FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2010, 14:40

omerbavarac je napisao/la:Pravda je zadovoljena. Nadam se da je ovo na kraju konacan epilog burne sapunice.
Opet ce se zalit UEFI :lol: pa ljudi si ni za ovo nisu oglasili :lol: na sta su spali,moljakanjem do bodova :D tolike price o izvoru iz saveza,bliskih ljudi iz saveza itd.SVE PADA U VODU.Pravda je zadovoljena,sad Modrica,ne obazirem se vise na ovo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 14 maj 2010, 14:42

Cestitam na bodovima,Pitari su mislili dobiti bodove za stolom a nisu mogli u dvije utakmice..... Sretno protiv Modrice.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 maj 2010, 14:48

Šta bi od kluba - ponosa svih režima? Torpedo je jedna od većih grešaka komunističkog režima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2010, 14:55

Jbg.ovo je sve bilo u reziji Gracica i pojedinih u FK Sarajevo,da obmanom dodju do bodova,prije sam davao podrsku FK Sarajevo da dodju do titule,zbog smrti Vedrana koju su toliko zeljeli zbog njega ,al nakon prvog dana slucaja Gavaric,razocarali su me skroz,i evo danas je sve doslo na svoje,zamislite da se jedan normalan post na tudjoj temi,ili normalna prica sa navijacem protivnickog tima naziva ulizivanjem !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 maj 2010, 15:03

Neopisivo mi je drago sto ste vi dobili ove bodove i da se jednom ovome stane u kraj,a ovo je dokaz nekima koji Sarajevo povezuju kao klub koji ima podrsku saveza da je Sarajevo klub koji nema apsulutno nikakvu zastitu od strane saveza.Siguran sam da su klubovi iz Hercegovine ili Borac bili u ovoj situaciji da bi odavno dobili bodove i da su ti klubovi koji imaju zatitu saveza.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2010, 15:07

Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje :lol: :lol: :mrgreen: joj da hoce :lol:

samo se vi radujte ;)

prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti :mrgreen: ...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu 8-) :lol: kako bi volio to :lol:

Seljo opet bez evrope :mrgreen: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2010, 15:09

sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje :lol: :lol: :mrgreen: joj da hoce :lol:

samo se vi radujte ;)

prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti :mrgreen: ...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu 8-) :lol: kako bi volio to :lol:

Koji si ti jadnik i pacenik to je cudo jedno :P Da nisi sa Ali Pasinog polja :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 14 maj 2010, 15:09

sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje :lol: :lol: :mrgreen: joj da hoce :lol:

samo se vi radujte ;)

Nadaj se nadaj..... to ti jedino ostaje.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 maj 2010, 15:10

samo se vi radujte ;)

Živi bili pa vidjeli...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 14 maj 2010, 15:11

samo se vi radujte ;)

Nadaj se, lijepo je to :D a jos ljepse kada i sami znate da smo vam postali preokupacija, samo pricate o nama, mastate da nekada budete gradska raja, koja voli klub kao sto mi VOLIMO ZELJU, a ne seljadija koja je s brda sisla pa pravo na sjever, a kada su vidjeli da im sjever nije granica onda su uzeli vlast u svoje ruke pa udarili po GRADSKOJ IMOVINI i ovoj pravoj gradskoj raji onemogucili prisustvovanje derby.u.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 14 maj 2010, 15:12

Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 14 maj 2010, 15:14

Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap :mrgreen: :mrgreen:
trebamo organizovati humanitarnu akciju pod parolom:

"svi po bod za sarajevo"

ili
svi smo mi sarajevo :D
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 14 maj 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2010, 15:15

TaRgEt_ je napisao/la:

samo se vi radujte ;)

nek si mi ti odgovorio ciji klub ni spomeno nisam...koji kompleksi pa mora odgovorit :roll: :roll: ...misim da je obrnuto ovo sto si reko...ocigledno...zamjena teza :mrgreen:

a inace sam sa carsije..stari grad..ako ti sta znaci ;) vidis lokaciju :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2010, 15:15

Najsmješniji mi je ovaj dio:"Nakon svega što se izdešavalo, postavlje se pitanje da li je prvenstvo Bosne i Hercegovine uopšte regularno." Pa i ptice na grani znaju da je kod nas sve, samo nije regularno, a što se tiče ovoga, treba Sarajevu dati 3 boda sadake, kad ih već ne mogu osvojiti na terenu.
Izgleda da ne mogu podnijeti što nisu u prvom planu kada je prvenstvo u pitanju, pa da makar na ovaj način "dođu do riječi". A ovaj @Sarajlija89 je nasmiješniji. Lafo nešto svi hordaši su protiv kluba, bla, bla, bla, bojkotuju ili šta već, a sad hoće ova 3 boda tek tako, još se usuđuje izvaliti notornu glupost da Željo ili Borac neće vidjeti Evropu. Smiješno, ali ovim samo pokazuje bosanski duh "više volim da ti nemaš, negoli da ja imam". Pu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 14 maj 2010, 15:16

kupus army je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto ste vi dobili ove bodove i da se jednom ovome stane u kraj,a ovo je dokaz nekima koji Sarajevo povezuju kao klub koji ima podrsku saveza da je Sarajevo klub koji nema apsulutno nikakvu zastitu od strane saveza.Siguran sam da su klubovi iz Hercegovine ili Borac bili u ovoj situaciji da bi odavno dobili bodove i da su ti klubovi koji imaju zatitu saveza.
Potpis ko kuća. Samo za navijače Slobode: Ovdje nije bitno niti Sarajevo niti Sloboda, nego su presudili neki viši interesi, kako vam to nije jasno. Meni lično , kao navijaču Sarajeva je drago što su vam dodijelili ove bodove, jer sada su pale u vodu tvrdnje da Sarajevo ima podršku Saveza, niste mi ni vi kao klub mrski (a treba vam za opstanak), a znam da se kojim slučajem desilo suprotno, prigovarali biste 100 godina. Ovako, mi idemo dalje za Evropu aBd. Eto toliko.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 maj 2010, 15:16

Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap :mrgreen: :mrgreen:
Bolje da tebe skolujemo, da naucis pisati, zaradicemo veliki sevap.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 14 maj 2010, 15:16

samo se vi radujte ;)

Mongloidni SDA-ovac,da je para lezeci na minderu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 14 maj 2010, 15:23

Madafaka je napisao/la: Bolje da tebe skolujemo, da naucis pisati, zaradicemo veliki sevap.
Moze i to brate moj ...samo je sad veci problem Sarajevo i njegova "Evropa" :mrgreen: :mrgreen: A onda dolazi moja skola ;)
A C A B !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2010, 15:25

sarajlija89 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

samo se vi radujte ;)

nek si mi ti odgovorio ciji klub ni spomeno nisam...koji kompleksi pa mora odgovorit :roll: :roll: ...misim da je obrnuto ovo sto si reko...ocigledno...zamjena teza :mrgreen:

a inace sam sa carsije..stari grad..ako ti sta znaci ;) vidis lokaciju :D

Odmah laz time sto si pisao na temi moga kluba spomenuo si ga , tako da eto odmah prva laz ali od tebe nista cudno :D cuj zamjena teza , onda jarane ako nisi zelio da spomenes Slobodu onda si se malo pogubio jer tema je Sloboda a ne Zeljo ili njanjanjevo :D Hajde budi mi pozdravljen :) Cisto sumnjam da si iz starog grada tamo su ljudi gospoda i fini za razliku od tebe :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 14 maj 2010, 15:26

Hajde, pametnije ti je da se hvataš juga sutra, nego kompa. Već ste jednom nogom u 1.ligi FBiH , sutra ako ne uzmete, sa srećom u nižem rangu.
P.s. Izvinjenje zbog posta za prave navijače Čelika. Stvarno želim Vam da ostanete u PL, kao i Slobodi uostalom), al ovaj lik zaslužuje ovakav odgovor.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.