IGRAJ BORDO BIJELI
OLE OLE

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jok ko ide ba na tekmu ide ja kad idem znam dan prije i **** mi se za stream a Sarajevo gleda po BiH pa amnestije i nema prenosa a listica **** imaFrancescoTotti je napisao/la:Par puta klub je prenosio pripremne utakmice. I to su prenosili preko nekakvih programa gdje moras platit da bi gledao, nije im bilo profitabilno (a gdje ce bit svega ti) i prestali su sa tim.
Umjesto da nabave jednu kameru, zaposle jednog covjeka da vrti tu kameru, i postavljaju prijenos na youtube .
Neki klubovi to vec odavno rade, a s obzirom koliko FKS ima navijaca, sigurno bi i kod nas bilo fino nesto slicno pokusat.
A to da ce taj prijenos uticat na posjetu je glupost teska. Pa ima i sad skoro svaku utakmicu prijenos na tv-u pa, pa sto ne utice na posjetu?
Zna se ko će prvi biti na tapetijoker90 je napisao/la:Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati!
uvijekk sam bio takvog misljenja da se moras predstaviti i pokazati sta nudis da bi se povecao broj ljudi. kad pogledas zadnjih 20 godina je posjeta ista, mozda kad smo osvajali titule da je bilo hiljadu dvije vise, sad sto se prosjek posjete poveca zbog zadnje utakmice(proslave titule) to ne racunam.Zip je napisao/la:Prvo moras pokazati javnoisti sta nudis, pa tek onda mozes ocekivati vecu posjetu.
Dakle pustis prenos, ako se igraci bore i igraju kao nikad do sada.. Lijepo za oko, kvalitetno i s puno golova, na tribinama je jedna doza zabave, navijanja, bez problema, onda mozes tek da ocekujes da ce ti neko sa strane doci na stadion. Vidjet ce da vrijedi doci i pogledati.
Ko ce ti doci ako budu igrali kao sto su do sada igrali? Nekad je pretesko i na tv bilo gledati kako igraju, a kamoli na stadionu.
Najbitniji je kvalitet, kvalitet ti donosi prevagu kako na terenu a bgmi doci ce i koji navijac vise.
Sa Jesicem ocekujem da bude posjeta na nivou.
Derbi ce biti prekretnica
zovite ako budete trebali pomoc..i ja cu izgleda na istok umjesto zapada..joker90 je napisao/la:Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati!
Hilmo pazi šta radiš ja sam na Istoku pa sad .........hilmo je napisao/la:Zna se ko će prvi biti na tapetijoker90 je napisao/la:Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati!
Na grdonju računaj odmah bar 4 stepena manje nego dolebelosevic28 je napisao/la:Sta je ovo hladno u Seheru braco?
Pozz sa Grdonja, vidimo se aBd na Istoku, bit ce nas forumasa na istoku za izvoza izgleda xd
Bez kabanice ne dolazikenanbrajic je napisao/la:Ima li iko na stadionu, pada li?
Ja kontam šta ti jeElCartel11 je napisao/la:Barbaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, OzmoodPinglewood i 56 gostiju.