FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za domaće utakmice stream ne treba nikako, kad bi moglo za gostujuće???
Stvarno Sarajevo kao klub koji ima navijace svuda po Bih bi trebao imati direktne prenose utakmica . Zalosno je sto se uvjek naki stremovi ganjaju a jos zalosnije da nema prenosa nikako , klub kao Sarajevo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
To je netacno , ko je namjerio ic na tekmu ne razmislja o stremu , ko gleda imal strema taj il ne moze stic il mu se ne ide taj dan.Mislim da prenosi ne bi poremetili broj gledaoca za neku primjetnu cifruPitarBordo je napisao/la:Zato jer je marketinški odjel više orijentiran novim partnerima i sponzorima nego takvoj promociji, plus boje se vjerovatno ako budu domaće streamovali i ove "neatraktivne" da neće biti posjete koliko bi bilo bez streama.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Par puta klub je prenosio pripremne utakmice. I to su prenosili preko nekakvih programa gdje moras platit da bi gledao, nije im bilo profitabilno (a gdje ce bit svega ti) i prestali su sa tim.
Umjesto da nabave jednu kameru, zaposle jednog covjeka da vrti tu kameru, i postavljaju prijenos na youtube .
Neki klubovi to vec odavno rade, a s obzirom koliko FKS ima navijaca, sigurno bi i kod nas bilo fino nesto slicno pokusat.
A to da ce taj prijenos uticat na posjetu je glupost teska. Pa ima i sad skoro svaku utakmicu prijenos na tv-u pa, pa sto ne utice na posjetu?
Umjesto da nabave jednu kameru, zaposle jednog covjeka da vrti tu kameru, i postavljaju prijenos na youtube .
Neki klubovi to vec odavno rade, a s obzirom koliko FKS ima navijaca, sigurno bi i kod nas bilo fino nesto slicno pokusat.
A to da ce taj prijenos uticat na posjetu je glupost teska. Pa ima i sad skoro svaku utakmicu prijenos na tv-u pa, pa sto ne utice na posjetu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma jok ko ide ba na tekmu ide ja kad idem znam dan prije i J**+ mi se za stream a Sarajevo gleda po BiH pa amnestije i nema prenosa a listica **** imaFrancescoTotti je napisao/la:Par puta klub je prenosio pripremne utakmice. I to su prenosili preko nekakvih programa gdje moras platit da bi gledao, nije im bilo profitabilno (a gdje ce bit svega ti) i prestali su sa tim.
Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prvo moras pokazati javnoisti sta nudis, pa tek onda mozes ocekivati vecu posjetu.
Dakle pustis prenos, ako se igraci bore i igraju kao nikad do sada.. Lijepo za oko, kvalitetno i s puno golova, na tribinama je jedna doza zabave, navijanja, bez problema, onda mozes tek da ocekujes da ce ti neko sa strane doci na stadion. Vidjet ce da vrijedi doci i pogledati.
Ko ce ti doci ako budu igrali kao sto su do sada igrali? Nekad je pretesko i na tv bilo gledati kako igraju, a kamoli na stadionu.
Najbitniji je kvalitet, kvalitet ti donosi prevagu kako na terenu a bgmi doci ce i koji navijac vise.
Sa Jesicem ocekujem da bude posjeta na nivou.
Derbi ce biti prekretnica
Dakle pustis prenos, ako se igraci bore i igraju kao nikad do sada.. Lijepo za oko, kvalitetno i s puno golova, na tribinama je jedna doza zabave, navijanja, bez problema, onda mozes tek da ocekujes da ce ti neko sa strane doci na stadion. Vidjet ce da vrijedi doci i pogledati.
Ko ce ti doci ako budu igrali kao sto su do sada igrali? Nekad je pretesko i na tv bilo gledati kako igraju, a kamoli na stadionu.
Najbitniji je kvalitet, kvalitet ti donosi prevagu kako na terenu a bgmi doci ce i koji navijac vise.
Sretno novom treneru.
Ajmo Bordo

Ajmo Bordo
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Zna se ko će prvi biti na tapetijoker90 je napisao/la:Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati!
uvijekk sam bio takvog misljenja da se moras predstaviti i pokazati sta nudis da bi se povecao broj ljudi. kad pogledas zadnjih 20 godina je posjeta ista, mozda kad smo osvajali titule da je bilo hiljadu dvije vise, sad sto se prosjek posjete poveca zbog zadnje utakmice(proslave titule) to ne racunam.Zip je napisao/la:Prvo moras pokazati javnoisti sta nudis, pa tek onda mozes ocekivati vecu posjetu.
Ali si 100% u pravu kad bi se igra i ljepota igranja poboljsala i jos se ljudi uvjere gledajuci to na tv-u ili streamu povecala bi se i posjeta.
Slazem se sa svima do sada da prenos ne utice na posjetu, mozda kad je losa igra i nervoza i jos da dodas da je vrijeme lose da nekih 50-100 odustane od odlaska na utakmicu i odgleda je na tv-u ili streamu.
Ne treba ocekivati da ce se u narednih godinu posjeta povecati za 4-5 hiljada, mozda za nekih hiljadu plafon dvije. Treba vremena da neke starije razocarane navijace vratis na stadion, ali i vremena da se neki novi prime i steknu naviku dolaska.
A drug mislim da Jesic nije taj koji ce privuci gledaoce, mozda bi Ciro svojom lozionom i cirkusom povecao drasticno i Hadzija donekle, al Jesic jedino ako nas priogra pa da se ima sta vidjet na utakmici.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- muhamedhulk
- Kontakt:
zovite ako budete trebali pomoc..i ja cu izgleda na istok umjesto zapada..joker90 je napisao/la:Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Posjeta ce bit bolja kad fudbalski savez odluci bolje promovisat i reklamirat ligu, klubove, utakmice. Do tad nista. Tesko FKS nesto individualno moze ucinit da to poboljsa, pa cak i na tim nasim tekmama.
Pa sve treba da je jasno kad kazes da liga cak nema ni svoju emisiju u kojoj bude pregled kola, gdje prikazuju intervjue sa igracima, gdje nagradjuju najbolje strijelce, najbolje golove..... Ali eto. Bitniji je odlazak u Brazil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa sve treba da je jasno kad kazes da liga cak nema ni svoju emisiju u kojoj bude pregled kola, gdje prikazuju intervjue sa igracima, gdje nagradjuju najbolje strijelce, najbolje golove..... Ali eto. Bitniji je odlazak u Brazil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Hilmo pazi šta radiš ja sam na Istoku pa sad .........hilmo je napisao/la:Zna se ko će prvi biti na tapetijoker90 je napisao/la:Hajde Ješa startuj pobjedom, nemoj da ja i hilmo moramo odmah danas pljuvace na istoku smirivati!
Sarajevo ljubavi moja!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta je ovo hladno u Seheru braco? 
Pozz sa Grdonja, vidimo se aBd na Istoku, bit ce nas forumasa na istoku za izvoza izgleda xd
Pozz sa Grdonja, vidimo se aBd na Istoku, bit ce nas forumasa na istoku za izvoza izgleda xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Na grdonju računaj odmah bar 4 stepena manje nego dolebelosevic28 je napisao/la:Sta je ovo hladno u Seheru braco?
Sabrine mi moje!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ima li iko na stadionu, pada li?
Bez kabanice ne dolazikenanbrajic je napisao/la:Ima li iko na stadionu, pada li?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ElCartel11
- Kontakt:
Barbaaaaaaaa 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
kakav pocetakkkk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.