FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel im Đelmić dobio zuti danas ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije, što se vi plašite igrača koji je počeo igrati fudbal u 23 godini i igrao u Borcu gdje je bio 6ti po kvalitetu i u Čeliku gdje je bio 5ti po kvalitetu, meni nikad jasno bit neće. To što ga oni dižu jer nemaju koga drugog njihova stvar, kakav Đelmić ba.Suki46 je napisao/la:Jel im Đelmić dobio zuti danas ?
Asmir SuljićBosniacum Lilium je napisao/la: ma i fizika je ocajna brate, ne mozes ti zivjeti na taj nacin i ulaziti u duel sa ovim drvosjecama. Ja samo cekam kad ce ga neko odvaliti da prelezi pola godine
NIje imao fiziku ali je imao brzinu.
Samir Radovac
Nema fiziku ali ima inteligenciju (fudbalsku).
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nažalost samo fudbalskuhilmo je napisao/la:Asmir SuljićBosniacum Lilium je napisao/la: ma i fizika je ocajna brate, ne mozes ti zivjeti na taj nacin i ulaziti u duel sa ovim drvosjecama. Ja samo cekam kad ce ga neko odvaliti da prelezi pola godine
Samir Radovac
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FK Sarajevo
A jbte led @bsv
Drugi put danas
Edit: dobar je Samke momak
nadoci ce i on. Kao sto hilmo i duska rekose, njemu je potreban neko da ga usmjeri i pokaze mu sta treba. Jesic ce tu abd uskocit. Bice od Samira igraca abd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drugi put danas
Edit: dobar je Samke momak
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 27 sep 2015, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nasa igra za sedam dana na derbiju, nece ni liciti na ovu danasnju. Uvjeren sam u to kao i u dobar rezultat iz te utakmice.
Mislim na taktiku i postavku.
E jbg nisam htio da to baš tako ispadneBitiSrcemVezan je napisao/la:Nažalost samo fudbalskuhilmo je napisao/la:Asmir SuljićBosniacum Lilium je napisao/la: ma i fizika je ocajna brate, ne mozes ti zivjeti na taj nacin i ulaziti u duel sa ovim drvosjecama. Ja samo cekam kad ce ga neko odvaliti da prelezi pola godine
Samir Radovac
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Asmir Suljic ode i to je gotovo brate, kome ce Samir 1.6 obicni dizel pobjecihilmo je napisao/la:Asmir SuljićBosniacum Lilium je napisao/la: ma i fizika je ocajna brate, ne mozes ti zivjeti na taj nacin i ulaziti u duel sa ovim drvosjecama. Ja samo cekam kad ce ga neko odvaliti da prelezi pola godine
Samir Radovac
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sve potpisujem, samo sam ovaj dio boldirao zbog našeg negdašnjeg razgovora. Reci mi barem sad da sam bio u pravu.hilmo je napisao/la:Mislio sam mnogo toga reći o današnjoj utakmici, u većini je to malo loše nego što rezultat pokazuje, ali pošto smo mi porodica, pošto smo mi jedinka, a jedan dio jedinke je rekao ono što je bilo je već historija, na nju se ne treba obazirati nego uzeti pouke i krenuti naprijed. Gledati naprijed. Gledati preko te divne rijeke Miljacke ka novom mjestu gdje ćemo, ako Bog da, uzeti tri boda.
Prije svega moramo ostati čvrsto na zemlji, kako igrači tako i mi navijači. Bez obzira na današnju visoku pobjedu ima tu stavri za popraviti. Moramo još učvrstiti odbranu jer ne može nas Matej uvijek vaditi. Moramo poraviti sredinu jer je danas tu mnogo škripalo.
Samir Radovac je danas bio uvjerljivo najlošiji na terenu, i to je bacilo sjenu na njegove solidne partije koje je imao nakon suspenzije. Samire sine imaj malo hrabrosti krenuti naprijed, nemoj samo Tatomiroviću vraćati. Samire sine, nije fudbal samo trči i trči i zabijaj se u igrače, ti si vezni igrač ti moraš imati ideju, i imaš je, ali si je danas izgleda ostavio kući. Vidimo mi da ti želiš da se trudiš ali ovakav nam ne pomažeš. Stani malo, odmori, porazgovaraj sa trenerom. Samir je zreo za klupe, a ja se nadam da će Ješić znati sa njim i da će ga "uputiti na pravi put". Ne volim da nekom sudim na osnovu jedne utakmice ali Samir često ima oscilacije u samoj utakmici. To mora popraviti, i ja se nadam da hoće.
Adnan Kovačević iz utakmice u utakmicu napreduje, ovaj gol danas i skandiranje s tribina je samo nagrada za njegov rad. Majstore svaka ti čast.
A SAD SPEKTAKL![]()
![]()
@Oerde
Čekao sam, i imao sam osjećaj da ćeš se javiti večeras.
Mislim da sam ti i onda rekao da si u pravu, ali sam možda bio malo oprezan. Međutim, dosadašnjim igrama Ado je sve sumnje otklonio.
Čekao sam, i imao sam osjećaj da ćeš se javiti večeras.
Mislim da sam ti i onda rekao da si u pravu, ali sam možda bio malo oprezan. Međutim, dosadašnjim igrama Ado je sve sumnje otklonio.
70+ utakmica, napredak baš nikakav > nikad igrača od njega.
Veoma jednostavno, bez širenja.
Veoma jednostavno, bez širenja.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahhha Ikandea brata objavio Dulja sliku on i Hebib, ovaj komentarisao 2 shit 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kad mi prije desetak dana rekoše da Sarajevo nema šanse za odbranu titule
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
A koju taktiku ocekujes?obiteljskicovjek je napisao/la:Nasa igra za sedam dana na derbiju, nece ni liciti na ovu danasnju. Uvjeren sam u to kao i u dobar rezultat iz te utakmice.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Svi u napad jedan je Hase.AdiFKS je napisao/la:A koju taktiku ocekujes?obiteljskicovjek je napisao/la:Nasa igra za sedam dana na derbiju, nece ni liciti na ovu danasnju. Uvjeren sam u to kao i u dobar rezultat iz te utakmice.
1-1-8
0:13 rez.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- jurisicduska
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A da li i dalje da ocekujemo Lugu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ahahah
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.