TRUST je napisao/la:Nevolis Ordagica I dzaba, uvijek neku zamjerku, po meni Kiso nikad nebi igrao prije Ordagica, a Skahic je bolji I od Efendica I Mehmedagica pa jedan bi trebao na klupu od njih dvojice.sloboda72 je napisao/la:Utakmica protiv Olimpica bit će teška.Oni imaju dobru ekipu i znaju se braniti.Nakon nas gostuju Širokom . Nešto kasnije u 15. I 16. kolu igraju protiv Sarajeva i Zrinjskog.Nadam se da Musemić neće tražiti pravih 11 kad utakmica odmakne,vjerujem da će pravih 11 igrati od početka.Vidim da su nam se neki igrači počeli umarati puno prije kraja utakmice.Nije sramota pauzirati jedno kolo .Bolje to nego odigrati neriješeno ili izgubiti. Eto im Drine u narednom kolu pa neka se raspucaju.Mi nismo Škahića doveli da bude rezerva , pogotovu ne slabijim od sebe.Neko je spomenuo Kisu.Ne treba on da mijenje Stjepanovića nego Ordagića na onoj poziciji a Stjepanović bi tada imao veći manevarski prostor.Ne smijemo sebi više dozvoliti da primamo golove kao protiv Borca ili Mladosti.Svi naši gore ,sijevne kontra ,kad pogledamo u nas pozadi 2-3 igrača , zavlada panika i eno je u našoj mreži.Nama je lakše igrati u gostima jer je i bod sa gostovanja uspjeh. Mi problem imamo kod kuće .Od 5 primljenih golova , tri smo primili kod kuće i to iz četiri utakmice kao domaćini.Na strani smo primili dva gola iz 6 utakmica .Problem je očigledno prisutan i ne treba ga gurati pod tepih. Morankić doživi povredu na utakmici protiv Borca i poslije klupa.I dan- danas sam uvjeren ,da se to nije desilo, da bi utakmica išla drugim tokom.
JA SAM PROČLE SEDMICE PREDLAGAO DA ORDAGIĆ IGRA KRILO . PROTIV GORAŽDA JE ODMARAO , PROTIV ŠIROKOG ZAMIJENJEN U 60 MIN. PROTIV SELJE ZAMIJENJEN. NEMA MOMAK SNAGU NI KONDICIJU , NE ZNAM ZAŠTO. KAD NEMA TO DVOJE NE MOŽE NI SPROVESTI SVOJE ZAMISLI U DJELO. I JOŠ NEŠTO ,NEKO MORA TRČATI ZA NJEGA.
p.s. daleko bilo da imam nešto protiv Ordagića.