Momciluk je napisao/la:Editovao sam ti post sad izgleda onao upecatljivije, jos malo da napredujes i mozes u Avazu se zaposlit.emir79 je napisao/la:Šokantno: Pape sa Evianom vodi 2-0 na strani kod treceplasirane ekipe !

Pape zagonetan

Momciluk je napisao/la:Editovao sam ti post sad izgleda onao upecatljivije, jos malo da napredujes i mozes u Avazu se zaposlit.emir79 je napisao/la:Šokantno: Pape sa Evianom vodi 2-0 na strani kod treceplasirane ekipe !

"Covjek" navrati jednom mjesecno, nadam se da ce Safet osvajati vise bodova pa da navrati cesce.mirzatele je napisao/la:moj drug @emir79 je prije ovog posta zadnji post na ovoj temi napisao 12.9. Sta li se u tom periodu desavalo
Bravomolotovljev je napisao/la:ubodem dvicu 3.30 .. To Pape majstore.

Ma vjerujem brate, nemoj mi samo ovako izbivati sa Mirzine teme kad krene sezonaemir79 je napisao/la:Nisam jarane bio nesto raspolozanmirzatele je napisao/la:moj drug @emir79 je prije ovog posta zadnji post na ovoj temi napisao 12.9. Sta li se u tom periodu desavalo

Ma nema sanse da propustimo Mirzu u novom klubu. Tu sam drug, spreman za nove neprespavane noci uz @Janezove linkovemirzatele je napisao/la:
Ma vjerujem brate, nemoj mi samo ovako izbivati sa Mirzine teme kad krene sezona

I zaboravio si reci, jos je 87 bodova u igri.emir79 je napisao/la:Liga je jednostavno ujednacena, svako svakoga moze dobiti. Dovoljno je vidjeti koje se ekipe nalaze u zoni za ispadanje.
Od 6. mjesta mogu sve ekipe ispasti iz lige, a od 15. mjesta svaka ekipa moze doci do mjesta koja vodi u 1. francusku ligi.
Sezona je duga i ima jos 29 utakmica , tako da je svasta moguce. Safetu Susicu svakako zelim sto bolji rezultat i ako je moguce da izbori plasman u 1. ligu iako je to veoma tesko.

Nek puknu dusmani, Pape je najveci trener kojeg je Balkan ikad iznjedrio
  Nek puknu dusmani, Pape je najveci trener kojeg je Balkan ikad iznjedrio   
  ali, shvatam šta govoriš i ne bih volio da mu daju otkaz, neka ga, simpatičan je
 ali, shvatam šta govoriš i ne bih volio da mu daju otkaz, neka ga, simpatičan je 

calcio je napisao/la: Ocekujem poraz
 i regres ukinut ?
 i regres ukinut ?Hebi ga, kriza...mirzatele je napisao/la:calcio je napisao/la: Ocekujem porazi regres ukinut ?

Hocel biti organizovan javni prenos? Koliko je Avionska karta, smjestaj i ulaznica za tu historijsku utakmicu? Imaa li ovaj Dijon zaje.bane navijace, da nam nece kakve sacekuse pravit tamo? da ne rizikujem dzaba bolje onda kod kuce da gledam?emir79 je napisao/la: Inace 17. oktobra Bein sport 1 prenosi u 13h utakmicu najtezu za Susicev tim, gdje gostuju kod prvoplasiranog Dijona biveseg kluba naseg Vedada Ibisevica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.