Mario Vrančić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fidelis
Kontakt:

Re: Mario Vrančić

Post Postao/la Fidelis » 20 sep 2015, 23:36

dubrovnik je napisao/la:Je li igraju RB i Austria u Evropi i kako im ide Fidelise?
Usput tko je prvi u Austrijskoj ligi?
Pa prvi su sad,ja govorim za posljednjih nekoliko sezona.A i ova je tek pocela,polako.
Srdjan Grahovac ni izbliza nije igrac koji ozbiljno moze pomoci reprezentaciji naseg kalibra,trenutno.Kasnije,ako bude puno napredovao ne kazem da nece moci.
Stojim iza ovog misljenja tim vise sto zaista dobro znam sta i koliko moze Grahovac.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 sep 2015, 23:49

Fidelis je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Je li igraju RB i Austria u Evropi i kako im ide Fidelise?
Pa prvi su sad,ja govorim za posljednjih nekoliko sezona.A i ova je tek pocela,polako.
Srdjan Grahovac ni izbliza nije igrac koji ozbiljno moze pomoci reprezentaciji naseg kalibra,trenutno.Kasnije,ako bude puno napredovao ne kazem da nece moci.
Stojim iza ovog misljenja tim vise sto zaista dobro znam sta i koliko moze Grahovac.
Ja se ne slazem sa tobom. Prvo sto Rapid gledas selektivno. Mislim da je Rapid institucija Austrijskog nogometa a ti kao gledas zadnjih par sezona. Gledaj trenutno stanje ili ukupnu povijest. Utakmice ove godine sa velika 3 Evropska kluba svjedoce o ovom o cemu ja pricam. Grahovac je iznenada izletio. Slicno kao i Besic kojem su mnogi govorili da igra u Gulas ligi i da ne moze pomoci. Ja isto stojim iza svog misljenja da moze biti dobra zamjena za Besu a da je trenutno najbolji BiH DM. Mislim da ce vrijeme pokazati tko je od nas bio u pravu.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 sep 2015, 00:18

dubrovnik je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:
Ja se ne slazem sa tobom. Prvo sto Rapid gledas selektivno. Mislim da je Rapid institucija Austrijskog nogometa a ti kao gledas zadnjih par sezona. Gledaj trenutno stanje ili ukupnu povijest. Utakmice ove godine sa velika 3 Evropska kluba svjedoce o ovom o cemu ja pricam. Grahovac je iznenada izletio. Slicno kao i Besic kojem su mnogi govorili da igra u Gulas ligi i da ne moze pomoci. Ja isto stojim iza svog misljenja da moze biti dobra zamjena za Besu a da je trenutno najbolji BiH DM. Mislim da ce vrijeme pokazati tko je od nas bio u pravu.
Zaboravljas jednu presudnu cinjenicu,Besic je igrac koji je nogometno i na svaki drugi nacin skolovan u Njemackoj,to mu samo posebi daje prednost ko planinu veliku.
On je sa 17 godina bio u rosteru jednog HSV-a tako da porediti Besica i Grahovca u najmanju ruku neozbiljno.

Pored svega toga,igre koje je Besic pruzao u mladoj reprezentaciji govorile su da se radi o buducoj klasi.
S druge strane Grahovac nikad nije igrao neku posebnu ulogu osim sto mu je mentor Jagodic stelom dao kapitensku traku i forsirao ga da igra u svakoj utakmici.Naprotiv,nerijetko je bio najslabiji pojedinac u nasoj mladoj reprezentaciji.

PS:Postujem Rapid ali morate uzeti u obzir kolika razlika je igrati za Rapid,vrlo prosjecan,mozda i ispodprosjecan evropski klub i reprezentaciju Bosne i Hercegovine,vrlo respektabilnu reprezentaciju u evropskim pa i svjetskim okvirima.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 00:29

dubrovnik je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:
Zaboravljas jednu presudnu cinjenicu,Besic je igrac koji je nogometno i na svaki drugi nacin skolovan u Njemackoj,to mu samo posebi daje prednost ko planinu veliku.
On je sa 17 godina bio u rosteru jednog HSV-a tako da porediti Besica i Grahovca u najmanju ruku neozbiljno.

Pored svega toga,igre koje je Besic pruzao u mladoj reprezentaciji govorile su da se radi o buducoj klasi.
S druge strane Grahovac nikad nije igrao neku posebnu ulogu osim sto mu je mentor Jagodic stelom dao kapitensku traku i forsirao ga da igra u svakoj utakmici.Naprotiv,nerijetko je bio najslabiji pojedinac u nasoj mladoj reprezentaciji.

PS:Postujem Rapid ali morate uzeti u obzir kolika razlika je igrati za Rapid,vrlo prosjecan,mozda i ispodprosjecan evropski klub i reprezentaciju Bosne i Hercegovine,vrlo respektabilnu reprezentaciju u evropskim pa i svjetskim okvirima.[/quote]

Koliko ih je Fidelis skolovanih u Njemackoj nestalo sa nogometne mape. Savjetujem ti gledanje sljedece utakmice Rapida jer ovo sto pises mi sugerira da si propustio pogledati taj tim ove godine. O Grahovcu necu vise jer je ocito da se po tom pitanju previse razilazimo. Pozdrav care.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 21 sep 2015, 10:04

Anel Hadzic mora imati prednost nad Vrancicem u preostale dvije utakmice ne zato sto je bolji igrac nego zato sto zna sta znaci igrati za repku, poznaje momke, njihove vrline i mane. Grahovac i Vrancic to nemaju i bilo bi rizicno poceti s nekim od njih od prve minute.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 sep 2015, 10:31

Iako ni sam narocito ne mirisem pjevaca i sam mislim da treba igrat sljedeci mec. Dugo je vremena tu sa saigracima u repki, zna kako sta ide, ima i tekmi u nogama i sigurno je da ce dat sve od sebe pa mu niko na tom polju nece zamjerit. Sto se spiska tice Salihovic i Grahovac trebaju svakako trebaju bit na istom prije Medunjanina koji igra svaka 2 mjeseca po jednu i po tekmu za repku i Vrancica koji se ne moze nametnuti u najlosijim ekipama bundeslige.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 21 sep 2015, 13:54

Neka Hadzic ? igra ? :urnebes: :zviz: nema veze sto nece biti primjetan na terenu (jedino ako bukvalno kiksa) tj. hoce kad bude himna :bih:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 sep 2015, 14:37

Papeljubci ne odustaju, sven i anelka bolji igraci od Vrancica :urnebes: .. pocelo je... igrac hajduka bolji od igraca iz bundeslige,ulazi sa klupe protiv slavnog Bayerna ali to je premalo... ipak je hadzic igro protiv austrije becke :mrgreen: ... tino podjelio par pasova protiv dinama,igracina !!! Da se ne zaboravi, ovdje su neki govorili da je avdo avdovic clan navijacke grupe osmanlispor bolji igrac od kapitena Freiburga Mensura Mujdze :facepalm: :clap: :kafa: ... nevjerovatno sta se ovdje sve nece procitat... Mario ce nam dobro doci u sljedecih par godina ako bude dobijo svoje minute ako se bude gledalo iskljucivo prema kvaliteta... Ali sumnjam sve vise u ovu repku i ovaj savez..davno je smrdilo a sada jos vise smrdi.

Mario Vrancic :bih: bosanac
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 21 sep 2015, 21:25

bhfanatic14 je napisao/la:Papeljubci ne odustaju.
Da se ne zaboravi, ovdje su neki govorili da je avdo avdovic clan navijacke grupe osmanlispor bolji igrac od kapitena Freiburga Mensura Mujdze

:urnebes:

Kazu Svrsko nije dobio minuticu.. Engleska na aparatima :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 sep 2015, 21:28

bhfanatic14 je napisao/la:Papeljubci ne odustaju.
Da se ne zaboravi, ovdje su neki govorili da je avdo avdovic clan navijacke grupe osmanlispor bolji igrac od kapitena Freiburga Mensura Mujdze

:rol: :rol: :rol: :urnebes:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2015, 19:15

Danas opet klupa.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2015, 21:51

Igrač koji bi donio prevagu u našoj reprezentaciji ponovo presjedio na klupi. :hmmmmm:
Nad tobom sunce najljepše sja

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2015, 21:55

Hadzic nebi bio ni na klupi u Bundesligi jer nebi zadovoljio taj nivo da ga uopste kupe. Medunjanin je bio vise na klupi nego sto je igrao prosle sezone. A ove nije ni na klupi. Prcic isto puno vise na klupi nego sto igra. Osim toga Hadzic uopste nije ofanzivni vezni i ovaj igrac je minimalno duplo bolji izbor od njega cak i kada nije standardan na toj poziciji. :hmmmmm:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 sep 2015, 21:58

Ajax je napisao/la:Hadzic nebi bio ni na klupi u Bundesligi jer nebi zadovoljio taj nivo da ga uopste kupe. Medunjanin je bio vise na klupi nego sto je igrao prosle sezone. A ove nije ni na klupi. Prcic isto puno vise na klupi nego sto igra. Osim toga Hadzic uopste nije ofanzivni vezni i ovaj igrac je minimalno duplo bolji izbor od njega cak i kada nije standardan na toj poziciji. :hmmmmm:
Apsolutno se slažem, mada zaista ne znam zašto je na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2015, 22:00

HankMoody je napisao/la:Apsolutno se slažem, mada zaista ne znam zašto je na klupi.
Valjda se nije izborio jos. Odnosno ovi ostali igraci na njegovoj poziciji igraju kvalitetno i trener ne zeli da ih izbaci iz prvih 11.Oni su ga i doveli u prvu ligu. Cim je on bio rekordni transfer svog klub dobit ce on 100% svoju sansu. I onda je do njega kako ce je iskoristiti dali ce se nametnuti za prvih 11 ili ce biti samo rezerva. Da je Paderborn ostao u prvoj ligi igrao bi sigurno puno vise.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 sep 2015, 22:04

Ajax je napisao/la:Hadzic nebi bio ni na klupi u Bundesligi jer nebi zadovoljio taj nivo da ga uopste kupe. Medunjanin je bio vise na klupi nego sto je igrao prosle sezone. A ove nije ni na klupi. Prcic isto puno vise na klupi nego sto igra. Osim toga Hadzic uopste nije ofanzivni vezni i ovaj igrac je minimalno duplo bolji izbor od njega cak i kada nije standardan na toj poziciji. :hmmmmm:
Bravo ajax !
Stadion Koševo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2015, 22:05

U kojem klubu, Bayernu, Darmstadtu ili Paderbornu?
Sturm je mnogo slabiji od Bayerna naravno, ali mislim da su jaci od ove druge dvije ekipe. U najmanju ruku su ravnopravni.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 sep 2015, 22:13

Sturm jaci ahahahaha dajte kantu dodjelite gotovo je... ovi papetovci nemaju ni stida ni srama.. lazu kao i vodja njihov... kakva izjava koja neznalica
Stadion Koševo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2015, 22:21

Covjek nema kvalitet da igra u Bundesligi pa ti pisi sta hoces. Ne posjeduje dovoljan individualni kvalitet. Ni kao centralni vezni a jos manje kao zadnji vezni. A ovaj drugi bar igra i vrti se u i oko 15 igraca. Jedno su zelje a nesto drugo je realnost. Sturm klub iz sredine tabele Austrije nije jaci od Bundesligasa. Pa sta ako klub ispadne. Bore se 6,7 klubova i na kraju neko mora ispati. Tempo igranja, individualni kvalitet igraca je neuporedivo bolji u Njemackoj koja je trenutno druga liga svijeta. Pa nema kod njih fenjerasa sve su to solidni klubovi. I HSV i Stuttgart koliko god ih neko ovdje ismijavao. Pa ovakav Stuttgart ili HSV ( to mislim na onaj HSV iz prosle dvije sezone koji je bio pri samom dnu a imali su igracki kvalitet ) bi bili bez problema prvaci Austrije i to sa velikom razlikom. Pa jedan Salihovic i Hajrovic imaju duplo bolji individualni kvalitet od njega pa se opet nisu naigrali zadnjih sezona kao i Ibisevic.

I ne tvrdim ja da Vrancic mora igrati ove utakmice. Ja sam samo pisao da je covjek zasluzio svoju sansu da se pokaze. Kao sto su je dobili i Prcic i Hadzic i TSS i mnogi drugi. Onda bi bili svi pametniji.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 22 sep 2015, 22:31

Igrac koji presjedi cijelu utakmicu na klupi Darmstadta ne moze biti u konkurenciji za prvih 11 reprezentacije. Da nismo ovako losi igracki kao sto smo sad, ne bi bio u konkurenciji za poziv uopste. Sa njegovim neigranjem nikakve veze nema ni Pape, ni Hadzic i TSS ni papetoljubci. Ne igra jedino zbog lose forme i zbog svog (ne)kvaliteta. Sad ce prica pojedinaca kako je i sjedenje na klupi u Bundesligi ogroman uspjeh. Jest kad sjedis na klupi Bayerna ili BVB- i kad imas 19 godina. Kad imas 26 i sjedis na klupi Darmstadta, znaci da si negdje zaje.ao

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 24 gosta.