RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pa vidiš šta sam napisao ispod, Husara napisao komentar na fb, ja samo kopirao
Admir Husarić - Husara, menadžer, ublehaš mrtvi tako da se ne radujete puno, iako zna ubosti, vjerovatno piše hvalopojke o vama sad jer vam je tušnuo nekog svog igrača, mjenja se frajer kako vjetar puše 
1946
-
1922VFC1981
- Kontakt:
To je onaj isti sto je gazio Velez zbog ugovora oko Skahica..Obraz djon majku ****BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa vidiš šta sam napisao ispod, Husara napisao komentar na fb, ja samo kopiraoAdmir Husarić - Husara, menadžer, ublehaš mrtvi tako da se ne radujete puno, iako zna ubosti, vjerovatno piše hvalopojke o vama sad jer vam je tušnuo nekog svog igrača, mjenja se frajer kako vjetar puše
#musvdg
Husara i Skahic su seljacine one mrtve ali ako im je Tana nesto pokusao podmetnuti, onda je ispao veci glupan od njih.
lezVe do bagro
-
remistarmo
- Kontakt:
nastavlja se nova lakrdija u Velezu.Prvo upravni odbor "ko fol " daje ostavku,pa potomopet "ko fol" navijaci ih mole da ostanu.Koji navijaci,jeli isti oni koji su izazvali incident na utakmici sa Olimpikom.Potom jedino nastrada direktor Alendar koji je smijenjen a dodjose opet isti ljudi na klupu.
da nije zalosno,bilo bi smijesno
da nije zalosno,bilo bi smijesno
-
konjicanin01
- Kontakt:
A kakva ostavka druze u pola sezone ,ko bi to sad preuzeo klub u ovakvom stanju,dakle bolje oni nego da od kluba svi dignu ruke.Kad sve se sabere i oduzme ko god da je tu trebamu odat priznanje jer voditi klub u ovako nenormalnim uslovima je pravi podvig.A ti sto prave incidente po tribinama to su ljudi koji su rak rana ne samo Veleza vec citave lijeve strane.
-
viteski33velezovac
- Kontakt:
SVIM NAVIJACIMA FK VELEŽ ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI, BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN. LIJEP POZDRAV OD STRASTVENOG VELEZOVCA IZ VITEZA.
Da nekada pred 10k.
Ne znam koji je kreten pisao ovaj tekst... Drina nije nikako mogla igrati sa Veležom 97 i 98-e,99e i 2000-te... Bar ne zvornička....To ozbiljan novinar sebi ne smije dozvoliti.
Za sada je 3:2 u pobjedama u korist Drine i nadam se da će se taj niz danas nastaviti.
Ko danas izgubi završio je, dobrodošli Mostarci u Zvornik.
Ne znam koji je kreten pisao ovaj tekst... Drina nije nikako mogla igrati sa Veležom 97 i 98-e,99e i 2000-te... Bar ne zvornička....To ozbiljan novinar sebi ne smije dozvoliti.
Za sada je 3:2 u pobjedama u korist Drine i nadam se da će se taj niz danas nastaviti.
Ko danas izgubi završio je, dobrodošli Mostarci u Zvornik.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Druze autor ovog teksta nije puno pogrijesio.Dio uprave fk Drina ,dakle prognanika ,pokusali su organizovat rad tog kluba u izbjeglistvu tako reci,koliko znam igrali su u zivinicama.Klub je egzistirao do osnivanja premier lige a upravo tad je i napustio veci rang a mislim i nedugo potom i prestao sa radom.U tom klubu je igrao nekadasnji bh reprezentativac Samir Muratovic i dugogodisnji odbrambeni igrac Sarajeva Mirzet Krupinac.
Nije pogrijesio covjek,sjecam se posle rata utakmice sa drinom cini mi se Mirza mesic im zabio gol,ja dodavo lopte kao omladinac slobode.Mirza je nedugo zatim napravio taj transfer u francusku.upravu je konjicanin egzistirao je taj Klub,da tako kazem prijeratni,jer se ugasio nakon ispadanja,a samim Tim ova danasnja Drina i ona barem za mene licno nisu isto .tako da covjek je upravu Drina je igrala ligu bosne i hercegovine
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
U ozbiljnoj redakciji on više nikada ne bi bio novinar.
Drina ne jedna i jedina. Zvornička. Sve drugo su poluinstant projekti.... FK Drina koja postoji od 1945. je jedna i postoji 70 godina i svoje utakmice igra u Zvorniku, ne u Živinicama i ostalim pi--ama materinama... Stoga nek mu neko objasni koliku je grešku napravio....
Isto da je neko izbjegao iz Mostara i u Rogatici osnovao FK Velež...msm smješno.
Drina ne jedna i jedina. Zvornička. Sve drugo su poluinstant projekti.... FK Drina koja postoji od 1945. je jedna i postoji 70 godina i svoje utakmice igra u Zvorniku, ne u Živinicama i ostalim pi--ama materinama... Stoga nek mu neko objasni koliku je grešku napravio....
Isto da je neko izbjegao iz Mostara i u Rogatici osnovao FK Velež...msm smješno.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Neznam samo znam da je taj klub postojao pod punim imenom FK Drina Zvornik i takmicio se u prvoj ligi nsbih od 1995 do 2000g.hayden je napisao/la:U ozbiljnoj redakciji on više nikada ne bi bio novinar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno danas,najslabiju ekipu lige morate uzeti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajmo Rodjeniiiiiiiiiiiiiii, potegnite zadnji bendž i pobjedite Drinu, j.e.b.e.m mu zemlju i
.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- theboss_RD07
- Kontakt:
salmy je napisao/la:Hajmo Rodjeniiiiiiiiiiiiiii, potegnite zadnji bendž i pobjedite Drinu, j.e.b.e.m mu zemlju i![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2:1, Merzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dao gol
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
konjicanin01
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bravo rodjeniiiiiiiiiiiii

Idemo do opstanka!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Idemo do opstanka!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
konjicanin01
- Kontakt:
Hvala Bogu ,valjda ce sad krenuti na bolje ,prije svega atmosfera u klubu.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 11 gostiju.