FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@kanarinac, ni Duljevic je ne moze iznijeti i prenijeti na drugu polovinu, pod hitno ga ohladiti klupom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovo je sastav, samo najvjerovatnije nece ova formacija nego s 3 napadaca.kanarinac je napisao/la:bekic,rustem,kovac i okic da drze sredinu ljudi nebi uspjeli nijeenom prenijeti loptu preko pola terena,bezz dulje i radovca ne vjerujem da ce se krenuti u utakmicuMortemHz je napisao/la:Ovi igraci ce igrati sutra
Svi u napad jedan je Hase
Sutra je press, predstavljanje Jesica.
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
kinosvra je napisao/la:Ovo je sastav, samo najvjerovatnije nece ova formacija nego s 3 napadaca.kanarinac je napisao/la:bekic,rustem,kovac i okic da drze sredinu ljudi nebi uspjeli nijeenom prenijeti loptu preko pola terena,bezz dulje i radovca ne vjerujem da ce se krenuti u utakmicuMortemHz je napisao/la:Ovi igraci ce igrati sutra
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/22/77cb603e54fe6d44f4cf7a28e6380a22.jpg[/img]
Svi u napad jedan je Hase![]()
Sutra je press, predstavljanje Jesica.
(Y)
Sad sam ubijedjen da je ovo sto Hurtic igra Jesiceva zamisao, tj. da Hurta samo provodi u djelo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Je li debituje protiv Viteza ili protiv Skretnice?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Vitez.Majkl je napisao/la:Je li debituje protiv Viteza ili protiv Skretnice?
yes aj tink tumorov rezultat iz open vi plej gud agejnst Zrinjski. Trust mi.Derdiyok je napisao/la:Jesi to poceo engleskim da baratas ko BakaMCMXLVI je napisao/la:Marinovic don't like this (:
Sent from my iPhone using Tapatalk
To malo na americki jel, sto bi Dzeno reko
Mozemo se mi zajebavati, ali siguran sam da Marinovic sjedi i hvali boga sto je Mortem postavio taktiku
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne spominji to, gluho i daleko bilo..pitic je napisao/la:Samo je pitanje da li je taktika polulijevo ili poludesno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
OOooo ko se to nama vratio?joker90 je napisao/la:Jesa tamo pred kraj dobija otkaz, Hurta preuzima i osvaja titulu..![]()
Sad bez zajebancije, nadam se da ce ostati bar 2 godine jer vise mi je pun k... stalnih promjena i naseg kukanja cim dodju 2 losa rezultata.
Drago mi da si ponovo tu.
Druže ako šta uhvatim odmah ti šaljemBolanos je napisao/la:Zna li neko hoce li biti kakav link?
MoRe... Dugo sam pratio ovaj forum pa sam se registrovao, vidio sam par vas objektivnih, pozdrav svima. Kako sam vidio jos, ima tu i pljuvaca kao ovaj joker to nije nikakav navijac Sarajeva.hilmo je napisao/la:OOooo ko se to nama vratio?joker90 je napisao/la:Jesa tamo pred kraj dobija otkaz, Hurta preuzima i osvaja titulu..![]()
Sad bez zajebancije, nadam se da ce ostati bar 2 godine jer vise mi je pun k... stalnih promjena i naseg kukanja cim dodju 2 losa rezultata.
Drago mi da si ponovo tu.
Druže ako šta uhvatim odmah ti šaljemBolanos je napisao/la:Zna li neko hoce li biti kakav link?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Cuj Joker pljuvac
!
Za link se ne brinite. @PitarBordo se vec lagano priprema, jel tako?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Samo neka napravi odmah i jedan rezervni ako slučajno padne jedan, a ne ko prošli put kad se raja žalila.MCMXLVI je napisao/la:Cuj Joker pljuvac!
Hilmo, ja mislim da ti trazis previse 
- PitarBordo
- Kontakt:
Jeebi ga, ja sam se potrudio koliko sam mogao, još na poslu u po' radnog vremena. 
Ako ima neki bolji izvor, neka se tamo prebace ti koji su se žalili...
Recimo sutra moram ostati tri sata duže na poslu da bi bio stream... ; )
Ako ima neki bolji izvor, neka se tamo prebace ti koji su se žalili...
Recimo sutra moram ostati tri sata duže na poslu da bi bio stream... ; )
Samo Saraj'vo.
Eto pitaj hilmu, zajedno idemo na tekme cesto jesam li navijac ili pljuvac.. Dođi sa nama ako hoces i kartu ti kupim.. Ja sam ovdje kritikovao samo jednu osobu, ali necu pocinjati tu temu opet ovdje..Bolanos je napisao/la: MoRe... Dugo sam pratio ovaj forum pa sam se registrovao, vidio sam par vas objektivnih, pozdrav svima. Kako sam vidio jos, ima tu i pljuvaca kao ovaj joker to nije nikakav navijac Sarajeva.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne trebas ti meni uzimati nikakve karte, jasno sam vidio da napadas casne forumase i osoblje kluba, ti si jedan od razloga sto sam se registrovao da te malo spustim na zemlju.joker90 je napisao/la:Eto pitaj hilmu, zajedno idemo na tekme cesto jesam li navijac ili pljuvac.. Dođi sa nama ako hoces i kartu ti kupim.. Ja sam ovdje kritikovao samo jednu osobu, ali necu pocinjati tu temu opet ovdje..Bolanos je napisao/la: MoRe... Dugo sam pratio ovaj forum pa sam se registrovao, vidio sam par vas objektivnih, pozdrav svima. Kako sam vidio jos, ima tu i pljuvaca kao ovaj joker to nije nikakav navijac Sarajeva.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.