Momciluk je napisao/la:Editovao sam ti post sad izgleda onao upecatljivije, jos malo da napredujes i mozes u Avazu se zaposlit.emir79 je napisao/la:Šokantno: Pape sa Evianom vodi 2-0 na strani kod treceplasirane ekipe !

Pape zagonetan

Momciluk je napisao/la:Editovao sam ti post sad izgleda onao upecatljivije, jos malo da napredujes i mozes u Avazu se zaposlit.emir79 je napisao/la:Šokantno: Pape sa Evianom vodi 2-0 na strani kod treceplasirane ekipe !
"Covjek" navrati jednom mjesecno, nadam se da ce Safet osvajati vise bodova pa da navrati cesce.mirzatele je napisao/la:moj drug @emir79 je prije ovog posta zadnji post na ovoj temi napisao 12.9. Sta li se u tom periodu desavalo
Bravomolotovljev je napisao/la:ubodem dvicu 3.30 .. To Pape majstore.
Ma vjerujem brate, nemoj mi samo ovako izbivati sa Mirzine teme kad krene sezonaemir79 je napisao/la:Nisam jarane bio nesto raspolozanmirzatele je napisao/la:moj drug @emir79 je prije ovog posta zadnji post na ovoj temi napisao 12.9. Sta li se u tom periodu desavalo
Ma nema sanse da propustimo Mirzu u novom klubu. Tu sam drug, spreman za nove neprespavane noci uz @Janezove linkovemirzatele je napisao/la:
Ma vjerujem brate, nemoj mi samo ovako izbivati sa Mirzine teme kad krene sezona
I zaboravio si reci, jos je 87 bodova u igri.emir79 je napisao/la:Liga je jednostavno ujednacena, svako svakoga moze dobiti. Dovoljno je vidjeti koje se ekipe nalaze u zoni za ispadanje.
Od 6. mjesta mogu sve ekipe ispasti iz lige, a od 15. mjesta svaka ekipa moze doci do mjesta koja vodi u 1. francusku ligi.
Sezona je duga i ima jos 29 utakmica , tako da je svasta moguce. Safetu Susicu svakako zelim sto bolji rezultat i ako je moguce da izbori plasman u 1. ligu iako je to veoma tesko.
calcio je napisao/la: Ocekujem poraz
Hebi ga, kriza...mirzatele je napisao/la:calcio je napisao/la: Ocekujem porazi regres ukinut ?
Hocel biti organizovan javni prenos? Koliko je Avionska karta, smjestaj i ulaznica za tu historijsku utakmicu? Imaa li ovaj Dijon zaje.bane navijace, da nam nece kakve sacekuse pravit tamo? da ne rizikujem dzaba bolje onda kod kuce da gledam?emir79 je napisao/la: Inace 17. oktobra Bein sport 1 prenosi u 13h utakmicu najtezu za Susicev tim, gdje gostuju kod prvoplasiranog Dijona biveseg kluba naseg Vedada Ibisevica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.