Grbavica moj zivot je napisao/la:Hajde pustite njanje ovaj sarajlija sramoti ovo ime seljak jedan fujj
Stvarno sam imao losun sliku o tuzlacima i o tuzli a sad vidm ko su papci moji sugrađani stavrno nemogu da vjerujem sta covjek ovdje pise.
Uvjek ste bili cobanska ekipa iz vogosce i daali izjave poput ovih posljednji
Alaim: Pokazat ce mo ko je glavni u gradu ili Varesanovic: Idemo u europu u inat svima zar nemozete u europu za svoj inat a ne za inat nekog drugog a ima i ona skorina:Zagorcat ce mo zivot komsijama brate tvoj je vec zagorcan nemas sta da jedes jedva cekas da se sezona zavrsi da bjezis odavde

To je bosanska realnost
A ima jedna poslovica: Skupilo se **** u tebi pa misli da je srce

sta ba ti pises...cime to sramotim ovaj svoj nick da cujem
mrzim spamat i slicne offtopic gluposti...al moram reagovat na iste te gluposti...
jedini koji sramoti sebe a grad pogotovo si ti ...ovakvim izjavama.
ja nisam nikog ni uvrijedio niti bilo sta lose reko,izuzev nekih replika kao sto je ova ako se to uzima u obzir...za razliku od tvog malogradjanskog izrazavanja nezadovoljstva i vrijedanja drugih...odraz nepoznavanja kulture dijaloga i opste kulture....koju su pokazao u ovom postu ..al eto neki bolje i ne mogu
to pismo koje koristis gdje je ti navedena lokacija...je isto pismo koje koriste oni koji su sarajevo drzali 4 godine pod opsadom ukljucujuci i herojsko naselje grbavicu...mozda nisi to znao....

mjenjaj to za pocetak....

i on meni o gradu da prica
volio bi da si mi blize malo da ti objasnim par stvari...
ti meni o sarajevu..to je za mene svetinja jer poznajem kompletnu kulturno-historijsku,demografsku i bilo koju drugu sliku i strukturu grada sto podrazumijeva kompletnu historiju i samo ja znam koliko mi znaci i sta mi predstavlja..
nije ovaj nick slucajan budi siguran a nikad nikog na forumu nisam prvi uvrijedio sto se moze lako potvrditi...za razliku od pojedinaca...i ko se bruka i na koji nacin nek procjeni objektivni auditorijum
a grad i klub SARAJEVO volim vise od svega....ako kome smeta ..postoje rijesenja ova ili ona..lako je... tu sam
i da ne spamamo ako imas sta reci imas PP....
Nekad je bolje sutiti jednostavno
jos jedno izvinjenje za OFF al shvaticete....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★