FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 03 okt 2015, 18:18

Claus :thumbup:

Malo su malaksali danas, al tome je pridonijeo i Olimpic, došli su ljudi po bodove vidjelo se to odmah.
Kakav gol Veselinovića, nije se ni primjetilo uopšte da je onako majstorski udario loptu petom.
Čeka se novo kukanje onog zalizanka, na šta li će se sad žalit...Ono crvenog vidjelo nije, Sarić leđima okrenut i udari lika kojeg nije ni vidio.
Hvala predsjedniku po ko zna koji put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2015, 18:23

NAPISANO: 28 sep 2015, 13:31
Chinaglia je napisao/la:eh da, šta kaže ultrasstyle, Kiso kada podigne fizičku spremu, igrat' će umjesto Stjepnaovića, a Stjepanović jede malu djecu :D on je uz Gavarića najbolji destruktivac kojeg sam gledao u Slobodi, a da ga se sjećam (Karić se podrazumijeva) :D baš je poput Gavarića, pravi pit bull, ima neke kreativnosti u sebi, a zna i šutirat', pitanje je vremena kad će ga zabit' nekome, neka bude protiv Olimpica :cool: preslikan Stefan Gavarić i takav nam je trebao :thumbup:
nailed it :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 okt 2015, 18:27

1.
Nad tobom sunce najljepše sja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 okt 2015, 18:28

1.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2015, 18:29

1.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 03 okt 2015, 18:30

1.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 03 okt 2015, 18:30

Ko je prviiiiiiiiiiiiii

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 03 okt 2015, 18:31

Omerbavarac je napisao/la:Tesko, vrlo tesko izvojevana tri boda no na kraju je najbitnije da se slavilo i da se preuzela liderska pozicija.

Ekipa ima strasan mentalitet, ugradjena im je napadacka orijentacija tako da napadaju sve dok ne steknu zeljenu prednost. :salut:
Musemic je veliki strucnjak. :tokralju:

Zivkovic nas je osakatio kartonima ali sta je tu je, sad se u Zvorniku treba skrpiti jer desnog krila uopste nemamo ali mislim da bi Ordagic mogao dobiti novu poziciju i to upravo onu koju je igrao Saric.

Ahmetovic danas nije imao svoj dan jer on inace onakve prilike rjesava zatvorenih ociju.

Hvala Azmiru na ovom rahatluku jer je danas biti navijac Slobode nesto najljepse. :ljepota:
Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.
Neko spominje Govedaricu desno, mislim da se on dosta bolje snalazi na lijevoj strani ( svojoj prirodnoj poziciji )
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac :D
Da li neko moze provjereno da mi napise u pp ili ovdje sta se desava s Mujicem, kakva je to povreda u pitanju ? Kad ce na teren ?

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 03 okt 2015, 18:33

Svi imamo svoje mišljenje, ali meni je ono bilo za crveni. Sarić je šakom poklopio igrača. Da je to bio lakat i da je šaka bila u položaju u kojem treba kad se uzima zalet za sprint, udario bi ga okomito, a ne onako da ga poklopi. Kažem, svi imamo svoje mišljenje, ali meni je ono za crveni bilo.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 okt 2015, 18:34

NYKnicks Fan je napisao/la:1.
Napokon :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
& $ ?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 okt 2015, 18:44

Ne znam za vas, al' ja sam u šoku...

slika

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 okt 2015, 18:44

tuzla87 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Tesko, vrlo tesko izvojevana tri boda no na kraju je najbitnije da se slavilo i da se preuzela liderska pozicija.

Ekipa ima strasan mentalitet, ugradjena im je napadacka orijentacija tako da napadaju sve dok ne steknu zeljenu prednost. :salut:

Zivkovic nas je osakatio kartonima ali sta je tu je, sad se u Zvorniku treba skrpiti jer desnog krila uopste nemamo ali mislim da bi Ordagic mogao dobiti novu poziciju i to upravo onu koju je igrao Saric.

Ahmetovic danas nije imao svoj dan jer on inace onakve prilike rjesava zatvorenih ociju.

Hvala Azmiru na ovom rahatluku jer je danas biti navijac Slobode nesto najljepse. :ljepota:
Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.

Neko spominje Govedaricu desno, mislim da se on dosta bolje snalazi na lijevoj strani ( svojoj prirodnoj poziciji )
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac :D
Da li neko moze provjereno da mi napise u pp ili ovdje sta se desava s Mujicem, kakva je to povreda u pitanju ? Kad ce na teren ?
Veselinovic je iz prve postave izbacio Mehidica i kako se sjecam igrao desno krilo, stim da je u toku utakmice cesto mjenjao strane sa Miljanom. Tako da jedina dilema je Saric

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 okt 2015, 19:01

Najaca scena u prvom poluvremenu kad Olimpic izjednaci i u lozi olimpika skocise i normalna nasa reakcija sta skacete i psovke, a onda babuka(azmir) hladno odozgo na nas sta vam je polahko pustite ljude i tad se svi okrenuse i sjedose na mjesto hehehehe

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 okt 2015, 19:12

sta rec i bit pametan osim....1. :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2015, 19:16

Cestitam vam!
Pravda na kraju je dosla a oni koji su mislili da ce vas pokopati, sebe su pokopali.
Da se fo kraja mi I vi gabjamo za titulu I fa igrate evropu a neka neki igraju derbi druge lige sa braćom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 okt 2015, 19:20

dajte snimak tekme...ljubi vas brat :urnebes: :urnebes: ...hvala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2015, 19:22

kritika za navijače zbog upaljenih baklji, skroz bespotrebno, izdanje bolje nego do sada, al' treba još veća brojnost

raduje me što smo pobjedili, iako smo odigrali možda najslabiju tekmu ove sezone, uz onu protiv Čelika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 okt 2015, 19:28

Jel ovo rekord, 11 utakmica bez poraza (liga i kup) u nizu? Ako neko zna, neka mi neko napise. :mrgreen:

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 03 okt 2015, 19:29

slana_krv je napisao/la:
tuzla87 je napisao/la:

Veselinovic je iz prve postave izbacio Mehidica i kako se sjecam igrao desno krilo, stim da je u toku utakmice cesto mjenjao strane sa Miljanom. Tako da jedina dilema je Saric
Ja i ti ne pratimo isti klub izgleda ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 okt 2015, 19:32

NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ovo rekord, 11 utakmica bez poraza (liga i kup) u nizu? Ako neko zna, neka mi neko napise. :mrgreen:
Nije ni blizu, rekord drži Željezničar kada nisu izgubili 25 ili 26 utakmica u nizu (možda čak i više, računajući i Kup) u sezoni 11/12, tako da ih sigurno nećemo skinuti.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 03 okt 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.