FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 03 okt 2015, 00:21

Kako se sve više približavamo derbiju tako je i kod mene sve jači osjećaj da ćemo uzdignute glave i osmijeha od uha do uha izaći sa stadiona, mogli bi nas oni naši klošari iznenaditi :D
Svani više !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 03 okt 2015, 00:26

KLIS je napisao/la:slika
Kokot nam je jedini napadač koji bar ponekad da go.
I ja bih ovako. Ali eto po prvi put nakon dugo vremena 1000% vjerujem treneru. Znam da ih on najbolje poznaje i sto je najbitnije znam da niko i nista nece uticati na njegov izbor i da ce igrati najbolji i najspremniji jer Sablja je jedan od nas, razmislja kao mi i voli Zelju kao mi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 okt 2015, 00:29

Alipasino je napisao/la:Niko nije u formi ali ce bit u kost u zglobove u koljena imam osjecaj da ce bit gruba igra sa nase strane u granicama dozvoljenog.Sudija ce sjebat sve bice prekid utakmice vidjece te.Utakmica ce bit prekinuta.
Bit ce jedan prekid tj, onaj sigurni kada oni njihovi budu skidali bakljama nasu koreografiju na sjeveru. :) Taj ide nama u korist.

Drugi prekid onog kojeg se najvise bojim, jeste ranon primljenog gola pa da nas pocnu trpati u sred Grbavice kada se mi otvorimo, a znamo svi dobro kako izgledamo kada krenemo juriti rezultat...

U trenutnoj sitvaciji, BOD je MILA MAJKA!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 03 okt 2015, 00:31

DzoleZeljo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Niko nije u formi ali ce bit u kost u zglobove u koljena imam osjecaj da ce bit gruba igra sa nase strane u granicama dozvoljenog.Sudija ce sjebat sve bice prekid utakmice vidjece te.Utakmica ce bit prekinuta.
Bit ce jedan prekid tj, onaj sigurni kada oni njihovi budu skidali bakljama nasu koreografiju na sjeveru. :) Taj ide nama u korist.

Drugi prekid onog kojeg se najvise bojim, jeste ranon primljenog gola pa da nas pocnu trpati u sred Grbavice kada se mi otvorimo, a znamo svi dobro kako izgledamo kada krenemo juriti rezultat...
Meni gore izgledamo kada cuvamo rezultat.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 okt 2015, 00:33

Ma Sablju u prvi tim !
Pljunite me kad ne bi pretrčao više od ostalih zajedno, čak i u godinama..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 okt 2015, 00:35

auuu al dzole i ti njake, yebes atmosferu na temi malo je reci, u crnjaku si nekom odavno, i tek maloprije kad sam cito temu vidio sam isto jedan tvoj slican crni post
pricas o kondiciji nasih igraca a realno su pokazali kada hoce koliko mogu kondiciono u europi, pokazali su spremu koja nije mogla ispariti, isto tako tu su pokazali te rotacije u odbrani i pokrivanje mjesta saigraca koji se ubacio u napad(nesto sto od ekipe iz bih nikada nisam vidio tako uigrano), covjek kad cita to tvoje reko bi da u karijeri niti jedan nam igrac nije odigrao poluvrijeme kako valja :rol: :rol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 okt 2015, 00:37

brile je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:

Meni gore izgledamo kada cuvamo rezultat.
Meni smo nekako najgori kad uospte igramo :D hahaha sala mala

Ma kakav bod mlatnut ih vise ...cemu je vrijeme tome je i vakat :D
=\_1921_/=

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 okt 2015, 01:06

invincible1921 je napisao/la:Vidim koreo neki na krovu sjevera, ima tri cetiri godine kako sam razmisljoi da im okacimo nesto tipa MI SMO PI.CKE i strelica prema hordama na krov svjevera :D ne bi mogli skinut pojeli bi se od muke :D
Uradile su to vec Delije ;)

slika

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 okt 2015, 01:11

SlevinKelevra je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Vidim koreo neki na krovu sjevera, ima tri cetiri godine kako sam razmisljoi da im okacimo nesto tipa MI SMO PI.CKE i strelica prema hordama na krov svjevera :D ne bi mogli skinut pojeli bi se od muke :D

slika
Legendarno :lol: :lol: :rol:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 03 okt 2015, 01:13

kenan_tm87 je napisao/la:Moje misljenje za derbi. Jedina dilema mi je Sadikovic-Hadziahmetovic koji bi trebao poceti, a trebao bi onaj koji se u tom trenutku bolje osjeca i za koga trener procijeni da moze vise doprinositi igri.

slika
:thumbup:

Amir nam daje kreativnost, a Dado snagu.
Da se pitam poceo bi sa kreativcem i igrom brzih pasova bez peglanja lopte uz presing na njihovoj polovici gdje bi Joco, Koka, Ogi i Tiago ganjali svaku loptu i igrali na covjeka dok bi s druge strane Aco i Jasmin stajali na 30 metara od gola. Ne vjerujem da je Benko brzi od Ace i Jasmina i da moze ozbiljnije prijetiti iz kontri ukoliko Aco i Jasmin budu na visini zadatka.
Ukoliko bi pitari i pored toga uzeli sredinu, uveo bi Dadu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 okt 2015, 08:56

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa:
Željeznicar za život cijeli !

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 03 okt 2015, 09:01

Vozdra raja, nisam novi tu sam samo s novim nikom a banovan sam kad smo igrali evropu i rekao da ss nista ne objavljuje u vezi naseg kluba :? Bilo kako bilo u nedjelju se ne nadam previse pobjedi, volio bih da edis prenese igracima ono sto je pricao na intervjuima a to je se radi samo o utakmici za 3 boda bez obzira na sve okolonosti pa da istrce malo hladnije glave. Medjutim mislim da postoji razlika u kvaliteti a pored toga njihov forma je u uzlaznoj a nasa u silaznoj putanji, uglavnom bio bih zadovoljan i sa bodom. Vidim mnogi stavljaju neke formacije i tu izbacuju dadu, bez trojke u sredini (dado-blagojevic-amir) mi ne mozemo ni istrcat na teren i njih trojica ce sigurno igrati, samo me zanima ko ce na spica, vjerujem da ce to bit joco a kokot lijevo , desno đelma. Jos jedna stvar koja bi me izuzetn obradovala bi bila dobar nastup manijaka, pa odkad neke koreografije nije bilo il nekog dekora a evo vidim grbavica se priprema mozda je to neki nagovjestaj boljih dana grupe.. :thumbup:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 okt 2015, 09:03

SlevinKelevra je napisao/la:

slika
Znam da jesu tako mi je i pala ideja napamet, ali poenta je sto horde ne bi mogle skinut sa krova natpis jer bi stajo citavu tekmu :D Zaplijepis ga paralleno sa krovom da ne visi :D
=\_1921_/=

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 okt 2015, 09:07

za_zivot_cijeli je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Moje misljenje za derbi. Jedina dilema mi je Sadikovic-Hadziahmetovic koji bi trebao poceti, a trebao bi onaj koji se u tom trenutku bolje osjeca i za koga trener procijeni da moze vise doprinositi igri.

slika
:thumbup:

Amir nam daje kreativnost, a Dado snagu.
Da se pitam poceo bi sa kreativcem i igrom brzih pasova bez peglanja lopte uz presing na njihovoj polovici gdje bi Joco, Koka, Ogi i Tiago ganjali svaku loptu i igrali na covjeka dok bi s druge strane Aco i Jasmin stajali na 30 metara od gola. Ne vjerujem da je Benko brzi od Ace i Jasmina i da moze ozbiljnije prijetiti iz kontri ukoliko Aco i Jasmin budu na visini zadatka.
Ukoliko bi pitari i pored toga uzeli sredinu, uveo bi Dadu.
Ne bi ovo bilo dobro, jer bi igraci s krila Duljevic i Okic to maksimalno iskoristili
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 okt 2015, 09:51

Nase je da se igramo trenera.
Edisovo je da izvede trenutno najbolju ekipu. Mozde ne i najbolje pojedince. Zato samo on,zajedno sa svojim saradnicima,zna koja je to najbolja ekipa. Nase je malo manje pametujemo.Malo manje se bavimo stvarima koje nisu u opisu naseg posla.A puno vise se bavimo onim cime se inace,u normalnom svijetu, navijaci bave.
Ne sumnjam da ce sutra biti raje,da ce se dobro navijati...Ali,nama predstoji duga i teska borba i nakon derbija. Dakle,nemojmo sutrasnju utakmicu gledati tako kao da poslije nje nema nista. Ima,itekako. Svaka sljedeca utakmica ce biti vaznija od ove sutrasnje. I na svakoj toj sljedecoj trebamo biti uz Zelju.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 okt 2015, 10:46

Drob pojede ovo sto se dešava u klubu, ali sutra je derbi sva dešavanja sve svadje treba da se zaborave, treba nam homogenizacija na svim nivoima, odigrati ko protiv Standarda drugo poluvrijeme gore, sa istom ekipom samo Stokiča u spic, poginut, izudarat, pobijedit **** im mater jednom za sva vremena.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 okt 2015, 11:31

Opet je pogrešan dan svanuo..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 okt 2015, 11:40

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 03 okt 2015, 11:47

FKZ1921 je napisao/la:Nase je da se igramo trenera.
Edisovo je da izvede trenutno najbolju ekipu. Mozde ne i najbolje pojedince. Zato samo on,zajedno sa svojim saradnicima,zna koja je to najbolja ekipa. Nase je malo manje pametujemo.Malo manje se bavimo stvarima koje nisu u opisu naseg posla.A puno vise se bavimo onim cime se inace,u normalnom svijetu, navijaci bave.
Ne sumnjam da ce sutra biti raje,da ce se dobro navijati...Ali,nama predstoji duga i teska borba i nakon derbija. Dakle,nemojmo sutrasnju utakmicu gledati tako kao da poslije nje nema nista. Ima,itekako. Svaka sljedeca utakmica ce biti vaznija od ove sutrasnje. I na svakoj toj sljedecoj trebamo biti uz Zelju.
Bojim se ti nama dzaba pises sve ovo. Dzaba pokusavas nacrtati da je 2+2=4.
Euforicni ispadi nerealne snage ili nerealne slabosti preovladavaju ovdje u zavisnosti jesmo li nekoga dobili ili nismo. Sreca pa znam da pisanja po ovom forumu ne odražavaju generalni stav vecine koji vole Zelju i kojima je plava boja u srcu. Inace bih se davno zapitao kojem to fucking navijackom pokretu pripadam
05. - 07. Oktobar 1992

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 03 okt 2015, 12:19

Bgmi kadeti slabo pravo, nadao sam se da ce oni danas ovo rijesiti ipak su u dobroj formi, vijecemo kako ce juniori al s obzirom da su putovali u austriju i igrali vjerujem da nisu top fit, ako je neko gore zamolio bih da izvjestava ako dodje do promjene rezultata :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 33 gosta.