FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2010, 15:36

@ target
sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje :lol: :lol: :mrgreen: joj da hoce :lol:

navijaci skretnicara su se javili da podjele radost sa vama nakon ove odluke :D procitaj dva posta prije ovog mog..... na sta sam ja odgovorio njima kao sto vidis...jasno se vidi i naznaceno je...ni slobodi ni fukarama...nego njima....

e pitanje je sad sto su se uopce oni prvi javili i sto sam ja odgovorio....to je diskutabilno :D jer je tema FK SLOBODA...a

a za ovo drugo...hmm...mozes dobiti moj CV ako te bas toliko interesuje ;) ....

ako znas da smo gospoda i fini u tom dijelu grada..onda trebas znati da je taj dio u VELKOJ vecini naš (HZ)....tako da ...hvala na komplimentu :) ;)

eto da ne spamamo vise hehe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 14 maj 2010, 15:42

Pašalić je napisao/la: Hajde, pametnije ti je da se hvataš juga sutra, nego kompa. Već ste jednom nogom u 1.ligi FBiH , sutra ako ne uzmete, sa srećom u nižem rangu.
P.s. Izvinjenje zbog posta za prave navijače Čelika. Stvarno želim Vam da ostanete u PL, kao i Slobodi uostalom), al ovaj lik zaslužuje ovakav odgovor.
Ne brini ti za mene i moj JUG ...ja sam vjecno na njemu ;) ;) Za razliku od nekih :mrgreen:

P.S Izvinjavam se tuzlacima sto kvarim temu...ali Sarajevo zasluzuje 3 boda.... :mrgreen: :mrgreen: haha :mrgreen:
A C A B !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2010, 15:55

sarajlija89 je napisao/la:@ target
sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje :lol: :lol: :mrgreen: joj da hoce :lol:

navijaci skretnicara su se javili da podjele radost sa vama nakon ove odluke :D procitaj dva posta prije ovog mog..... na sta sam ja odgovorio njima kao sto vidis...jasno se vidi i naznaceno je...ni slobodi ni fukarama...nego njima....

e pitanje je sad sto su se uopce oni prvi javili i sto sam ja odgovorio....to je diskutabilno :D jer je tema FK SLOBODA...a

a za ovo drugo...hmm...mozes dobiti moj CV ako te bas toliko interesuje ;) ....

ako znas da smo gospoda i fini u tom dijelu grada..onda trebas znati da je taj dio u VELKOJ vecini naš (HZ)....tako da ...hvala na komplimentu :) ;)

eto da ne spamamo vise hehe

Sto se tice tog djela grada ja znam da su gospoda i ne mogu lagati duse grijesiti :Di reci da nije a ja pricam o tome sto se zalutalo na temu i tako to :D eto hvala sto ne spamuje se vise :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 maj 2010, 15:56

SRAMOTA
Jos jedna sramota iz NS BiH! Cuj nisu Torpedu dali tri boda! :o
A tako su jadno molili :cry: Sram vas bilo! :oops: Da, vama iz NS BiH! Proci pored prosjaka, a ne udjeliti! 8-) Slijepci!
Jesmo li vas molili da date njanjama tri boda. Da bas mi Fukare! Da im date! Fukare daju sadake :mrgreen:
Pa bolan plakace svo vrijeme dok postoje! Odose da objasne UEFI da su molili i da niko nije dao! Jos im se i smiju!
Izgleda ovi u UEFI ne znaju pravilo: izgubis jednu utakmicu nema bodova ali ako izgubis dvije od istog protivnika onda su to tri zasluzena boda!
Pa, eto meni ih je iskreno zao, nama ne treba, a oni molili! :roll:
Ako im UEFA ne da tri boda predlazem da razlupaju opet Kosevo jer svakako nije njihov!
:cry: :cry: :cry: E kakva zalosna stvar za jedan klub koji je dekretom nastao i to 1946. Jos rezimski. Samo sto ovi iz rezima ne znaju sta je fudbal, njima su koride bliskije!
JOS JEDNOM DA KAZEM SRAMOTAN POTEZ NEKOGA KO JE MOGAO UDJELITI, A NIJE! :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 maj 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2010, 16:06

Probisvjet je napisao/la:SRAMOTA
A tako su jadno molili :cry: Sram vas bilo! :oops: Da, vama iz NS BiH! Proci pored prosjaka, a ne udjeliti! 8-) Slijepci!
Jesmo li vas molili da date njanjama tri boda. Da bas mi Fukare! Da im date! Fukare daju sadake :mrgreen:
Pa bolan plakace svo vrijeme dok postoje! Odose da objasne UEFI da su molili i da niko nije dao! Jos im se i smiju!
Izgleda ovi u UEFI ne znaju pravilo: izgubis jednu utakmicu nema bodova ali ako izgubis dvije od istog protivnika onda su to tri zasluzena boda!
Ako im UEFA ne da tri boda predlazem da razlupaju opet Kosevo jer svakako nije njihov!
:cry: :cry: :cry: E kakva zalosna stvar za jedan klub koji je dekretom nastao i to 1946. Jos rezimski. Samo sto ovi iz rezima ne znaju sta je fudbal, njima su koride bliskije!
JOS JEDNOM DA KAZEM SRAMOTAN POTEZ NEKOGA KO JE MOGAO UDJELITI, A NIJE! :mrgreen:
Jest a najveca SRAMOTA je sto za Slobodu glasaju oni iz redova koji su zapalili autobus Fukara u Mostaru.
Naravno nisu glasali zbog toga sto vas vole,nego u pitanju je bas Evropa.
Imas tri zuta i u Zimbabve bi bez pogovora odlucili na tri boda.Ali u Zimbabveu je malo situacija sredjenija nego u nasem savezu.Toliko o SRAMOTI.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 maj 2010, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2010, 16:07

@Probisvjet

Nemoj tako da pises,dobices ban :D sasvim zasluzeno smo ostavili 3 boda u svom djepu,nakon mnogih propalih zasjedanja i moljakanja po savezu,sarajevo ostade bez 3 boda,i ovaj Varesanovic nesto glumi u zadnje vrijeme,ko da je Mourinho,al ovi sa portala odmah kontaktirase ove iz Sarajeva,nigdje da kontaktiraju ljude iz Slobode,slabo pisu ovdje o desavanjima u Slobodi i ostalim klubovima,samo Sarajevo se spominje svaki dan,da je Sarajevo dobilo 3 boda,naslov bi bio velikim slovima,i glavna vijest,i tu bi stavila Varesanovicevu izjavu,al jbg ko je Sloboda tim koji nije iz glavnog grada,sto bi se o njima pisalo itd.Ovdje mislim i na ostale klubove ove lige.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2010, 16:31

harishp je napisao/la: Jest a najveca SRAMOTA je sto za Slobodu glasaju oni iz redova koji su zapalili autobus Fukara u Mostaru.
Imas tri zuta i u Zimbabve bi bez pogovora odlucili na tri boda.Ali u Zimbabveu je malo situacija sredjenija nego u nasem savezu.Toliko o SRAMOTI.
@Hari, nije to bas stvar Europe, vise stvar iskupljenja i bojaznosti. Treba nekad doci u TZ na gostovanje, treba sacuvati guzice od batina i zapaljenih autobusa.....
Znamo da je nasa Liga najneuredjenija i kod nas ne moze ici dublje. Propali smo maximalno, i povratak je skoro pa nemoguc.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 maj 2010, 16:42

Hajde pustite njanje ovaj sarajlija sramoti ovo ime seljak jedan fujj

Stvarno sam imao losun sliku o tuzlacima i o tuzli a sad vidm ko su papci moji sugrađani stavrno nemogu da vjerujem sta covjek ovdje pise.

Uvjek ste bili cobanska ekipa iz vogosce i daali izjave poput ovih posljednji

Alaim: Pokazat ce mo ko je glavni u gradu ili Varesanovic: Idemo u europu u inat svima zar nemozete u europu za svoj inat a ne za inat nekog drugog a ima i ona skorina:Zagorcat ce mo zivot komsijama brate tvoj je vec zagorcan nemas sta da jedes jedva cekas da se sezona zavrsi da bjezis odavde :( :( To je bosanska realnost

A ima jedna poslovica: Skupilo se **** u tebi pa misli da je srce :D :D
svoj ti pos'o !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 maj 2010, 17:18

Monolog je napisao/la:Najsmješniji mi je ovaj dio:"Nakon svega što se izdešavalo, postavlje se pitanje da li je prvenstvo Bosne i Hercegovine uopšte regularno." Pa i ptice na grani znaju da je kod nas sve, samo nije regularno, a što se tiče ovoga, treba Sarajevu dati 3 boda sadake, kad ih već ne mogu osvojiti na terenu.
Izgleda da ne mogu podnijeti što nisu u prvom planu kada je prvenstvo u pitanju, pa da makar na ovaj način "dođu do riječi". A ovaj @Sarajlija89 je nasmiješniji. Lafo nešto svi hordaši su protiv kluba, bla, bla, bla, bojkotuju ili šta već, a sad hoće ova 3 boda tek tako, još se usuđuje izvaliti notornu glupost da Željo ili Borac neće vidjeti Evropu. Smiješno, ali ovim samo pokazuje bosanski duh "više volim da ti nemaš, negoli da ja imam". Pu.
nek si nam, ti otvorio oči pa da nam daš ta tri boda sadake ,pitanje za tebe i sve realne navijače kako se prestavljate po forumu ko će kontrolisati utakmice Zrinjskog do kraja i da li će utakmica u Trebinju biti regularna (znamo svi kako su igrali ovih godina regularno čulo se i na radiju "ne trpajte nas kad je dogovoreno")kako li će utakmica u lištici završiti a kod kuće če Zrinjski i dobiti ali ove gostujuće!?Evo vam primjer mi u k..cu nigdje igre ,kažnjeni ,sjebani itd.igramo pred praznim stadionom oni u najjaćem sastavu i izgube utakmicu 3:0 a imali su sve uslove da dobiju a izgubiše od direktnog kandidata za Europu,pa kako ?Ako ta vaša mržnja ide toliko daleko onda nek naštimaju i ove tri utakmice pa nek idu zasluženo nema šta!Što se tiće da se žalimo UEFI podržavam ne zbog tog da kazne timove ili što ti govoriš o mentalitetu da komšiji crkne kravanego zbog ovih šuga u savezu koji su već odavno trebali biti kažnjeni pa i zbog onog što su uradili i Slobodi prošle godine i još zbog bezbroj primjera e zato treba suspenzija ne samo timova nego i saveza i repke ako treba jer vidi ubijeđen sam da će Sarajevo izboriti Europa ligu ali mi smo već navikli na sankcije pa nas zato i neče toliko pogoditi ako suspenduju timove iz BH.Nadam se da sam bio jasan i iskreno mi je drago što nam nisu dali bodove jer se nadam da su ovim ćinom sebi iskopali jamu iz koje se neče vratiti ABD-a. ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2010, 17:27

sekac je napisao/la:nek si nam, ti otvorio oči pa da nam daš ta tri boda sadake ,pitanje za tebe i sve realne navijače kako se prestavljate po forumu ko će kontrolisati utakmice Zrinjskog do kraja i da li će utakmica u Trebinju biti regularna (znamo svi kako su igrali ovih godina regularno čulo se i na radiju "ne trpajte nas kad je dogovoreno")kako li će utakmica u lištici završiti a kod kuće če Zrinjski i dobiti ali ove gostujuće!?Evo vam primjer mi u k..cu nigdje igre ,kažnjeni ,sjebani itd.igramo pred praznim stadionom oni u najjaćem sastavu i izgube utakmicu 3:0 a imali su sve uslove da dobiju a izgubiše od direktnog kandidata za Europu,pa kako ?Ako ta vaša mržnja ide toliko daleko onda nek naštimaju i ove tri utakmice pa nek idu zasluženo nema šta!Što se tiće da se žalimo UEFI podržavam ne zbog tog da kazne timove ili što ti govoriš o mentalitetu da komšiji crkne kravanego zbog ovih šuga u savezu koji su već odavno trebali biti kažnjeni pa i zbog onog što su uradili i Slobodi prošle godine i još zbog bezbroj primjera e zato treba suspenzija ne samo timova nego i saveza i repke ako treba jer vidi ubijeđen sam da će Sarajevo izboriti Europa ligu ali mi smo već navikli na sankcije pa nas zato i neče toliko pogoditi ako suspenduju timove iz BH.Nadam se da sam bio jasan i iskreno mi je drago što nam nisu dali bodove jer se nadam da su ovim ćinom sebi iskopali jamu iz koje se neče vratiti ABD-a. ;) :D
Pa napisah već da svi znaju da je liga neregularna, zar ne? Pa ljudi u našem savezu oslikavaju stanje u cijeloj državi; dokle god je ovakvo političko uređenje, takav će biti i savez, da se razumijemo. Eto, odličan primjer si naveo što se tiče prošlogodišnjeg nenastupanja Slobode u Evropi. Zašto bi, Bože moj, jedan klub iz Tuzle igrao evropska takmičenja, kada mogu igrati Hercegovci. To stoji, svakako. Ali, ja se lijepo obratih @Sarajliji, jer je on napisao(da ne tražim sad), volio bih da ni Željo ne vidi Evropu. Pa umjesto da se raduje što će nas neko predstavljati, on moli Boga da nijedan naš klub NIKADA ne vidi Evro takmičenja. I šta će onda biti? Da budemo u rangu sa Kosovom? Ne, ne i ne. Kada one ljude iz saveza nisu mogli skinuti igrači koji su potpisali onu famoznu peticiju, de mi reci kako će ih skinuti ova sjednica?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 maj 2010, 17:35

mislim da su se ovi iz saveza malo usplahirili jednoglasnom odlukom skupstine FS TK o napustanju svih klubova kantona iz zajednickih institucija jer to bi u tom slucaju bio totalni krah i raspad sistema...u tom slucaju naravno NIKO ne bi izasao u evropu i kad su vidjeli da je dzavo odnio salu presudili su onako kako je trebalo da odluce jos prije mjeseca...ovom odlukom mislim da smo definitivno obezbijedili opstanak i ostaje da se odigraju jos ova 3 preostala kola a onda zasukat rukave i sklapat tim za evropu..pa nemogu je valjda 5 puta uzet na komisije...i jos nesto veoma bitno..OPET se pokazalo da je ovo samo SARAJEVSKI portal jer su odmah kontaktirali onog sarajevskog sminkera od trenera da nam svima otvori oci i ukaze kako su pite pokradene :? ...naravno ....nikog iz SLOBODE...nadam se da ce se zaliti UEFI :D :D ..a nakon toga i FIFI :D :D ...njima je do nase smijesne lige stalo ko do lanjskog snijega :roll: ...Sloboda je to najbolje osjetila prosle sezone na svojim ledzima....sad u modricu po 3 lagana boda i 6. mjesto na tabeli :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 maj 2010, 17:50

slani grad je napisao/la:mislim da su se ovi iz saveza malo usplahirili jednoglasnom odlukom skupstine FS TK o napustanju svih klubova kantona iz zajednickih institucija jer to bi u tom slucaju bio totalni krah i raspad sistema...u tom slucaju naravno NIKO ne bi izasao u evropu i kad su vidjeli da je dzavo odnio salu presudili su onako kako je trebalo da odluce jos prije mjeseca...ovom odlukom mislim da smo definitivno obezbijedili opstanak i ostaje da se odigraju jos ova 3 preostala kola a onda zasukat rukave i sklapat tim za evropu..pa nemogu je valjda 5 puta uzet na komisije...i jos nesto veoma bitno..OPET se pokazalo da je ovo samo SARAJEVSKI portal jer su odmah kontaktirali onog sarajevskog sminkera od trenera da nam svima otvori oci i ukaze kako su pite pokradene :? ...naravno ....nikog iz SLOBODE...nadam se da ce se zaliti UEFI :D :D ..a nakon toga i FIFI :D :D ...njima je do nase smijesne lige stalo ko do lanjskog snijega :roll: ...Sloboda je to najbolje osjetila prosle sezone na svojim ledzima....sad u modricu po 3 lagana boda i 6. mjesto na tabeli :D
mislim (ne ljuti se molim te)da ste dobili savez da vam moraju dati neke pare ali vjeruj ako ostane ova postava crno vam se piše ne vole oni kad ih opališ po đepu.Uefa je svoje odradila a nadam se za dobro našeg nogometa da će odraditi i ovo e tek onda če biti prave igre i fudbala ane ovako zbog sitnih interesa j..i Slobodu ili Sarajevo ili Želju a da tamo ide neko ko sportski nije osvojio tomjesto e zato sam i bio da nam ne dadnu ta tri boda jer ste nas dva put dobili ali pravila su pravila pa makar se radilo o mom babi a ne o Sarajevu ili Slobodi,e sad će ga neko pošitipu!
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 maj 2010, 17:56

harishp je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:SRAMOTA
Jest a najveca SRAMOTA je sto za Slobodu glasaju oni iz redova koji su zapalili autobus Fukara u Mostaru.
hajd ti to objasni bosnji et nek su vam pomogle braca da ostanete u ligi,mozda bi od sad trebali ci studirat(ako ih ovdje ima) u banjaluku i zap.mostar il cak i listicu a cek oni jos nemaju fakultet :lol: fuj kako mi se pojedinci gade zbog ovakvih gluposti cuj onaj jedan kaze mi znali za gavarica i prije utakmice ccccccccccc al opet kazem pravim tuzlacima (ako ih ovdje ima) i klubu FK Slobodi zelim da ostanu u ligi jer bolji ste vi nego neki livadici i kvazi klubovi :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 maj 2010, 18:02

Ljudi možete li otvoriti forum SARAJEVO X com pa da vidite nebuloza i izjava B.Čeke i I.Dominkovića i sve če vam biti jasno kao dan. :D
Sarajevo ljubavi moja!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2010, 18:18

nista pisite uefi emailove zalite se neznam sta ovdje trazite :)....uefa je jednom rekla i to je zavrseno neznam sta vise se tu ima raspravljat.Necu reci da mi nismo krivi, ali vi ste to sa vasim kolegama iz olimpika vec znali prije utkamice i svjesno ste isli na to.Sami ste to izjavljivali sto u uefi dokazes tako nesto bice im jos vise sumljivo o mogucem namjestanju rezultata slobode i sarajeva pa ce vam i evropu uzet :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 14 maj 2010, 18:19

Zasluženo, bodovi ostaju nama. Sa nekim glasovima, sam bio i više nego iznenađen a neke sam očekivao. Uglavnom, drago mi je da je ovo konačno riješeno, iako se ovo trebalo završiti prije mjesec dana i više.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 maj 2010, 18:46

Ocekivao sam da ce jos kasnije odlucit o ovome,a odluka me nimalo ne iznenadjuje.
Svi spominju UEFA-in prijedlog da se utakmica registruje 3-o za Sarajevo,ali svi propustaju jedan dio tog pisma koji kaze"3-0 ukoliko je ISKLJUCIVO Sloboda odgovorna za taj slucaj",a lijepo se utvrdilo da je najodgovorniji Olimpik.Sad zasto i po cijem nahodjenju Olimpik na ispisnici nije naveo kartone,u to necu da ulazim.
Da je odluceno da se bodovi dadnu Sarajevu,to bi bilo pogresno.Jedini ispravan nacin da Sarajevo dobije bodove bi bila registracija 3-0 za Sarajevo uz oduzimanje bodova Olimpiku,sto bi njih onda gurnulo u borbu za opstanak.
Ne znam ko je i kako glasao za 7-7 na kraju.Zna se zasto je Colakovic glasao i zasto je Colakovicu u interesu da se Slobodi uzmu bodovi,nebi li Celik ostao u ligi,isto tako zato su srbi glasali protiv nebi li se nasao nacin da se gurne Celik a izvuku Laktasi i/li Slavija.Zasto su Hrvati glasali protiv to nebi znao :D .
Daleko od toga da je sad savez ispao dobar prema Slobodi ili nesto,jer ovo je samo kap u casi onoga sto su oni uradili Slobodi nepravednim oduzimanjem licence prosle godine.
Na kraju je Ceko ,ako mu je vjerovati,izasao sa najkorektnijim prijedlogom :) ,bodovi Slobodi a skidanje suspenzije Kosevu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2010, 18:52

Grbavica moj zivot je napisao/la:Hajde pustite njanje ovaj sarajlija sramoti ovo ime seljak jedan fujj

Stvarno sam imao losun sliku o tuzlacima i o tuzli a sad vidm ko su papci moji sugrađani stavrno nemogu da vjerujem sta covjek ovdje pise.

Uvjek ste bili cobanska ekipa iz vogosce i daali izjave poput ovih posljednji

Alaim: Pokazat ce mo ko je glavni u gradu ili Varesanovic: Idemo u europu u inat svima zar nemozete u europu za svoj inat a ne za inat nekog drugog a ima i ona skorina:Zagorcat ce mo zivot komsijama brate tvoj je vec zagorcan nemas sta da jedes jedva cekas da se sezona zavrsi da bjezis odavde :( :( To je bosanska realnost

A ima jedna poslovica: Skupilo se **** u tebi pa misli da je srce :D :D

sta ba ti pises...cime to sramotim ovaj svoj nick da cujem :roll: :roll: :roll:

mrzim spamat i slicne offtopic gluposti...al moram reagovat na iste te gluposti...

jedini koji sramoti sebe a grad pogotovo si ti ...ovakvim izjavama.

ja nisam nikog ni uvrijedio niti bilo sta lose reko,izuzev nekih replika kao sto je ova ako se to uzima u obzir...za razliku od tvog malogradjanskog izrazavanja nezadovoljstva i vrijedanja drugih...odraz nepoznavanja kulture dijaloga i opste kulture....koju su pokazao u ovom postu ..al eto neki bolje i ne mogu :|

to pismo koje koristis gdje je ti navedena lokacija...je isto pismo koje koriste oni koji su sarajevo drzali 4 godine pod opsadom ukljucujuci i herojsko naselje grbavicu...mozda nisi to znao.... :| :| mjenjaj to za pocetak.... :| :roll: i on meni o gradu da prica :roll: :cry: :cry:

volio bi da si mi blize malo da ti objasnim par stvari...

ti meni o sarajevu..to je za mene svetinja jer poznajem kompletnu kulturno-historijsku,demografsku i bilo koju drugu sliku i strukturu grada sto podrazumijeva kompletnu historiju i samo ja znam koliko mi znaci i sta mi predstavlja..

nije ovaj nick slucajan budi siguran a nikad nikog na forumu nisam prvi uvrijedio sto se moze lako potvrditi...za razliku od pojedinaca...i ko se bruka i na koji nacin nek procjeni objektivni auditorijum :D :)

a grad i klub SARAJEVO volim vise od svega....ako kome smeta ..postoje rijesenja ova ili ona..lako je... tu sam

i da ne spamamo ako imas sta reci imas PP.... :| :roll:

Nekad je bolje sutiti jednostavno :lol:

jos jedno izvinjenje za OFF al shvaticete.... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 14 maj 2010, 18:59

Hajde malo zaobidjite Olimpik.Prevara je svjesna i ne glupirajte se vise.Niko nije rekao da ne zasluzujete bodove pogotovo sto ste dva puta dobili Sarajevo a Olimpiku je svakako blize Sarajevo i Zeljo nego vi.Sta god da bude ne siljite se na mali klub jer sebe smatrate nesto bitnim a vec drugu godinu vodite rasprave sa Savezom i stvarate atmosferu da su protiv vas ne gledajuci dali ima mozda problema unutar kluba a ocito ih ima.Olimpik se raduje svakom uspjehu sarajevskih klubova i ne zeli voditi bespotrebne rasprave sa vasim klubom i dokazivati da vas vise voli od Zelje i Sarajeva.Vozdra i sjasite sa nas.
Zadnja izmjena: herbion, dana/u 14 maj 2010, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2010, 19:08

Molim admisnistraciju da izbrise ovaj moj zadnji post kao i post @Grbavica moj zivot par postova nazad....

"problem" rijesen :)

nastavite sa temom :D ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.