Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanju Jel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?
pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanju Jel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Imaš uzeti na Heco pijaci a proizvodi se u Buljakovom
Bajram Mubarek Olsun i od mene
pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanju Jel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
Sigurno kao fino trenersko ime ima dosta poznanstva . Sto se tice pojacanja neki navijac Partizana je napisao (ne znam gdje sam to procitao) da Jesicu ni slucajno ne treba dati da sam dovodi igrace da se kod njih on pogubio u tome , ali nikad se ne zna. Uostalom jedno je sigurno da cemo na srbijanskom trzistu imati plus prilikom tih dovodjenja radi Jesica..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ovo je moglo i na pp.
Keno brate, ima šampona bolan, samo moraš znat gdje tražiš
Protiv Viteza treba biti oprezan,ali ja sam za promjene u ekipi,pokusati odmoriti par igraca za derbi.Protiv Viteza sve rijesiti u prvom poluvremenu,a onda pametno utakmici privesti kraju.Ocekujem od Andzusica i ostalih nasih igraca iz Travnika da se pomarisinu sa konama, i da im zgade fudbal za sva vremena.
jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi
Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sada . Jednostavno je, ovakva odgovornost koju je on preuzeo na sebe te zakuje u zvijezde ili za dno vidjeti ćemo.
Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sada . Jednostavno je, ovakva odgovornost koju je on preuzeo na sebe te zakuje u zvijezde ili za dno vidjeti ćemo.
ma vjeruj mi covjek ako kaze daj tog tog i tog kod njega nema n ekog eksprementisanja ako zasluzis igrat igrat ces ili ces na tribine ili na klupu treceg nema:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da uzeo je preveliku odgovornost,ali i lovu kakvu nije uzeo ni jedan trener FCS.
Ono sto je dobro da je sve prebaceno na papir/ugovor,a to je sankcije ali i stimulacija za dobre rezultate.Zbog ovog u ugovoru mu sigurno niko nece dovoditi,niti trpati igrace,jer od rezultata mu zavisi jedna od ove dvije opcije. Znaci nema zajebancije od rezultata ti ovise primanja ,pa bujrum.