FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 sep 2015, 21:29

PitarBordo je napisao/la:Jeebi ga, ja sam se potrudio koliko sam mogao, još na poslu u po' radnog vremena. :D
Ako ima neki bolji izvor, neka se tamo prebace ti koji su se žalili... :D

Recimo sutra moram ostati tri sata duže na poslu da bi bio stream... ; )
Ma ja vjerujem da je taj tvoj stream bio bolje od gledanja na TV-u gdje smo @joker i ja gledali, prvo poluvrijeme smo gledali brat bratu 10 minuta, malo malo pa nestane slike, ton ima samo slika nestane. Ono pravo testiranje živaca.
Tebi u svakom slučaju hvala za trud, svijesno smo mi problema koji se javljaju u toku tog streamovanja. ;)

@joker
Pusti ga ba, tek se prijavio pa nešto glumi, dosta je meni ovakvih :twisted: .... Neće on dugo, bolje mu je da se ponaša u skladu s pravilima da je ne bih povukao neke svoje veze.

A za prolaz sutra nam je potrebna borba svih 120 minuta i penale, ne smijemo ih dozvoliti ni milimetar slobodnog prostora, ali siguran sam da će Paja i Hurta naći najbolje rješenje za protivnika. Ne bih ja nešto puno kombinovao, samo najjači sastav uključujući i Dulju i Samira, a za vikend malo kombinovati i odmarati za derbi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 sep 2015, 21:30

Bolanos je napisao/la: ti si jedan od razloga sto sam se registrovao da te malo spustim na zemlju. ;)
Samire, jesi to ti?
Samo Saraj'vo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2015, 21:34

kanarinac je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ovi igraci ce igrati sutra

slika
bekic,rustem,kovac i okic da drze sredinu ljudi nebi uspjeli nijeenom prenijeti loptu preko pola terena,bezz dulje i radovca ne vjerujem da ce se krenuti u utakmicu
Fali ovdje u sredini terena Radovac. Ne moze i Rustemovic i Kovacevic u sredini terena jer bi to bilo previse tanko u kreaciji u sredini terena posebno protiv ovako snaznog protivnika. A ako se bude igralo 4-3-3 opet nema ko odigrati to lijevo krilo. Sve ostalo je ok i ocekivano. I svakako bi bolji izbor bio 4-4-2 nego 4-3-3.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 sep 2015, 21:46

PitarBordo je napisao/la:Jeebi ga, ja sam se potrudio koliko sam mogao, još na poslu u po' radnog vremena. :D
Ako ima neki bolji izvor, neka se tamo prebace ti koji su se žalili... :D

Recimo sutra moram ostati tri sata duže na poslu da bi bio stream... ; )
Znači radićeš strim? To nam reci :shifty: :bow:
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 sep 2015, 21:46

Ne zasluzujemo momka. :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 sep 2015, 21:48

@hilmo Odma idu penali, nema produžetaka.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 sep 2015, 21:50

BitiSrcemVezan je napisao/la:@hilmo Odma idu penali, nema produžetaka.
:cool:
Dobro je onda!
Ovo je ona "fina" ekipa jel?
slika

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 sep 2015, 21:53

KKS
Kontra klan služba :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 sep 2015, 21:58

Ne sviđa mi se formacija, ne sviđaju mi se krila i ne sviđa mi se jer nema ni jedan igrač da može 1/1 nešto uraditi, Duljevića nema, nema Radovca/Ikandea ili pak malog Mihojevića koji je zvanično moj najbolji igrač u ovoj ekipi. Kreativnost je svedena na minimum, niko od ovih igrača nema asistenciju u karijeri. Ne znam što se očekuje da sad imaju.

Odmah da kažem da iz moje neke vizije marinović se neće braniti, jer je to što očekujemo od njeg, to mislim jer kroz medije potencira a prije nije. Mislim da će nas napasti, mudar je potez dva zadnja vezna, ali bi mudrije bilo maknuti Okića staviti Duljevića, da imamo dva okomita krila. Bekić, Velkoski i Duljević mogu itekako mijenjati pozicije dok Okić je takav kakav je (ne kažem da je loš) ali on tri utakmice u kontinuitetu nikad dobro odigrao nije. Ne sviđa mi se Kovačević na zadnjem veznom da bi igrao kapiten jer je bolji od njeg na štoperu, tu je jedno mjesto izgubljeno. Kovačević je štoper, ako ćemo već i igrati sa dva zadnja vezna bolje Mihojević jer on ima vic i mangup je.

Efektnija formacija bi bila 3-5-2 ili 5-3-2 u fazi odbrane sa Bekićima na dva krila i pojačanim veznom redom. Ovo me brine.

Sa druge strane ovo se može odigrati ukoliko Rustemović i kova poginu sutra na terenu i daju slobodu ovoj četvorici gore ali mislim da nisu taj kapacitet. Da je Cimirot umjesto jednog od njih dvojice bilo bi idealno. Ali tako nam je kako nam je.

Sa srećom, nadam se visokom tempu jer ako se umrtvi igra nemamo šanse sa ovom formacijom. Znači samo presing i kvalitetno stajati.

MOLIM DA MI SE NAPRAVI AVATAR SA MIHOJEVIĆEM DOBAR AKO NEKO ZNA, BIO BIH ZAHVALAN.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 sep 2015, 22:01

jurisicduska je napisao/la:Ne sviđa mi se formacija, ne sviđaju mi se krila i ne sviđa mi se jer nema ni jedan igrač da može 1/1 nešto uraditi, Duljevića nema, nema Radovca/Ikandea ili pak malog Mihojevića koji je zvanično moj najbolji igrač u ovoj ekipi. Kreativnost je svedena na minimum, niko od ovih igrača nema asistenciju u karijeri. Ne znam što se očekuje da sad imaju.

Odmah da kažem da iz moje neke vizije marinović se neće braniti, jer je to što očekujemo od njeg, to mislim jer kroz medije potencira a prije nije. Mislim da će nas napasti, mudar je potez dva zadnja vezna, ali bi mudrije bilo maknuti Okića staviti Duljevića, da imamo dva okomita krila. Bekić, Velkoski i Duljević mogu itekako mijenjati pozicije dok Okić je takav kakav je (ne kažem da je loš) ali on tri utakmice u kontinuitetu nikad dobro odigrao nije. Ne sviđa mi se Kovačević na zadnjem veznom da bi igrao kapiten jer je bolji od njeg na štoperu, tu je jedno mjesto izgubljeno. Kovačević je štoper, ako ćemo već i igrati sa dva zadnja vezna bolje Mihojević jer on ima vic i mangup je.

Efektnija formacija bi bila 3-5-2 ili 5-3-2 u fazi odbrane sa Bekićima na dva krila i pojačanim veznom redom. Ovo me brine.

Sa druge strane ovo se može odigrati ukoliko Rustemović i kova poginu sutra na terenu i daju slobodu ovoj četvorici gore ali mislim da nisu taj kapacitet. Da je Cimirot umjesto jednog od njih dvojice bilo bi idealno. Ali tako nam je kako nam je.

Sa srećom, nadam se visokom tempu jer ako se umrtvi igra nemamo šanse sa ovom formacijom. Znači samo presing i kvalitetno stajati.

MOLIM DA MI SE NAPRAVI AVATAR SA MIHOJEVIĆEM DOBAR AKO NEKO ZNA, BIO BIH ZAHVALAN.
Duljevica 100% cuvaju za drugo puvrijeme kada se izmore bekovi zrinjskog
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 22 sep 2015, 22:03

Marinoviću je dakle dovoljno da malo prosurfa ovim forumom i da taman 24 sata prije tekme vidi s kojim igračima igramo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 sep 2015, 22:05

Intervju sa Jesicem. Pitaju ga zasto je napustio klupu partizana 2006. nakon samo polusezone.. a frajer tad napravio listu igraca koji moraju napustit klub koji je tad bio u rasulu (a tad su jedini s ovih prostora igrali ligu uefa), to se nije svidjalo tadasnjoj upravi Partizana pa je zato otisao.

"Znao sam i ja, još dok sam pravio spisak, da će tu biti svega i svačega ali sam svesno prihvatio taj rizik na sebe, jer je neko morao da napravi čistku u klubuda bi doveo nove, kvalitetnije igrače. Partizan je morao da se oslobodi onih koji su godinama, iz ovih, onih ili ne znam kojih razloga, zauzimali mesto novim kvalitetnijim kolegama."

Ljudi ja mislim da mi nismo svjesni sta nas ocekuje na polusezoni ako su ovi nasi Jesicu dali slobodne ruke ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2015, 22:06

jurisicduska je napisao/la:Sa druge strane ovo se može odigrati ukoliko Rustemović i kova poginu sutra na terenu i daju slobodu ovoj četvorici gore ali mislim da nisu taj kapacitet. Da je Cimirot umjesto jednog od njih dvojice bilo bi idealno. Ali tako nam je kako nam je.
Ili bar Ikande. Slazem se za Duljevica sto si napisao. A i Okicu bi mozda dobro dosao odmor jer igra non stop.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 sep 2015, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 sep 2015, 22:09

"Nismo svjesni" strikes again :urnebes: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2015, 22:15

Marinovic se pokazao kao pencilin za nas u zadnje vrijeme, red je da to malo sutra promjenimo.. Cak i da ispadnemo sutra iz kupa, ne bih se nasekirao toliko jer sam ubjeđen 100% da ligu uzimamo ako Jesic bude dobio odrijesene ruke od strane uprave, da cisti ono sto svi znamo da treba..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 sep 2015, 22:21

PitarBordo pravis li stream i za sutra? Meni je onaj tvoj odlican bio
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 sep 2015, 22:25

Ne zasluzujemo te @PitarBordo :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 sep 2015, 22:32

Nama treba jedan igrač da zabija, recimo Lewandowski :mrgreen:
Šala naravno, sory za off topic ali čovjek večeras nije normalan, 5 komada za devet minuta!
Za sutra, paaaa , imam neku šuhvu da ćemo ih pregaziti :kafa:
U novi boj ...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 sep 2015, 22:45

hilmo je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:@hilmo Odma idu penali, nema produžetaka.
:cool:
Dobro je onda!
Ovo je ona "fina" ekipa jel?
slika
ovo je dakle taj Kallasijev klan, vidim da su Ikande,Hebibovic i Almir Bekic(on je kao sto se moze vidjeti preko stele upao ovdje,klasicni nepotizam :D) postali punopravni clanovi istog :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 sep 2015, 23:04

@THEC
Počeo si me bojkotovat :cry:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 12 gostiju.