Drugi put danas
Edit: dobar je Samke momak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E jbg nisam htio da to baš tako ispadneBitiSrcemVezan je napisao/la:Nažalost samo fudbalskuhilmo je napisao/la:Asmir SuljićBosniacum Lilium je napisao/la: ma i fizika je ocajna brate, ne mozes ti zivjeti na taj nacin i ulaziti u duel sa ovim drvosjecama. Ja samo cekam kad ce ga neko odvaliti da prelezi pola godine
NIje imao fiziku ali je imao brzinu.
Samir Radovac
Nema fiziku ali ima inteligenciju (fudbalsku).
Asmir Suljic ode i to je gotovo brate, kome ce Samir 1.6 obicni dizel pobjecihilmo je napisao/la:Asmir SuljićBosniacum Lilium je napisao/la: ma i fizika je ocajna brate, ne mozes ti zivjeti na taj nacin i ulaziti u duel sa ovim drvosjecama. Ja samo cekam kad ce ga neko odvaliti da prelezi pola godine
NIje imao fiziku ali je imao brzinu.
Samir Radovac
Nema fiziku ali ima inteligenciju (fudbalsku).
Sve potpisujem, samo sam ovaj dio boldirao zbog našeg negdašnjeg razgovora. Reci mi barem sad da sam bio u pravu.hilmo je napisao/la:Mislio sam mnogo toga reći o današnjoj utakmici, u većini je to malo loše nego što rezultat pokazuje, ali pošto smo mi porodica, pošto smo mi jedinka, a jedan dio jedinke je rekao ono što je bilo je već historija, na nju se ne treba obazirati nego uzeti pouke i krenuti naprijed. Gledati naprijed. Gledati preko te divne rijeke Miljacke ka novom mjestu gdje ćemo, ako Bog da, uzeti tri boda.
Prije svega moramo ostati čvrsto na zemlji, kako igrači tako i mi navijači. Bez obzira na današnju visoku pobjedu ima tu stavri za popraviti. Moramo još učvrstiti odbranu jer ne može nas Matej uvijek vaditi. Moramo poraviti sredinu jer je danas tu mnogo škripalo.
Samir Radovac je danas bio uvjerljivo najlošiji na terenu, i to je bacilo sjenu na njegove solidne partije koje je imao nakon suspenzije. Samire sine imaj malo hrabrosti krenuti naprijed, nemoj samo Tatomiroviću vraćati. Samire sine, nije fudbal samo trči i trči i zabijaj se u igrače, ti si vezni igrač ti moraš imati ideju, i imaš je, ali si je danas izgleda ostavio kući. Vidimo mi da ti želiš da se trudiš ali ovakav nam ne pomažeš. Stani malo, odmori, porazgovaraj sa trenerom. Samir je zreo za klupe, a ja se nadam da će Ješić znati sa njim i da će ga "uputiti na pravi put". Ne volim da nekom sudim na osnovu jedne utakmice ali Samir često ima oscilacije u samoj utakmici. To mora popraviti, i ja se nadam da hoće.
Adnan Kovačević iz utakmice u utakmicu napreduje, ovaj gol danas i skandiranje s tribina je samo nagrada za njegov rad. Majstore svaka ti čast.
A SAD SPEKTAKL![]()
![]()
A koju taktiku ocekujes?obiteljskicovjek je napisao/la:Nasa igra za sedam dana na derbiju, nece ni liciti na ovu danasnju. Uvjeren sam u to kao i u dobar rezultat iz te utakmice.
Mislim na taktiku i postavku.
Svi u napad jedan je Hase.AdiFKS je napisao/la:A koju taktiku ocekujes?obiteljskicovjek je napisao/la:Nasa igra za sedam dana na derbiju, nece ni liciti na ovu danasnju. Uvjeren sam u to kao i u dobar rezultat iz te utakmice.
Mislim na taktiku i postavku.
ahahah
Naravno, ceka se jos uvijek dozvola saveza.FrancescoTotti je napisao/la:A da li i dalje da ocekujemo Lugu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 31 gost.