carsijaba je napisao/la:U Brazilu se govori portugalski. Vlado Čapljić je dvije godine igrao u Portugalu. Nadam se da Čapljić i Tiago mogu komunicirati (osnovne fudbalske stvari).
Tako je, Vlado je nas Murinjo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
carsijaba je napisao/la:U Brazilu se govori portugalski. Vlado Čapljić je dvije godine igrao u Portugalu. Nadam se da Čapljić i Tiago mogu komunicirati (osnovne fudbalske stvari).
Sve to što si rekao zna svaki navijač koji ide na utakmicu ali fudbal je takav ako naredne dvije pobjedimo opet će biti sve za deset šta hoću reći naša djeca su pokazala da mogu i niko ne može ubjediti da mali Sadikovic , Hadziahmetovic,blagojevic, Memija,Djelmić ne znaju igrati lopteGenie je napisao/la:Nisam htio ova dva dana da raji kvarim rspoloženje za praznik, ali kada vidim čime se mi zadovoljavamo hoće mi nešto biti. Zadovoljni smo pobjedom protiv Olimpika uz igru koju ni dušmanu ne bi poželili. Zadovljni smo igrom protiv drugoligaša Drine koja se za opstanak bori, gdje smo kod vodstva 2:0 strepili i za bod. Drina na Grbavici igra sa dva napadača a Željo čak i kada ganja rezultat ne smije igrati tako ofanzivno. Zadovoljni smo poklonjenom pobjedom protiv drugoligaša iz nekakvog sela gdje nismo uspjeli uputiti udarac na gol. Pobjeđuju nas nekakva sela iz nečega, Radnik nam se piša po Grbavici godinama. Pričajte vi šta hoćete, ali Vlado nije donio ništa novo! Igra sa istom ekipom, istu onu mrtvu formaciju, isti igrači igraju, iste izmjene pravi ... Da li nam je uopšte trebao?
MI SMO DOTAKLI DNO!!!Onaj ko to ne vidi on ne želi da vidi! Ova uprava više nema moju podršku, po meni loše radi na onom dijelu što nas najviše interesuje, a to je teren. Što se ostalog tiče, SVAKA IM ČAST!
I to sto kazes, dobro si. Ako nastavimo ovako igrati ja ocekujem lagano da uzmemo titulu sljedecih 10/10. Jos ako igraci budu ovako dizali formu mozemo po duplu krunu.carsijaba je napisao/la:Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. Taktika i postavka...također. Dovoljno je reći 3/3. To je pravilo, a potreba je, da se igra mora unaprijediti. U naredne 4 utakmice očekujem od 9-12 bodova (Travnik, Sarajevo, Zrinjski i Čelik)chupachups je napisao/la:Naravno da ne mogu shvatiti Odu, Capljica i ostale trenere kad rade po istom sablonu, istoj taktici, istim zamjenama. Nama treba neki trener koji ce imati muda da promjeni nesto u ekipi, da mu drugi ne kroje sastav i slicno. Taktika s jednim napadacem i krilima vise ne pali jer su nas svi skontali, jos kad nemas kvalitet to je problem. Bekovi nam losi, nemoj brate igrati s njima. Ima trening uigraj 3 nazad, 3-5-2 i cao. BogdAnovic, Kosoric, Hodzurda(Uzelac) probaj nesto, uradi nesto. Sta ces kad kod nas treneri nemaju pojma, suti i gledaj kako dizu formu.
A ja ocekujem da tebi bude bar malo bolje i da prestanes peglati s tom debilnom ironijom.chupachups je napisao/la:I to sto kazes, dobro si. Ako nastavimo ovako igrati ja ocekujem lagano da uzmemo titulu sljedecih 10/10. Jos ako igraci budu ovako dizali formu mozemo po duplu krunu.carsijaba je napisao/la:Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. Taktika i postavka...također. Dovoljno je reći 3/3. To je pravilo, a potreba je, da se igra mora unaprijediti. U naredne 4 utakmice očekujem od 9-12 bodova (Travnik, Sarajevo, Zrinjski i Čelik)chupachups je napisao/la:Naravno da ne mogu shvatiti Odu, Capljica i ostale trenere kad rade po istom sablonu, istoj taktici, istim zamjenama. Nama treba neki trener koji ce imati muda da promjeni nesto u ekipi, da mu drugi ne kroje sastav i slicno. Taktika s jednim napadacem i krilima vise ne pali jer su nas svi skontali, jos kad nemas kvalitet to je problem. Bekovi nam losi, nemoj brate igrati s njima. Ima trening uigraj 3 nazad, 3-5-2 i cao. BogdAnovic, Kosoric, Hodzurda(Uzelac) probaj nesto, uradi nesto. Sta ces kad kod nas treneri nemaju pojma, suti i gledaj kako dizu formu.
Moje mišljenje je da Memija ne može igrati beka, trenutno! Možda se kasnije razvije i popravi igru, ali trenutno je očajan defanzivno. Ne možemo samo gledati njegov ofanzvni dio, bekovima je bitnija defanziva od ofanzive. Memiju treba staviti na krilo da iskoristimo njegov puni potencijal, ovako ništa od njega nemamo! Onaj ko to ne vidi, onda je upitno njegovo trenersko znanje.CARSON je napisao/la: Sve to što si rekao zna svaki navijač koji ide na utakmicu ali fudbal je takav ako naredne dvije pobjedimo opet će biti sve za deset šta hoću reći naša djeca su pokazala da mogu i niko ne može ubjediti da mali Sadikovic , Hadziahmetovic,blagojevic, Memija,Djelmić ne znaju igrati lopte
Ne moras biti trener da bi znao da je Sehic pet puta bolji igrac od Livaje.. Samo odes na trening i pogledas.. Ostalo ne bih komentarisao..JoseMourinho je napisao/la:Stvarno vise ovo nema smisla, sad i forum stručnjaci znaju bolje taktike od dva trenera, a još iz pelena izašli nisu, ali su oni bolji treneri, direktori, racunovodje, ma stručnjaci za sve
Aldin sere i ne prestaje, registruje se bogalj besposlicarski po hiljaditi put i sere li sere, ma fantastično
Uglavnom nemam vise colje ni citat temu čujemo se aBd poslije 5/5
Pa da budemo gori nego sada.Gator je napisao/la:Vratiti Adzema
On bi bio dobar da gurne juniorearelinho je napisao/la:Pa da budemo gori nego sada.Gator je napisao/la:Vratiti Adzema![]()
Kako smo prestali ubacivati djecu mi sve gori. Kad već uprava nije htjela da odrijesi kesu za Govedarica, Ordagic, Becelica onda barem guraj djecu. Adzem je bio majstor u tomearelinho je napisao/la:Pa da budemo gori nego sada.Gator je napisao/la:Vratiti Adzema![]()