FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo nam je vrhunska prilika da kone syebemo i to bukvalno, znači pokopat ih možemo komotno.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Proteklih godina na svakom derbiju nije bila neka golijada ni atraktivan fudbal...
Al imam osjecaj da ce neko ovoga puta nastradat. I to zestoko.
A znam da to necemo biti mi
jedva cekaaaaaaaam
A znam da to necemo biti mi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Halali brate, ovo su danas bili extremni uslovi..hilmo je napisao/la:Dobra najava derbija s obje strane.
Bitna tri boda, igra nula bodova.
Kovačević - bravo majstore nadam se da povreda nije ozbiljna i da će biti spreman za derbi
Delač - kapa dole, spasio nas.
@joker
Ljut sam, haj što nisi bio na starom mjestu nego si i otišao na drugi izlaz.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo uci normalno u utakmicu,nece biti vise od 1 razlike ako bude pobjeda uopste..za derbi ne vaze pravilaFrancescoTotti je napisao/la:Proteklih godina na svakom derbiju nije bila neka golijada ni atraktivan fudbal...
A znam da to necemo biti mijedva cekaaaaaaaam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vidim hvalite igrace tako i treba, ja cu iskoristiti priliku da kazem da nisam na nasem stadionu odavno vidjeo kvalitetnije kretanje, pas igru, direktnu igru prema golu, zatvaranje i na bekovskoj poziciji, zelju, pozrtvovnost, trku itd. od jednog igraca kao danas od Harisa Duljevica. Aferim!
Hilmo jesi primjetio Kovacevica u zadnje 3 utakmice kod kornerahilmo je napisao/la:Dobra najava derbija s obje strane.
Bitna tri boda, igra nula bodova.
Kovačević - bravo majstore nadam se da povreda nije ozbiljna i da će biti spreman za derbi
Delač - kapa dole, spasio nas.
@joker
Ljut sam, haj što nisi bio na starom mjestu nego si i otišao na drugi izlaz.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
upravo, ja sam rekao , ovo mu je najbolja utakmica u FKS od kada je dosaoobiteljskicovjek je napisao/la:Vidim hvalite igrace tako i treba, ja cu iskoristiti priliku da kazem da nisam na nasem stadionu odavno vidjeo kvalitetnije kretanje, pas igru, direktnu igru prema golu, zatvaranje i na bekovskoj poziciji, zelju, pozrtvovnost, trku itd. od jednog igraca kao danas od Harisa Duljevica. Aferim!
usput, moram reci i to da je radovac bio opet los :/ ne znam sta mu se desava , van forme je totalno
aaa tatomirovic kako ispada e ono je za plakati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
jbg ocito Jesa ima svoja pravila pa nema vise zajebancije i bojkotovanja trenera jer ce po dzepu da ih udaraobiteljskicovjek je napisao/la:Vidim hvalite igrace tako i treba, ja cu iskoristiti priliku da kazem da nisam na nasem stadionu odavno vidjeo kvalitetnije kretanje, pas igru, direktnu igru prema golu, zatvaranje i na bekovskoj poziciji, zelju, pozrtvovnost, trku itd. od jednog igraca kao danas od Harisa Duljevica. Aferim!
Pyro is not a crime !
Samir pada čim mu neko priđe.
Pa trzni se malo yebemu državu, mani se šlaufa, sramota tvojih godina da nemaš snage za 90 minuta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima Rustem za sredinu! On i Kovacevic su ocigledno ozbiljno shvatili svoje prilike i momci grizu, a nas Projekat nek voza Dzipa i za koju godinu ce u Olimpic..uNbx je napisao/la:Samir pada čim mu neko priđe.Pa trzni se malo yebemu državu, mani se šlaufa, sramota tvojih godina da nemaš snage za 90 minuta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma vala više se i ne havijestim, ako je njemu svejedno šta će bit sa njega, i meni je. Više je izgleda nama svima stalo do njegovog napretka nego njemu. Neću više da živce kidam bezveze... Hvala Bogu, ima ko da igra umjesto njega ako nastavi ovako.joker90 je napisao/la:Ima Rustem za sredinu! On i Kovacevic su ocigledno ozbiljno shvatili svoje prilike i momci grizu, a nas Projekat nek voza Dzipa i za koju godinu ce u Olimpic..uNbx je napisao/la:Samir pada čim mu neko priđe.Pa trzni se malo yebemu državu, mani se šlaufa, sramota tvojih godina da nemaš snage za 90 minuta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
u sredinu stavit Rustema i Ikandea, dulju i hebiba na krila i to ce da bude strahota .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dzemo i Radovac nisu ni blizu prvih 11 vise, pogotovo uzevsi u obzir igrace koji zbog njih sjede na klupi ili onih koji su povijedjeni.
Jos ako Step i Ikande budu "spremni" za komsije bice super.
Mi ostajemo drugi nakon ovog kola - oba remija danas.
Jos ako Step i Ikande budu "spremni" za komsije bice super.
Mi ostajemo drugi nakon ovog kola - oba remija danas.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hvala Allahu pa od iduće sezone neće dati da se igra bez krova, mi ga drugačije nikad dobiti nećemo... Samo još treba da se razbolim nedo Bog pred derbi, mislim bolestan sam svakako čim sam došao danas sa još 1999 bolesnika, ali to je više neka hronična, nemoj samo neke viroze 
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zalosna posjeta,mora se nesto uraditi po ovom pitanju u sto skorijoj buducnosti..ali eto sad ce liga 12,krov pa da raja ne kisne
Čestitke momcima na pobjedi. Lijepa uvertira pred derbi.
Konama je tekma za goli zivot protiv nas, ne treba se sad zanositi previse. Imao je Vitez danas svoje sanse, da nije bilo Mateja moglo je svasta biti. Na kraju je rezultat 4-o ali ko god je bio na tekmi zna da ovo nije pravi odraz igre danas. Jesa ce to ispraviti ne sumnjam i za derbi aBd uz maximalan pristup idu 3 boda.. Ne treba nam sad nista osim stroge ozbiljnosti pred derbi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel' istina to za krov, da je uslov za ligu 12 sljedecu sezonu?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma slabo,nista od toga najvjerovatnijeElCartel11 je napisao/la:Jel' istina to za krov, da je uslov za ligu 12 sljedecu sezonu?
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, laznokrilo i 34 gosta.