Što me nisi zvao na Istoku da te ugrijem, ponio sam radijator.belosevic28 je napisao/la:Jesam se smrznu ko ckapiali je vrijedilo. Delboy nas izvadi kad je najpotrebnije, poslije rutinski rijesili. Odmorio Jesic Radovca i Anija, na vakat... Sa Rustemom i Ikandeom mislim da Dzemica nece vise dobivati priliku... Sve u svemu, prezadovoljan...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa zato smo i pricali svi pola godine da je Krste najbolji u sredini terena a ne da se trosi dzabe na krilu.muhamedhulk je napisao/la: Krste 3 asistencije danas, bolji nego Stojcev na desetki
Spomenik dici Mateju Delacu!! Sad sa tekme, kurchevo vrijeme jarane, ali bilo je solidno raje.. Nije mogla bolja najava derbija sto se tice rezultata. A sto se tice igra da nije bilo Delaca svega je moglo biti, mora se ovo popraviti jos.. Odoh sad caj kakav piti da malo dođe, sebi..
PS: Svaka cast sjeveru na novoj kazni klubu! Njih 45, ali puca ko u ratu oko tribine..
PS: Svaka cast sjeveru na novoj kazni klubu! Njih 45, ali puca ko u ratu oko tribine..
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 27 sep 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Delac i Krste

ovaj lijevi

ovaj lijevi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Solidna utakmica. Vitez ni malo bezze ekipa. Vrlo lako je rezultat mogao biti i drugačiji, da nije prvenstveno hobotnice Mateja. Što izjavi Ješić, ima nekih problema, koje će se riješiti, a smatram da je mislio na situacije kada naš igrač ima loptu, a nema je kome dati (Okić jedno 5 puta u takvoj situaciji). Duljević šta god da je pio ili pušio, samo nek nastavi. Sve u svemu, zadovoljan.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Koljena su mi u 3 pm nisam ja vise za stajanje, hajde sto sam mokar nego ne gumo hodat' ko da nisu moja koljena. Duljevic i Delac nemam rijeci. Vitez: odavno organizovanija ekipa (za koju se to nisam nadao) nije gostovala kod nas - nisu imali srece, mi imali Mateja. Drago mi zbog Dulje malo je reci, ulazi u formu kad je najpotrebnije. Odrvenio sam, kasnije cu opsirnije napisati o ovoj utakmici
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Multimedija skaut će biti, sve drugo će proći...
Matej Delač
Dulja konačno dobra partija, nadam se da će sve biti uredu sa Kovom...
Dajte Želju da se igramo
Matej Delač
Dajte Želju da se igramo
1946
Vjerovatno me ceka neka gripa, ali vrijedilo je. Delac, Kovacevic i Velkoski po meni najbolji, a i Dulja neprepoznatljivo dobar, kada uporediš sa ranijim tekmama. Slijedi Željana !
Das Ist Walter
Ev sa tekme pokiso krste matej dulja kova prekucali a ubili bas po hebibovoj strani
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E sad je fakat vakat da im ogadimo fudbal na iskopini. 
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Odlično zagrijavanje pred derby. Efikasnost na nivou, u Nedelju aBd demonstracija sile 
U novi boj ...
Ješić: Nećemo se hvaliti, već raditi da bude još bolje
- PitarBordo
- Kontakt:
Ono što želiš da kažeš jeste: nije istina za tebe, a imaš ljudi koji će ako je kiša radije ostati kod kuće i pogledati tekmu, ne vole ništa manje Sarajevo nego eto imaju recimo remumu, i to... Ali ni to nije neki veliki faktor. Činjenica je da jeste to jedan od razloga jer mi je tako rečeno.paulus je napisao/la:To je netacno , ko je namjerio ic na tekmu ne razmislja o stremu , ko gleda imal strema taj il ne moze stic il mu se ne ide taj dan.Mislim da prenosi ne bi poremetili broj gledaoca za neku primjetnu cifruPitarBordo je napisao/la:Zato jer je marketinški odjel više orijentiran novim partnerima i sponzorima nego takvoj promociji, plus boje se vjerovatno ako budu domaće streamovali i ove "neatraktivne" da neće biti posjete koliko bi bilo bez streama.
Samo Saraj'vo.
Jasno i glasno sam ga posl'o u pitchku materinu kad je izlazio na poluvremenu, mislim da mu još odzvanja u glavi.Evolution87 je napisao/la:Delac i Krste![]()
![]()
ovaj lijevi![]()
![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dobra najava derbija s obje strane.
Bitna tri boda, igra nula bodova.
Kovačević - bravo majstore nadam se da povreda nije ozbiljna i da će biti spreman za derbi
Delač - kapa dole, spasio nas.
@joker
Ljut sam, haj što nisi bio na starom mjestu nego si i otišao na drugi izlaz.
Bitna tri boda, igra nula bodova.
Kovačević - bravo majstore nadam se da povreda nije ozbiljna i da će biti spreman za derbi
Delač - kapa dole, spasio nas.
@joker
Ljut sam, haj što nisi bio na starom mjestu nego si i otišao na drugi izlaz.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Multimedija skaut će biti, sve drugo će proći...![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Meće Hilmo, a šatro usputhilmo je napisao/la:Dobra najava derbija s obje strane.
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
@uNbx, znaci ti si bio baja sa radijatorom 
Kod kona rasulo, ali kao sto sef rece, nema euforije, samo jos jace, cvrsce, bolje...
Kod kona rasulo, ali kao sto sef rece, nema euforije, samo jos jace, cvrsce, bolje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- kenanbrajic
- Kontakt:
Bez vazeLJinPitarBordo je napisao/la:Meće Hilmo, a šatro usputhilmo je napisao/la:Dobra najava derbija s obje strane.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, PapakIzSa i 23 gosta.