RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nije pogrijesio covjek,sjecam se posle rata utakmice sa drinom cini mi se Mirza mesic im zabio gol,ja dodavo lopte kao omladinac slobode.Mirza je nedugo zatim napravio taj transfer u francusku.upravu je konjicanin egzistirao je taj Klub,da tako kazem prijeratni,jer se ugasio nakon ispadanja,a samim Tim ova danasnja Drina i ona barem za mene licno nisu isto .tako da covjek je upravu Drina je igrala ligu bosne i hercegovine
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
U ozbiljnoj redakciji on više nikada ne bi bio novinar.
Drina ne jedna i jedina. Zvornička. Sve drugo su poluinstant projekti.... FK Drina koja postoji od 1945. je jedna i postoji 70 godina i svoje utakmice igra u Zvorniku, ne u Živinicama i ostalim pi--ama materinama... Stoga nek mu neko objasni koliku je grešku napravio....
Isto da je neko izbjegao iz Mostara i u Rogatici osnovao FK Velež...msm smješno.
Drina ne jedna i jedina. Zvornička. Sve drugo su poluinstant projekti.... FK Drina koja postoji od 1945. je jedna i postoji 70 godina i svoje utakmice igra u Zvorniku, ne u Živinicama i ostalim pi--ama materinama... Stoga nek mu neko objasni koliku je grešku napravio....
Isto da je neko izbjegao iz Mostara i u Rogatici osnovao FK Velež...msm smješno.
-
- Kontakt:
Neznam samo znam da je taj klub postojao pod punim imenom FK Drina Zvornik i takmicio se u prvoj ligi nsbih od 1995 do 2000g.hayden je napisao/la:U ozbiljnoj redakciji on više nikada ne bi bio novinar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno danas,najslabiju ekipu lige morate uzeti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajmo Rodjeniiiiiiiiiiiiiii, potegnite zadnji bendž i pobjedite Drinu, j.e.b.e.m mu zemlju i
.

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- theboss_RD07
- Kontakt:
salmy je napisao/la:Hajmo Rodjeniiiiiiiiiiiiiii, potegnite zadnji bendž i pobjedite Drinu, j.e.b.e.m mu zemlju i![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2:1, Merzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dao gol
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:

- theboss_RD07
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bravo rodjeniiiiiiiiiiiii

Idemo do opstanka!!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Idemo do opstanka!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Hvala Bogu ,valjda ce sad krenuti na bolje ,prije svega atmosfera u klubu.
Čestitke na pobjedi. Nadam se da ćete uspjeti zadržati premierligaški status. Uvijek mi je Velež, nakon mog Želje bio najdraži klub u BiH, pa i na prostorima bivše Yuge.
Poseban pozdrav za Pastrmku
Poseban pozdrav za Pastrmku

- pride_of_merseyside
- Kontakt:

Sretno u nastavku.
Bravo rođeni tako mi je drago kao da je zeljo pobijedio iako ste me zadnje dvije godine nervutalibrile je napisao/la:Ma bravo Rodjeni
Hvala na iskrenim cestitkama. Sa novim trenerom koji sada sve mora ispocetka ovo je vise nego odlican rezultat.
lezVe do bagro
Zasluženo ste dobili. Kodro vam je bio najbolji uz onog špica. Odbrana na nivou naše.
Moglo se i drugačije završiti, oba gola velike greške našeg golmana. Korektno navijanje (jedno od rijetkih) gostujućih navijača.
Srećno Veležu, mi smo već liga RS i nadajmo se da će Drina postojati i dalje, jer lopovi iz Beograda uništiše sve, danas je ćelavi gazda uplatio 10 hiljada maraka na 2...
Moglo se i drugačije završiti, oba gola velike greške našeg golmana. Korektno navijanje (jedno od rijetkih) gostujućih navijača.
Srećno Veležu, mi smo već liga RS i nadajmo se da će Drina postojati i dalje, jer lopovi iz Beograda uništiše sve, danas je ćelavi gazda uplatio 10 hiljada maraka na 2...

-
- Kontakt:
Hvala na cestitkama,ovo je danas bila utakmica davljenika koji hvataju slamku spasa.Sretno i vama u nastavku sezone bice ovo teska sezona za sve.hayden je napisao/la:Zasluženo ste dobili. Kodro vam je bio najbolji uz onog špica. Odbrana na nivou naše.
- kupus army
- Kontakt:
Cestitke Velezu na pobjedi,nadam se da hvatate slamku spasa.Koliko je bilo danas Red Army-a u Zvorniku ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
cestitam vam tri boda,nakon svih desavanja koja prate nas fudbal,pa i najnovijih ispada demokratski zapadno-istocno orjentisanih,zelim vam da izborite opstanak.yebo im ja mater u picku svima.od zapada,do istoka.u inat dusmanima.
veliki poz za rodjenisa brata,sve najbolje
veliki poz za rodjenisa brata,sve najbolje
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.