FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 sep 2015, 11:54

Hjooj oni vec razmisljaju o europi :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 11:56

Ajax je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Baric je proigrao na bas odlicnom nivou, no njega godine lagano sustizu. Mislim da on svoj kvalitet moze ispoljavati jos ovu sezonu, maksimalno sezonu i po, i to u optimalnim okolnostima, sto ce reci da prestane varirati tako naglo u formi kao sto je imao obicaj.
Baric ima 30 godina. Mujdza 31. Godinu nisu toliki problem. Veci problem je trenutno lijevi bek. Kada jos jednom pogledam roster ova momcad fakticki nema slabe tacke. Ako ostane Delac i Stepanov ( ili novi igrac njegovih kvaliteta ). I ako jos Duljevic, Rustemovic i Bekici proigraju fakticki nije potrebno dovoditi nijedno pojacanje osim na lijevog beka mozda. Daleko najvece pojacanje bi bilo da Delac potpise na 3-5 godina :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Vece od 3,4 nova igraca koja nisu potrebna jer vec imamo sasvim dovoljno dobrih igraca. Treba i ovim sadasnjim igracima dati sansu i mozda je neki iskoristi. A ne samo dovoditi igrace. Izuzetak su kapitalci kao npr. Husejinovic za takve uvijek ima mjesta.
Nisu problem kod igraca u jacim ligama gdje se posebno radi na fizickoj spremi. Kod nasih 'domicilnih' igraca su godine itekako problem, nazalost. Mnogo mladji igraci nemaju danfa, a kamo li ovi sto udju u cetvrtu deceniju zivota...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 sep 2015, 12:10

kenanbrajic je napisao/la:Normalno da nas je Ćelo nahvalio, jer smo Radniku do gola dolazili sa 3 pasa...Ne mogu da vjerujem da ću ovo napisati, ali Radnik je možda najbolja i najčvršća ekipa protiv koje smo igrali do sada.
Zrinjski je najcvrsci i vjerovatno najbolji pored Sarajeva. Samo jos uvijek je Sarajevo igracki bar 30% jace. Trenutno je tako mozda i neki drugi klub iskoci u prvi plan pored Zrinjskog. Radnik je tu odma ispod ova 3,4 najjaca kluba samo su imali dobar start. Pitanje je na kojoj poziciji ce biti na kraju prvenstva.

@uNbx zavisi od igraca do igraca u kakvoj je spremi. Znaci to je individualno. Ipak ovaj igrac je igrao i vani. Dvije sezone u Gentu i to odigrao 23 odnosno 31 utakmicu za njih po sezoni. Nije to mala stvar.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 sep 2015, 12:18

Jel se slazete da je Kova bolji na stoperu nego u sredini? Ali ono njegovo ubacivanje na DM je mozda bilo i smisleno, da se 'nakupi' iskustva u dodavanju lopte, mozda pregledu igre i sl.
Isto ocekujem i za Mihu, da ovako pomalo igra DM, da sakupi to iskustvo citanja igraca, pass igre itd. pa onda ga prebaciti na stopera. Vidjeli smo kako Kova juce cita igru, nekoliko puta je uzeo zivu loptu :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 12:19

Ajax je napisao/la:
kenanbrajic je napisao/la:Normalno da nas je Ćelo nahvalio, jer smo Radniku do gola dolazili sa 3 pasa...Ne mogu da vjerujem da ću ovo napisati, ali Radnik je možda najbolja i najčvršća ekipa protiv koje smo igrali do sada.
Zrinjski je najcvrsci i vjerovatno najbolji pored Sarajeva. Samo jos uvijek je Sarajevo igracki bar 30% jace. Trenutno je tako mozda i neki drugi klub iskoci u prvi plan pored Zrinjskog. Radnik je tu odma ispod ova 3,4 najjaca kluba samo su imali dobar start. Pitanje je na kojoj poziciji ce biti na kraju prvenstva.

@uNbx zavisi od igraca do igraca u kakvoj je spremi. Znaci to je indivudalno. Ipak ovaj igrac je igrao i vani. Dvije sezone u Gentu i to odigrao 23 odnosno 31 utakmicu za njih po sezoni. Nije to mala stvar.
Slazem se da je individualno, ali ako klub ne moze spremiti mladog igraca da igra 90 minuta, tj, da njemu dusa na nos izlazi poslije 55. minute, onda je to problem na opstem nivou. Kondicioni treninzi trebaju da naspanuju igraca bar do te mjere, a on u slobodno vrijeme nek nadogradjuje spremu ako mu je stalo do toga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 sep 2015, 12:22

Slazemo se.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 12:37

Sta reci za Adnana. Momak je jos na derbiju na Kosevu pokazao svu svoju raskos, inteligenciju i korisnost. Poslije te izvrsne partije, opet na kapaljku vrijeme dobijao... Haman smo svi tad govorili da momka treba ispostovati i dati mu par utakmica zaredom, ali eto, bilo je sta je bilo. Grehota bi bilo da uvehne na klupi ovakav igrac. Isto vrijedi za Dinu, momcina preore teren svaki put kad dobije sansu, a evo sad kad ima i najmanji kontinuitet, napreduje i tehnicki, vidno!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 sep 2015, 15:42

Nasi pioniri su savladali komsije u derbiju svaka pohvala za nase momke. :thumbup:
04.10.2009 !!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 sep 2015, 15:45

Zrinjski do kraja :

Kući: Radnik, Željezničar, Čelik, Doboj Kakanj, Drina

Gosti: Borac, Vitez, Velež, Sloboda, Olimpic, Travnik

Ovo je zaključno sa 18 kolom i polusezonom, imaju dvije gostujuće zaredom protiv olimpica i slobode, tu bi trebali bar 3 boda prosuti, kući bar 4, vjerujem da će dva xa odigrati, i u gostima ako im ko otkine 3 banja, uz danas Borac koji ćemo ispratiti.

To je akumulativno 10 tak bodova plus ovo danas, mi ćemo prosuti 5-8 također, dakle mogli bi u u najboljem slučaju kasniti bod dva na polusezoni za njima što je odlično i izbaciti ih iz kupa.

Zrinjski kad tad će početi da igra lošije i dva rezultata zaredom loša, prednost se istopila, samo da mi opet ne upadnemo u krizu da nas ne pobjeđuje Slavija koju pobijedi amaterski klub u kupu sa juniorima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 sep 2015, 16:11

treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 16:13

FrancescoTotti je napisao/la:treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li :kafa:
Njima zanimljivije, a ja đevojku moram trofaznim kablom udarat poslije prosutih bodova. :plac:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 sep 2015, 16:19

uNbx je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li :kafa:
Njima zanimljivije, a ja đevojku moram trofaznim kablom udarat poslije prosutih bodova. :plac:
Od sad udaraj nekim drugim kablom! Zadovoljni i ti i ona. :beba: :wave:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 sep 2015, 16:22

Jucer smo odigrali zaista fantasticnu utakmicu.
Ali treba biti svjestan da smo igrali protiv Radnika, i da protivnik i nije neka klasa.Vidjecemo u srijedu protiv Zrinjskog kako stojimo.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 19 sep 2015, 16:27

amypitar je napisao/la:Jucer smo odigrali zaista fantasticnu utakmicu.
Ali treba biti svjestan da smo igrali protiv Radnika, i da protivnik i nije neka klasa.Vidjecemo u srijedu protiv Zrinjskog kako stojimo.
Nadam se da se šališ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 sep 2015, 16:34

Ne zasto. :idea:
Radnik je ekipa sredine tabele nista specijalno.Pa i Sloboda ih je dernula bez problema.I sam trener im kaze da im je opstanak jedini cilj.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 sep 2015, 16:35

Kobiljar uso u 30 min.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 17:02

FrancescoTotti je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Od sad udaraj nekim drugim kablom! Zadovoljni i ti i ona. :beba: :wave:
Kasno je sad, kad me detektuje na 100m odmah se alarm pali, montazna sigurna kuca se stvara pred njom... :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 sep 2015, 17:08

Kobiljar pravo dobar
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 sep 2015, 17:37

Svim igracima FKS odbiti najmanje dvije plate zbog početka sezone. Ni slucajno ne gledat u ove pobjede jer su one samo razlog kazne. Pogledajte kakve ekipe su nas pobjeđivale?!
Travnik koji gubi sve redom, Slavija koju izbaci ekipa iz šklj lige i kod kuce gubis od zrinjskog... i onda shvatis da u stvari NISU HTJELI a ne da nisu bolji... Ovakve stvari vec godinu i pol prolaze kod ove uprave a Bgm i navijaca a ne bi smjele ni pod razno jer ce se ponavljati OČIGLEDNO a nama mazati ocima sa suspenzijom kallasija, bilbije, stepanova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 sep 2015, 17:41

Na prvu mi se sviđa kobiljar pravo, vraca se po loptu, ucestvuje u odbrani a u napadu pravi višak samo je ocito da nema s kim da igra.
Kuadio je pravo krilo i u nasoj ekipi lopta u prostor za njega bi bila mnogo korisnija od lopte za duljevica koji jednostavno ima problem sam sa sobom i sve vise tone u prosjek... na moju zalost prisustvovao sam razgovoru ljudi iz svijeta fudbala prije godinu dana kada je o njemu bio razgovor i o tome kako je daleko najveci potencijal lige i da ce otici za ogromne pare i on sebi uradi ovo sto uradi....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.