Opet ce se zalit UEFIomerbavarac je napisao/la:Pravda je zadovoljena. Nadam se da je ovo na kraju konacan epilog burne sapunice.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cestitam na bodovima,Pitari su mislili dobiti bodove za stolom a nisu mogli u dvije utakmice..... Sretno protiv Modrice.
Šta bi od kluba - ponosa svih režima? Torpedo je jedna od većih grešaka komunističkog režima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jbg.ovo je sve bilo u reziji Gracica i pojedinih u FK Sarajevo,da obmanom dodju do bodova,prije sam davao podrsku FK Sarajevo da dodju do titule,zbog smrti Vedrana koju su toliko zeljeli zbog njega ,al nakon prvog dana slucaja Gavaric,razocarali su me skroz,i evo danas je sve doslo na svoje,zamislite da se jedan normalan post na tudjoj temi,ili normalna prica sa navijacem protivnickog tima naziva ulizivanjem !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kupus army
- Kontakt:
Neopisivo mi je drago sto ste vi dobili ove bodove i da se jednom ovome stane u kraj,a ovo je dokaz nekima koji Sarajevo povezuju kao klub koji ima podrsku saveza da je Sarajevo klub koji nema apsulutno nikakvu zastitu od strane saveza.Siguran sam da su klubovi iz Hercegovine ili Borac bili u ovoj situaciji da bi odavno dobili bodove i da su ti klubovi koji imaju zatitu saveza.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- sarajlija89
- Kontakt:
Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje
joj da hoce
samo se vi radujte
prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti
...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu
kako bi volio to 
Seljo opet bez evrope

samo se vi radujte
prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti
Seljo opet bez evrope
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu
![]()
kako bi volio to
Seljo opet bez evrope![]()
Koji si ti jadnik i pacenik to je cudo jedno
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Nadaj se nadaj..... to ti jedino ostaje.sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu
![]()
kako bi volio to
Živi bili pa vidjeli...sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Nadaj se, lijepo je tosarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
trebamo organizovati humanitarnu akciju pod parolom:Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap![]()
"svi po bod za sarajevo"
ili
svi smo mi sarajevo
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 14 maj 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Koji si ti jadnik i pacenik to je cudo jednoDa nisi sa Ali Pasinog polja
nek si mi ti odgovorio ciji klub ni spomeno nisam...koji kompleksi pa mora odgovorit
a inace sam sa carsije..stari grad..ako ti sta znaci
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Najsmješniji mi je ovaj dio:"Nakon svega što se izdešavalo, postavlje se pitanje da li je prvenstvo Bosne i Hercegovine uopšte regularno." Pa i ptice na grani znaju da je kod nas sve, samo nije regularno, a što se tiče ovoga, treba Sarajevu dati 3 boda sadake, kad ih već ne mogu osvojiti na terenu.
Izgleda da ne mogu podnijeti što nisu u prvom planu kada je prvenstvo u pitanju, pa da makar na ovaj način "dođu do riječi". A ovaj @Sarajlija89 je nasmiješniji. Lafo nešto svi hordaši su protiv kluba, bla, bla, bla, bojkotuju ili šta već, a sad hoće ova 3 boda tek tako, još se usuđuje izvaliti notornu glupost da Željo ili Borac neće vidjeti Evropu. Smiješno, ali ovim samo pokazuje bosanski duh "više volim da ti nemaš, negoli da ja imam". Pu.
Izgleda da ne mogu podnijeti što nisu u prvom planu kada je prvenstvo u pitanju, pa da makar na ovaj način "dođu do riječi". A ovaj @Sarajlija89 je nasmiješniji. Lafo nešto svi hordaši su protiv kluba, bla, bla, bla, bojkotuju ili šta već, a sad hoće ova 3 boda tek tako, još se usuđuje izvaliti notornu glupost da Željo ili Borac neće vidjeti Evropu. Smiješno, ali ovim samo pokazuje bosanski duh "više volim da ti nemaš, negoli da ja imam". Pu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Potpis ko kuća. Samo za navijače Slobode: Ovdje nije bitno niti Sarajevo niti Sloboda, nego su presudili neki viši interesi, kako vam to nije jasno. Meni lično , kao navijaču Sarajeva je drago što su vam dodijelili ove bodove, jer sada su pale u vodu tvrdnje da Sarajevo ima podršku Saveza, niste mi ni vi kao klub mrski (a treba vam za opstanak), a znam da se kojim slučajem desilo suprotno, prigovarali biste 100 godina. Ovako, mi idemo dalje za Evropu aBd. Eto toliko.kupus army je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto ste vi dobili ove bodove i da se jednom ovome stane u kraj,a ovo je dokaz nekima koji Sarajevo povezuju kao klub koji ima podrsku saveza da je Sarajevo klub koji nema apsulutno nikakvu zastitu od strane saveza.Siguran sam da su klubovi iz Hercegovine ili Borac bili u ovoj situaciji da bi odavno dobili bodove i da su ti klubovi koji imaju zatitu saveza.
Bolje da tebe skolujemo, da naucis pisati, zaradicemo veliki sevap.Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap![]()
Mongloidni SDA-ovac,da je para lezeci na minderu...sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Moze i to brate moj ...samo je sad veci problem Sarajevo i njegova "Evropa"Madafaka je napisao/la: Bolje da tebe skolujemo, da naucis pisati, zaradicemo veliki sevap.
A C A B !
sarajlija89 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Koji si ti jadnik i pacenik to je cudo jednoDa nisi sa Ali Pasinog polja
nek si mi ti odgovorio ciji klub ni spomeno nisam...koji kompleksi pa mora odgovorit![]()
...misim da je obrnuto ovo sto si reko...ocigledno...zamjena teza
![]()
a inace sam sa carsije..stari grad..ako ti sta znacividis lokaciju
Odmah laz time sto si pisao na temi moga kluba spomenuo si ga , tako da eto odmah prva laz ali od tebe nista cudno
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Hajde, pametnije ti je da se hvataš juga sutra, nego kompa. Već ste jednom nogom u 1.ligi FBiH , sutra ako ne uzmete, sa srećom u nižem rangu.Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap![]()
P.s. Izvinjenje zbog posta za prave navijače Čelika. Stvarno želim Vam da ostanete u PL, kao i Slobodi uostalom), al ovaj lik zaslužuje ovakav odgovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.