Sent from my iPhone using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hjooj oni vec razmisljaju o europi 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nisu problem kod igraca u jacim ligama gdje se posebno radi na fizickoj spremi. Kod nasih 'domicilnih' igraca su godine itekako problem, nazalost. Mnogo mladji igraci nemaju danfa, a kamo li ovi sto udju u cetvrtu deceniju zivota...Ajax je napisao/la:Baric ima 30 godina. Mujdza 31. Godinu nisu toliki problem. Veci problem je trenutno lijevi bek. Kada jos jednom pogledam roster ova momcad fakticki nema slabe tacke. Ako ostane Delac i Stepanov ( ili novi igrac njegovih kvaliteta ). I ako jos Duljevic, Rustemovic i Bekici proigraju fakticki nije potrebno dovoditi nijedno pojacanje osim na lijevog beka mozda. Daleko najvece pojacanje bi bilo da Delac potpise na 3-5 godinauNbx je napisao/la:Baric je proigrao na bas odlicnom nivou, no njega godine lagano sustizu. Mislim da on svoj kvalitet moze ispoljavati jos ovu sezonu, maksimalno sezonu i po, i to u optimalnim okolnostima, sto ce reci da prestane varirati tako naglo u formi kao sto je imao obicaj.![]()
![]()
![]()
![]()
Vece od 3,4 nova igraca koja nisu potrebna jer vec imamo sasvim dovoljno dobrih igraca. Treba i ovim sadasnjim igracima dati sansu i mozda je neki iskoristi. A ne samo dovoditi igrace. Izuzetak su kapitalci kao npr. Husejinovic za takve uvijek ima mjesta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zrinjski je najcvrsci i vjerovatno najbolji pored Sarajeva. Samo jos uvijek je Sarajevo igracki bar 30% jace. Trenutno je tako mozda i neki drugi klub iskoci u prvi plan pored Zrinjskog. Radnik je tu odma ispod ova 3,4 najjaca kluba samo su imali dobar start. Pitanje je na kojoj poziciji ce biti na kraju prvenstva.kenanbrajic je napisao/la:Normalno da nas je Ćelo nahvalio, jer smo Radniku do gola dolazili sa 3 pasa...Ne mogu da vjerujem da ću ovo napisati, ali Radnik je možda najbolja i najčvršća ekipa protiv koje smo igrali do sada.
@uNbx zavisi od igraca do igraca u kakvoj je spremi. Znaci to je individualno. Ipak ovaj igrac je igrao i vani. Dvije sezone u Gentu i to odigrao 23 odnosno 31 utakmicu za njih po sezoni. Nije to mala stvar.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel se slazete da je Kova bolji na stoperu nego u sredini? Ali ono njegovo ubacivanje na DM je mozda bilo i smisleno, da se 'nakupi' iskustva u dodavanju lopte, mozda pregledu igre i sl.
Isto ocekujem i za Mihu, da ovako pomalo igra DM, da sakupi to iskustvo citanja igraca, pass igre itd. pa onda ga prebaciti na stopera. Vidjeli smo kako Kova juce cita igru, nekoliko puta je uzeo zivu loptu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Isto ocekujem i za Mihu, da ovako pomalo igra DM, da sakupi to iskustvo citanja igraca, pass igre itd. pa onda ga prebaciti na stopera. Vidjeli smo kako Kova juce cita igru, nekoliko puta je uzeo zivu loptu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Slazem se da je individualno, ali ako klub ne moze spremiti mladog igraca da igra 90 minuta, tj, da njemu dusa na nos izlazi poslije 55. minute, onda je to problem na opstem nivou. Kondicioni treninzi trebaju da naspanuju igraca bar do te mjere, a on u slobodno vrijeme nek nadogradjuje spremu ako mu je stalo do toga.Ajax je napisao/la:Zrinjski je najcvrsci i vjerovatno najbolji pored Sarajeva. Samo jos uvijek je Sarajevo igracki bar 30% jace. Trenutno je tako mozda i neki drugi klub iskoci u prvi plan pored Zrinjskog. Radnik je tu odma ispod ova 3,4 najjaca kluba samo su imali dobar start. Pitanje je na kojoj poziciji ce biti na kraju prvenstva.kenanbrajic je napisao/la:Normalno da nas je Ćelo nahvalio, jer smo Radniku do gola dolazili sa 3 pasa...Ne mogu da vjerujem da ću ovo napisati, ali Radnik je možda najbolja i najčvršća ekipa protiv koje smo igrali do sada.
@uNbx zavisi od igraca do igraca u kakvoj je spremi. Znaci to je indivudalno. Ipak ovaj igrac je igrao i vani. Dvije sezone u Gentu i to odigrao 23 odnosno 31 utakmicu za njih po sezoni. Nije to mala stvar.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Slazemo se.
Sta reci za Adnana. Momak je jos na derbiju na Kosevu pokazao svu svoju raskos, inteligenciju i korisnost. Poslije te izvrsne partije, opet na kapaljku vrijeme dobijao... Haman smo svi tad govorili da momka treba ispostovati i dati mu par utakmica zaredom, ali eto, bilo je sta je bilo. Grehota bi bilo da uvehne na klupi ovakav igrac. Isto vrijedi za Dinu, momcina preore teren svaki put kad dobije sansu, a evo sad kad ima i najmanji kontinuitet, napreduje i tehnicki, vidno!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nasi pioniri su savladali komsije u derbiju svaka pohvala za nase momke. 
04.10.2009 !!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zrinjski do kraja :
Kući: Radnik, Željezničar, Čelik, Doboj Kakanj, Drina
Gosti: Borac, Vitez, Velež, Sloboda, Olimpic, Travnik
Ovo je zaključno sa 18 kolom i polusezonom, imaju dvije gostujuće zaredom protiv olimpica i slobode, tu bi trebali bar 3 boda prosuti, kući bar 4, vjerujem da će dva xa odigrati, i u gostima ako im ko otkine 3 banja, uz danas Borac koji ćemo ispratiti.
To je akumulativno 10 tak bodova plus ovo danas, mi ćemo prosuti 5-8 također, dakle mogli bi u u najboljem slučaju kasniti bod dva na polusezoni za njima što je odlično i izbaciti ih iz kupa.
Zrinjski kad tad će početi da igra lošije i dva rezultata zaredom loša, prednost se istopila, samo da mi opet ne upadnemo u krizu da nas ne pobjeđuje Slavija koju pobijedi amaterski klub u kupu sa juniorima.
Kući: Radnik, Željezničar, Čelik, Doboj Kakanj, Drina
Gosti: Borac, Vitez, Velež, Sloboda, Olimpic, Travnik
Ovo je zaključno sa 18 kolom i polusezonom, imaju dvije gostujuće zaredom protiv olimpica i slobode, tu bi trebali bar 3 boda prosuti, kući bar 4, vjerujem da će dva xa odigrati, i u gostima ako im ko otkine 3 banja, uz danas Borac koji ćemo ispratiti.
To je akumulativno 10 tak bodova plus ovo danas, mi ćemo prosuti 5-8 također, dakle mogli bi u u najboljem slučaju kasniti bod dva na polusezoni za njima što je odlično i izbaciti ih iz kupa.
Zrinjski kad tad će početi da igra lošije i dva rezultata zaredom loša, prednost se istopila, samo da mi opet ne upadnemo u krizu da nas ne pobjeđuje Slavija koju pobijedi amaterski klub u kupu sa juniorima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li 
Njima zanimljivije, a ja đevojku moram trofaznim kablom udarat poslije prosutih bodova.FrancescoTotti je napisao/la:treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Od sad udaraj nekim drugim kablom! Zadovoljni i ti i ona.uNbx je napisao/la:Njima zanimljivije, a ja đevojku moram trofaznim kablom udarat poslije prosutih bodova.FrancescoTotti je napisao/la:treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li
Jucer smo odigrali zaista fantasticnu utakmicu.
Ali treba biti svjestan da smo igrali protiv Radnika, i da protivnik i nije neka klasa.Vidjecemo u srijedu protiv Zrinjskog kako stojimo.
Ali treba biti svjestan da smo igrali protiv Radnika, i da protivnik i nije neka klasa.Vidjecemo u srijedu protiv Zrinjskog kako stojimo.
Nadam se da se šališ?amypitar je napisao/la:Jucer smo odigrali zaista fantasticnu utakmicu.
Ne zasto.
Radnik je ekipa sredine tabele nista specijalno.Pa i Sloboda ih je dernula bez problema.I sam trener im kaze da im je opstanak jedini cilj.
Radnik je ekipa sredine tabele nista specijalno.Pa i Sloboda ih je dernula bez problema.I sam trener im kaze da im je opstanak jedini cilj.
Kobiljar uso u 30 min.
Kasno je sad, kad me detektuje na 100m odmah se alarm pali, montazna sigurna kuca se stvara pred njom...FrancescoTotti je napisao/la:Od sad udaraj nekim drugim kablom! Zadovoljni i ti i ona.uNbx je napisao/la:Njima zanimljivije, a ja đevojku moram trofaznim kablom udarat poslije prosutih bodova.FrancescoTotti je napisao/la:treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kobiljar pravo dobar
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Svim igracima FKS odbiti najmanje dvije plate zbog početka sezone. Ni slucajno ne gledat u ove pobjede jer su one samo razlog kazne. Pogledajte kakve ekipe su nas pobjeđivale?!
Travnik koji gubi sve redom, Slavija koju izbaci ekipa iz šklj lige i kod kuce gubis od zrinjskog... i onda shvatis da u stvari NISU HTJELI a ne da nisu bolji... Ovakve stvari vec godinu i pol prolaze kod ove uprave a Bgm i navijaca a ne bi smjele ni pod razno jer ce se ponavljati OČIGLEDNO a nama mazati ocima sa suspenzijom kallasija, bilbije, stepanova
Travnik koji gubi sve redom, Slavija koju izbaci ekipa iz šklj lige i kod kuce gubis od zrinjskog... i onda shvatis da u stvari NISU HTJELI a ne da nisu bolji... Ovakve stvari vec godinu i pol prolaze kod ove uprave a Bgm i navijaca a ne bi smjele ni pod razno jer ce se ponavljati OČIGLEDNO a nama mazati ocima sa suspenzijom kallasija, bilbije, stepanova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na prvu mi se sviđa kobiljar pravo, vraca se po loptu, ucestvuje u odbrani a u napadu pravi višak samo je ocito da nema s kim da igra.
Kuadio je pravo krilo i u nasoj ekipi lopta u prostor za njega bi bila mnogo korisnija od lopte za duljevica koji jednostavno ima problem sam sa sobom i sve vise tone u prosjek... na moju zalost prisustvovao sam razgovoru ljudi iz svijeta fudbala prije godinu dana kada je o njemu bio razgovor i o tome kako je daleko najveci potencijal lige i da ce otici za ogromne pare i on sebi uradi ovo sto uradi....
Kuadio je pravo krilo i u nasoj ekipi lopta u prostor za njega bi bila mnogo korisnija od lopte za duljevica koji jednostavno ima problem sam sa sobom i sve vise tone u prosjek... na moju zalost prisustvovao sam razgovoru ljudi iz svijeta fudbala prije godinu dana kada je o njemu bio razgovor i o tome kako je daleko najveci potencijal lige i da ce otici za ogromne pare i on sebi uradi ovo sto uradi....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.