FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 28 sep 2015, 21:12

TRUST je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Utakmica protiv Olimpica bit će teška.Oni imaju dobru ekipu i znaju se braniti.Nakon nas gostuju Širokom . Nešto kasnije u 15. I 16. kolu igraju protiv Sarajeva i Zrinjskog.Nadam se da Musemić neće tražiti pravih 11 kad utakmica odmakne,vjerujem da će pravih 11 igrati od početka.Vidim da su nam se neki igrači počeli umarati puno prije kraja utakmice.Nije sramota pauzirati jedno kolo .Bolje to nego odigrati neriješeno ili izgubiti. Eto im Drine u narednom kolu pa neka se raspucaju.Mi nismo Škahića doveli da bude rezerva , pogotovu ne slabijim od sebe.Neko je spomenuo Kisu.Ne treba on da mijenje Stjepanovića nego Ordagića na onoj poziciji a Stjepanović bi tada imao veći manevarski prostor.Ne smijemo sebi više dozvoliti da primamo golove kao protiv Borca ili Mladosti.Svi naši gore ,sijevne kontra ,kad pogledamo u nas pozadi 2-3 igrača , zavlada panika i eno je u našoj mreži.Nama je lakše igrati u gostima jer je i bod sa gostovanja uspjeh. Mi problem imamo kod kuće .Od 5 primljenih golova , tri smo primili kod kuće i to iz četiri utakmice kao domaćini.Na strani smo primili dva gola iz 6 utakmica .Problem je očigledno prisutan i ne treba ga gurati pod tepih. Morankić doživi povredu na utakmici protiv Borca i poslije klupa.I dan- danas sam uvjeren ,da se to nije desilo, da bi utakmica išla drugim tokom.
Nevolis Ordagica I dzaba, uvijek neku zamjerku, po meni Kiso nikad nebi igrao prije Ordagica, a Skahic je bolji I od Efendica I Mehmedagica pa jedan bi trebao na klupu od njih dvojice.

JA SAM PROČLE SEDMICE PREDLAGAO DA ORDAGIĆ IGRA KRILO . PROTIV GORAŽDA JE ODMARAO , PROTIV ŠIROKOG ZAMIJENJEN U 60 MIN. PROTIV SELJE ZAMIJENJEN. NEMA MOMAK SNAGU NI KONDICIJU , NE ZNAM ZAŠTO. KAD NEMA TO DVOJE NE MOŽE NI SPROVESTI SVOJE ZAMISLI U DJELO. I JOŠ NEŠTO ,NEKO MORA TRČATI ZA NJEGA.
p.s. daleko bilo da imam nešto protiv Ordagića.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 sep 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 21:14

sloboda72

jako cijenim tvoje ove eseje oko treninga,utakmica i slicno,pogotovo ja,koji ne prisustvujem cesto utakmicama slobode,odradim godisnje dvije tri gostujuce,i par domacih,ali brate sta imas ti protiv ordagica...prvo sto neigra prirodnu,svoju poziciju...drugo momak melje jarane,trci kao navijen,bori se,lopte mu nemozes uzeti...vidim za svaki gol krivis njega,i istices u prvi plan,zasto...momak trci kao lud,normalno da ce se istrositi
kada trci i za sebe,i za zebu...realno druze..i mora biti zamjenjen
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 sep 2015, 21:22

TRUST je napisao/la:Efendiceva utakmica sezone, ako bude na ovom niovu do polusezone ne zaslzuje pljuvanje, a moze posluzit i na proljece.
Mehmedagic- borben, trudio se, al uz dosta nesigurnosti.
Kostic- hvala Azmire, upravo i svi ostali sto srediste papire za momka.
Pirija- siguran, odlican, dobro bi ga bilo zadrzat za proljece.
Ivetic- dobar, borben, standardno dobar
Veselinovic- igrac utakmice
Zeba- trudio se, prolazna ocjena, ipak on mnogo vise daje kad smo mi ekipa koja dominira.
Stjepanovic- uz Veselinovica top odradeno, toliko momak se bori, odradi prljavog posla, strasan igrac.
Ordagic- dosta dobar, al moze on jos puno vise.
Krpic- borio se trudio se, nije nivo Ahmetovica, nije puno ni igrao ove sezone, tako da, ocekivano odigrao.
Saric- prvo poluvrijeme dobar, drugo izgubo se, mrtva desna strana, al svakako nije mogao ni bolje zbog odnosa snaga na terenu u drugom poluvremenu.
Skahic- korektno odradeno
Mehidic- nije puno ni igrao, najvaznije da je odradio korektno i bez greske do kraja utkamice.
Ovdje se slažem sa tvojim viđenjem.
Ja volim FK Tuzla City

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 sep 2015, 21:26

Nema se sta prigovoriti Ordagiću, momku ne može niko lopte uzeti u ligi, to što je par puta zamijenjen je više zbog promjene taktike, što se odmah i osjetilo, naročito sad protiv Širokog, ostali smo bez motora ekipe, nauštrb toga da se odbranimo!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2015, 21:27

sloboda72 je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Efendiceva utakmica sezone, ako bude na ovom niovu do polusezone ne zaslzuje pljuvanje, a moze posluzit i na proljece.
Mehmedagic- borben, trudio se, al uz dosta nesigurnosti.
Kostic- hvala Azmire, upravo i svi ostali sto srediste papire za momka.
Pirija- siguran, odlican, dobro bi ga bilo zadrzat za proljece.
Ivetic- dobar, borben, standardno dobar
Veselinovic- igrac utakmice
Zeba- trudio se, prolazna ocjena, ipak on mnogo vise daje kad smo mi ekipa koja dominira.
Stjepanovic- uz Veselinovica top odradeno, toliko momak se bori, odradi prljavog posla, strasan igrac.
Ordagic- dosta dobar, al moze on jos puno vise.
Krpic- borio se trudio se, nije nivo Ahmetovica, nije puno ni igrao ove sezone, tako da, ocekivano odigrao.
Saric- prvo poluvrijeme dobar, drugo izgubo se, mrtva desna strana, al svakako nije mogao ni bolje zbog odnosa snaga na terenu u drugom poluvremenu.
Skahic- korektno odradeno
Mehidic- nije puno ni igrao, najvaznije da je odradio korektno i bez greske do kraja utkamice.
Ovdje se slažem sa tvojim viđenjem.
Znao sam, wahahahahahahahahaha... samo Ordaga boldiran :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kad dodjem u Tz prioritet mi je da srknemo kahvu ja i Sloboda72, Tita mi znam da mogu dosta nauciti od tebe, ali kad se naklatis na pojedinca, spasa mu nema. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 28 sep 2015, 21:49

Mogla bi se pred Sarajevo organizovati Crveno-crna noc...
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 sep 2015, 21:49

Da li Ordagic ima kakve veze sa politikom ili Imamovicem de provjerite :)...pa uvjek na njega :)..polahko ba Ordagic je odlican sto pokazuju i rezultati koliko vrijedi..nije sve na Zebi kao nekad
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 sep 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 sep 2015, 21:55

SaltCityAttack je napisao/la:ia li Ordagic kakve veze sa politikom ili Imamovicem de provjerite :)...pa uvjek na njega :)..polahko ba Ordagic je odlican sto pokazuju i rezultati koliko vrijedi..nije sve na Zebi kao nekad
Ordagić je novi Zajko ;) Vjerujem da igra Zebinu poziciju da bi bio još bolji ali i ovako mu se nema šta prigovoriti.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 sep 2015, 22:04

Ordagic vec duze vrijeme igra pod bolovima, redovno ide na terapije i prima injekcije. U Gorazde nije isao zbog terapija.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 22:12

YNWA je napisao/la:Ordagic vec duze vrijeme igra pod bolovima, redovno ide na terapije i prima injekcije. U Gorazde nije isao zbog terapija.
u cemu je problem sa njim :think:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 sep 2015, 22:15

Ja se samo nadam da će se Mujić oporaviti što prije i da će ga šef koristiti na poziciji klasičnog špica, naravno kada Ahmet nije spreman, ubijedjen sam da taj momak ima šta pokazati.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 sep 2015, 22:20

solinas je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Ordagic vec duze vrijeme igra pod bolovima, redovno ide na terapije i prima injekcije. U Gorazde nije isao zbog terapija.
u cemu je problem sa njim :think:
Leđa, nekoliko dana prije utakmice sa strumfovima osjetio bolove, i jos ga nisu prosla kako treba, ali zahvaljuci injekcijama i terapijama nekako trenira i igra utakmice.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 sep 2015, 22:57

Evo sad' pred svima tebi kunem se, da ću sve do kraja biti uz tebe, i kad' Bog na nebo sebi uzme me, s' neba ću da bodrim crno-crvene! :njanjanja: :salut:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 sep 2015, 23:04

NKMramor je napisao/la:Evo sad' pred svima tebi kunem se, da ću sve do kraja biti uz tebe, i kad' Bog na nebo sebi uzme me, s' neba ću da bodrim crno-crvene! :njanjanja: :salut:
NEKA SADAAAA CIJELA BOSNA ORI SEEEEEEEEE,IGRAJ SLOBODOOOOOO I HRABRO BORI SEEEEEEE
LEVATIIIIIII SU NAM IPAK PUNO UZELIIIIIIIII ALI TEBE NIKAD NECE UZETIIIIIIIII :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :wave: :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 sep 2015, 23:12

@Solinas, de' bolan koji ti je . .. zar nismo to apsorbirali!!!????

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 sep 2015, 23:13

@solinas: koliko god mrzili i Sarajevo i Zelju i Rodjene treba imati i dozu respekta, ta pjesma je previse provokativna pogotovo zadnja recenica iste.

Znam da je zahebancija ali eto nije lijepo procitati.

PS: nemoj sta hatoriti, samo sam iznio svoje misljenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 23:15

Omerbavarac je napisao/la:@solinas: koliko god mrzili i Sarajevo i Zelju i Rodjene treba imati i dozu respekta, ta pjesma je previse provokativna pogotovo zadnja recenica iste.

Znam da je zahebancija ali eto nije lijepo procitati.

PS: nemoj sta hatoriti, samo sam iznio svoje misljenje.
nehatorim,jest malo neukusna,ali jbg,to se pjevalo u moje vrijeme :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 sep 2015, 23:15

Halalite sto upadam. nerijetko udjem na vasu temu i procitam sta se desava kod vas, evo uletih i sad. Pa da se zna da ovaj @solinas ide na mojju block listu, tu nema nikog al on ce biti prvi.

Halalite opet molim vas, ali ovo je bolesno. Pa debilcino sljedeći vikend je Vedranova godisnjica!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 sep 2015, 23:18

solinas je napisao/la:STADIONNN TUUSANJ FUDBALSKI TO JE RAJ;NA NJEMU IGRA SLOBODAA TIM ZA KOJI ZIVIM JAAAA;
VOLIM TE SLOBODOOO;YEBEM TE SARAJVOOO;YEBEM TE YEBEM;YEBEM TE JAA
HILJADEE MRTVIH PITARAAAA OOOOO OOOO :salut:
I to je pjesma cigana delija da se razumijemo ovo nema potrebe da pises brate :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:
solinas je napisao/la:STADIONNN TUUSANJ FUDBALSKI TO JE RAJ;NA NJEMU IGRA SLOBODAA TIM ZA KOJI ZIVIM JAAAA;
VOLIM TE SLOBODOOO;YEBEM TE SARAJVOOO;YEBEM TE YEBEM;YEBEM TE JAA
HILJADEE MRTVIH PITARAAAA OOOOO OOOO :salut:
I to je pjesma cigana da se razumijemo ovo nema potrebe da pises brate :)
pa jel se pjevala kod nas ili nije...

cuj onog pokemona....ko je spomenuo vedrana bolesnik jedan,ova pjesma se pjevala i prije 10 godina...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []