FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko je prviiiiiiiiiiiiii
Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.Omerbavarac je napisao/la:Tesko, vrlo tesko izvojevana tri boda no na kraju je najbitnije da se slavilo i da se preuzela liderska pozicija.
Ekipa ima strasan mentalitet, ugradjena im je napadacka orijentacija tako da napadaju sve dok ne steknu zeljenu prednost.![]()
Musemic je veliki strucnjak.![]()
Zivkovic nas je osakatio kartonima ali sta je tu je, sad se u Zvorniku treba skrpiti jer desnog krila uopste nemamo ali mislim da bi Ordagic mogao dobiti novu poziciju i to upravo onu koju je igrao Saric.
Ahmetovic danas nije imao svoj dan jer on inace onakve prilike rjesava zatvorenih ociju.
Hvala Azmiru na ovom rahatluku jer je danas biti navijac Slobode nesto najljepse.
Neko spominje Govedaricu desno, mislim da se on dosta bolje snalazi na lijevoj strani ( svojoj prirodnoj poziciji )
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac
Da li neko moze provjereno da mi napise u pp ili ovdje sta se desava s Mujicem, kakva je to povreda u pitanju ? Kad ce na teren ?
Svi imamo svoje mišljenje, ali meni je ono bilo za crveni. Sarić je šakom poklopio igrača. Da je to bio lakat i da je šaka bila u položaju u kojem treba kad se uzima zalet za sprint, udario bi ga okomito, a ne onako da ga poklopi. Kažem, svi imamo svoje mišljenje, ali meni je ono za crveni bilo.
Ne znam za vas, al' ja sam u šoku...

Veselinovic je iz prve postave izbacio Mehidica i kako se sjecam igrao desno krilo, stim da je u toku utakmice cesto mjenjao strane sa Miljanom. Tako da jedina dilema je Sarictuzla87 je napisao/la:Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.Omerbavarac je napisao/la:Tesko, vrlo tesko izvojevana tri boda no na kraju je najbitnije da se slavilo i da se preuzela liderska pozicija.
Ekipa ima strasan mentalitet, ugradjena im je napadacka orijentacija tako da napadaju sve dok ne steknu zeljenu prednost.![]()
Zivkovic nas je osakatio kartonima ali sta je tu je, sad se u Zvorniku treba skrpiti jer desnog krila uopste nemamo ali mislim da bi Ordagic mogao dobiti novu poziciju i to upravo onu koju je igrao Saric.
Ahmetovic danas nije imao svoj dan jer on inace onakve prilike rjesava zatvorenih ociju.
Hvala Azmiru na ovom rahatluku jer je danas biti navijac Slobode nesto najljepse.
Neko spominje Govedaricu desno, mislim da se on dosta bolje snalazi na lijevoj strani ( svojoj prirodnoj poziciji )
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac![]()
Da li neko moze provjereno da mi napise u pp ili ovdje sta se desava s Mujicem, kakva je to povreda u pitanju ? Kad ce na teren ?
Najaca scena u prvom poluvremenu kad Olimpic izjednaci i u lozi olimpika skocise i normalna nasa reakcija sta skacete i psovke, a onda babuka(azmir) hladno odozgo na nas sta vam je polahko pustite ljude i tad se svi okrenuse i sjedose na mjesto hehehehe
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta rec i bit pametan osim....1. 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cestitam vam!
Pravda na kraju je dosla a oni koji su mislili da ce vas pokopati, sebe su pokopali.
Da se fo kraja mi I vi gabjamo za titulu I fa igrate evropu a neka neki igraju derbi druge lige sa braćom.
Pravda na kraju je dosla a oni koji su mislili da ce vas pokopati, sebe su pokopali.
Da se fo kraja mi I vi gabjamo za titulu I fa igrate evropu a neka neki igraju derbi druge lige sa braćom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
dajte snimak tekme...ljubi vas brat
...hvala
kritika za navijače zbog upaljenih baklji, skroz bespotrebno, izdanje bolje nego do sada, al' treba još veća brojnost
raduje me što smo pobjedili, iako smo odigrali možda najslabiju tekmu ove sezone, uz onu protiv Čelika
raduje me što smo pobjedili, iako smo odigrali možda najslabiju tekmu ove sezone, uz onu protiv Čelika
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel ovo rekord, 11 utakmica bez poraza (liga i kup) u nizu? Ako neko zna, neka mi neko napise. 
Ja i ti ne pratimo isti klub izgledaslana_krv je napisao/la:Veselinovic je iz prve postave izbacio Mehidica i kako se sjecam igrao desno krilo, stim da je u toku utakmice cesto mjenjao strane sa Miljanom. Tako da jedina dilema je Sarictuzla87 je napisao/la:Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.Omerbavarac je napisao/la:Tesko, vrlo tesko izvojevana tri boda no na kraju je najbitnije da se slavilo i da se preuzela liderska pozicija.
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac![]()
Nije ni blizu, rekord drži Željezničar kada nisu izgubili 25 ili 26 utakmica u nizu (možda čak i više, računajući i Kup) u sezoni 11/12, tako da ih sigurno nećemo skinuti.NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ovo rekord, 11 utakmica bez poraza (liga i kup) u nizu? Ako neko zna, neka mi neko napise.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 03 okt 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
brate,postujem te al de se malo saberi..nije ti ovo seria A nego bosanska liga....mrtvi i neatraktivni olimpik,cener ulaz i tekma na tv u pola 4....de da ne budemo nezahvalni,jbt....preko 3000 je bilo a eo ja ti kazem da ce protiv jacih i atraktivnijih biti preko 5000...mozes me citiratChinaglia je napisao/la:kritika za navijače zbog upaljenih baklji, skroz bespotrebno, izdanje bolje nego do sada, al' treba još veća brojnost
- hule_barca
- Kontakt:
Bravo momci. Opet malo slabiji ulazak u meč, jer da je Olimpic poveo tek bi onda problema sijaset bilo. Uglavnom, pobjeda najbitnija, sad se dobro spremiti pa dobiti Drinu, to je must win pa to potvrditi protiv Travnika.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.