefa u Akademiji, svi govorili 'slab, ne zna, amater' i sl.
Druga stvar, on ima funkciju u Klubu, kao i Pasic, a to je u Akademiji..tako da on nece ostati. I ne zelimo opet Dzenu 2 na klupi. Kad/ako prevazidje Akademiju, vjerujem da ce dobiti priliku na klupi, samo polako...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 20:00

Ako ovako nastavi Hurtic neka ga. Sve sto je do sada uradio je bukvalno bez greske. Od taktike, izbora igraca, analize protivnika, uvodi mlade igrace. :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: A toliko koliko kosta novi trener. Mogao bi se dovesti igrac kao sto je Benko na poziciji desetke. Mada sada nam klasicna desetka i nije vise potrebna jer fakticki ovo je vrh sto se tice ovih igraca i taktike. Prilagodio je taktiku igracima koje ima. Faticki ne postoji slaba tacka u timu osim Stepanov ako ode i to samo u evropi. Ili Delac ako ode. Stoperi vrh, golman vrh, bekovi solidni ( mada dobro bi dosao vrhunski lijevi bek ), zadnji vezni ( u stvaranju vidjet cemo ), ofanzivni vezni Radovac ( i Alispahic rezerva ), krila Okic, Duljevic, Bekic, Bekic2, Hebibovic, napad Benko, Krste, Bekic :salut: :salut: Jos sam zaboravio i odlicnog Ikandea. Sve u svemu zadrzat ove igrace i dovest jednog do dvojicu ekstra igraca na polusezoni/sezoni.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 20:14

Bravo Ajax. Lik prilagodio taktiku i formaciju trenutnom igrackom kadru. A ne ko onaj hafiz , formaciju sa 10kom, a nemas xesetke (Mesa van forme pa ga ne racunam)... Nije mudro slovo, ali za onog strucnjaka je bilo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2015, 20:18

Derdiyok je napisao/la: @hilmo pogodi 2 i 3+, meščini da on napisa :clap: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Upisali tri boda, zabili tri gola, jedan nakon kornera, jedan sa distance i jedan na dobar (klinac dobar, odličan) ubačaj beka. Protivniku dozvolili samo jedan šut u okvir gola. Ja prezadovoljan .

P.S. Zamalo sam fulio konačan rezultat i jednog strijelca :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 20:18

belosevic28 je napisao/la:Bravo Ajax. Lik prilagodio taktiku i formaciju trenutnom igrackom kadru. A ne ko onaj hafiz , formaciju sa 10kom, a nemas xesetke (Mesa van forme pa ga ne racunam)... Nije mudro slovo, ali za onog strucnjaka je bilo.
Ma znao je Dzeno da je Velkoski napadac a ne krilo. Samo mislim da nije bio spreman da promjeni nesto sto u 90% slucajeva radi odlicno a to je 4-5-1 koja jeste najbolja formacija i najvise je klubova igra. Samo za ovaj profil igraca koje ima Sarajevo sa ovoliko odlicnih napadaca je svakao bolja ova sadasnja 4-4-2. Posebno jer i liga nije nesto. Znaci ne mogu dati koliko mogu primiti. Sto se tice desetke imao je on pravu desetku u Stojcevu a za Alispahica su se mnogi nadali da je i on taj.
belosevic28 je napisao/la:Baric - Do povrede najbolji na terenu
Mnogima nije valjo ovaj igrac milo receno. A covjek nezna za losu utakmicu. :lol: :lol:
Steta sto nije protiv Lecha on igrao ali **** ga sad. Bilo pa proslo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 sep 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 sep 2015, 20:19

Dobra igra ,odlična ,što se dalo naslutiti protiv Borca da će biti dobra.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 sep 2015, 20:20

Mene samo Dulja brine, grohnuo lik totalno! :think:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 20:26

Slazem se za Barica, nas najbolji bek, uvijek sam to tvrdio.
Dulja sa ovakvom igrom moze zabrsiti samo odakle je i dosao u svetinju...

High

Post Postao/la High » 18 sep 2015, 20:26

Kako god, bljesak je - dvije pobjede u dvije utakmice i više nego solidna gol-razlika: 5:0. :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 sep 2015, 20:38

Ev skoro iz Bn.. perfektno odradjena utakmica.kada hoce mogu pojest bilo koga u ovoj ligi. Po samom ulasku na stadion horde su se igracima obracale sa pogrdnim rijecima,"p.i.c.k.e sad igrate otjerali ste dzenu i sl. Bojane yebemo ti mrtve, klosari itd. U drugom poluvremenu kad je krste krenuo da izvede korner gadjali ga limenkama, na kraju opet isto yebu puzu maksimalno... sto se tice igre, tatko je po meni bio najbolji, a mali marko kad je usao bukvalno je preorao teren,msm da njega ceka velika karijera, i da ce ako mu struka bude pruzala vise sanse postici nesto kao i gojkara
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 18 sep 2015, 20:42

Sad igraju, interesantno. Sve super sve pet, rezultati su tu, ali nešto je truhlo a to truhlo treba razhebati što prije !!!!!!!!!!! :hmmmmm:
U novi boj ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 sep 2015, 20:47

Cestitke Hurticu i igracima na pobjedi.Izdigli su se iznad sivila kojim smo okruzeni u zadnje vrijeme,sto igracki,organizacijski.. Tek se sad vidi koliko nas je Uscuplic unazadio,od skandaloznih priprema,pa do cuvene taktike "hajte izidjite i igrajte lopte" .
Zao mi je sto danas u ekipi nije bilo gromade od covjeka i igraca-Stepanova,nazalost umjesto njega igra limitirani Tatomirovic,koji je realno igrac za klupe, pa kad zatreba u slucaju povreda,suspenzija da uskoci. Nemamo organizatora igre (desetku) i po tome smo jedinstvena i specificna ekipa u regionu,neimati pokrivenu tu poziciju je ravno nevidjenoj improvizaciji koja dugorocno ne moze donijeti rezultat. Kad se vrate Ikande,Barbaric,nadam se i Stepanov plus novi trener,bicemo znacajno jaci,ali treba nam ofanzivni vezni igrac pod hitno. Protiv nesto jace ekipe( citaj Zrinjski) ce se to posebno odraziti na igru... Zadnje dvije pobjede su veoma vazne u borbi za izlazak u Evropu,samo treba odrzati kontinuitet i sto prije zaboraviti Uscuplica,covjeka koji nas je maltene dokrajcio!..

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 18 sep 2015, 20:59

A da mi svako malo kad nam dojadi trener zamijenimo ga sa drugim iz akademije pa sve tako u krug,,, hahaha...
Kakva je povreda Bare jel neko u toku?

Usput jel Dzeno u klubu il je vanka...

Nama odgovara 442 jer svi protivnici igraju bunker...
Još kad se brat oporavi, bit će baš kompaktan tim...

I da, onima sto danas laju igračima poručujem da što prije odu Bulgriju da istjera džina "iznjiha"...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 sep 2015, 21:01

Kako sad igraju? :)
Nesto, a znamo svi sta, ima truhlo u timu sto nam nece dati da napravimo neke vece iskorake.

I opet nasa klasika, do prije dva dana nista ne valja treba rasturit tim, uprava napolje, ublehe zive bla bla, a danas smo vec prvaci, setamo ligom.

3 boda upisana, idemo dalje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, egocentrik, mire971, OsmanhodzicBuco, plisek, Rodman, ubipara, Vanja8 i 101 gost.