Vrijedi tu negdje to sebi uzimaš?Pegi10 je napisao/la:Momci treba mi savjet posto se ne razumije toliko oko kompjutera
Amd athlon 64xt dual core processor 4400+2.30 ghz
Nvidia geforce 8100/72a (1GB)
Ram 2GB
Cijena 160 km
Jel vrijedi te pare?
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Aha, a ne treba mi za gaming tako da mi se ne daju neke velike pareBvB09 je napisao/la:Vrijedi tu negdje to sebi uzimaš?Pegi10 je napisao/la:Momci treba mi savjet posto se ne razumije toliko oko kompjutera
Amd athlon 64xt dual core processor 4400+2.30 ghz
Nvidia geforce 8100/72a (1GB)
Ram 2GB
Cijena 160 km
Jel vrijedi te pare?
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Solidan računar za surfanje gledanje filmove grafička ima dx10 not bad.Pegi10 je napisao/la:Aha, a ne treba mi za gaming tako da mi se ne daju neke velike pare
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Za to mi i treba. Hvala drugBvB09 je napisao/la:Solidan računar za surfanje gledanje filmove grafička ima dx10 not bad.Pegi10 je napisao/la:Aha, a ne treba mi za gaming tako da mi se ne daju neke velike pare
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Ma nema na čemu drugPegi10 je napisao/la:Za to mi i treba. Hvala drug
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- JoseMourinho
- Kontakt:
i onda kad skupis jos malo para dodaj jos 2GB rama i miran si 
Zna tko kako ovo rijesit:

Kaže nema dovoljno memorije i ne može otvoriti dokument u wordu.Probam stavit na drugi disk i prebacit na drugi komp.,ali opet nista.A dokument oko 40mb samo.Već ove od 30ak otvori bez problema.Samo mi fali da ne mogu više doć do tih spremljenih podataka...

Kaže nema dovoljno memorije i ne može otvoriti dokument u wordu.Probam stavit na drugi disk i prebacit na drugi komp.,ali opet nista.A dokument oko 40mb samo.Već ove od 30ak otvori bez problema.Samo mi fali da ne mogu više doć do tih spremljenih podataka...
Koliko slobodnog prostora imas na hd, koliko imas rama,... Ako je sve ured, onda uradi slijedece:
-Deski klik na local disk (C:) - Properties - pa ides na Disk Cleanup. Kada to zavrsis, idi u Control Panel - System and Security - System - Advanced System Settings - pa pod Performance - Settings - Advanded udji u Virtual Memory pa trazi da li je podeseno sve na automatic, ak nije cekiraj da bude.
Kad sve uradis, skini http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/ ... air,1.html
Nakon sto repariras, skini i glary utilities te malawarebytes. Kad sve zavrsis, morao bi otvoriti taj dokument.
-Deski klik na local disk (C:) - Properties - pa ides na Disk Cleanup. Kada to zavrsis, idi u Control Panel - System and Security - System - Advanced System Settings - pa pod Performance - Settings - Advanded udji u Virtual Memory pa trazi da li je podeseno sve na automatic, ak nije cekiraj da bude.
Nakon sto repariras, skini i glary utilities te malawarebytes. Kad sve zavrsis, morao bi otvoriti taj dokument.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- thekoplegend
- Kontakt:
može li mi neko naci cijenu za Sony KDL-40EX401 ? nasao sam polovan za 200€ pa da li bi se isplatilo kupiti ?
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ima prostora i vise nego dovoljno.Jel klikam repair za sve one stavke koje mi ponudi program ili?Asteriks je napisao/la:Koliko slobodnog prostora imas na hd, koliko imas rama,... Ako je sve ured, onda uradi slijedece:
Da vas upitam kakav je Lenovo thinkpad T400?
Zadnja izmjena: BvB09, dana/u 29 sep 2015, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ma otp sve, ima ih par sto nije cekirano, al po meni ostavi onak kako je, cekiraj da se restartuje nakon toga i ides na start repair.Ima prostora i vise nego dovoljno.Jel klikam repair za sve one stavke koje mi ponudi program ili?
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ima li iko siguran link da skinem onaj removewat nek posalje u pp. Unaprijed hvala. 
Evo ti upload onog sto sam ja skinuoarelinho je napisao/la:Ima li iko siguran link da skinem onaj removewat nek posalje u pp. Unaprijed hvala.
Koji je pw da otvorim kad hocu da uradim extract ?jopaa7 je napisao/la:Evo ti upload onog sto sam ja skinuoarelinho je napisao/la:Ima li iko siguran link da skinem onaj removewat nek posalje u pp. Unaprijed hvala.![]()
Totalno zaboravio na to, evo : thumperdc.comarelinho je napisao/la:
Koji je pw da otvorim kad hocu da uradim extract ?
Nadam se da sve radi normalno
Za šta ga planiraš koristiti?BvB09 je napisao/la:Da vas upitam kakav je Lenovo thinkpad T400?
4.10.2009.
Surfanje gledanje filmove ništa posebno nije moj brat uzeo.koalem je napisao/la:Za šta ga planiraš koristiti?
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Voljan igrat pes2016, medjutim racunar je 0, nez da ugradim samo bolji CPU ili cijelu MB da mijenjam? (savjet 1.)
Napojna 450W
E ako bi isao na kupovinu samo CPU, bil mogo ubacit AMD Phenom 9850 Quad-Core(soket am2+) ?? Tj. Da li bi mi trebala nova napojna?(savjet 2.)
Imal kakva pametnija solucija ? (savjet 3.)
E ako bi isao na kupovinu samo CPU, bil mogo ubacit AMD Phenom 9850 Quad-Core(soket am2+) ?? Tj. Da li bi mi trebala nova napojna?(savjet 2.)
Imal kakva pametnija solucija ? (savjet 3.)