FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 03 okt 2015, 19:32

Chinaglia je napisao/la:kritika za navijače zbog upaljenih baklji, skroz bespotrebno, izdanje bolje nego do sada, al' treba još veća brojnost

raduje me što smo pobjedili, iako smo odigrali možda najslabiju tekmu ove sezone, uz onu protiv Čelika
brate,postujem te al de se malo saberi..nije ti ovo seria A nego bosanska liga....mrtvi i neatraktivni olimpik,cener ulaz i tekma na tv u pola 4....de da ne budemo nezahvalni,jbt....preko 3000 je bilo a eo ja ti kazem da ce protiv jacih i atraktivnijih biti preko 5000...mozes me citirat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 okt 2015, 19:34

Bravo momci. Opet malo slabiji ulazak u meč, jer da je Olimpic poveo tek bi onda problema sijaset bilo. Uglavnom, pobjeda najbitnija, sad se dobro spremiti pa dobiti Drinu, to je must win pa to potvrditi protiv Travnika.
Mes Que Un Club

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 okt 2015, 19:34

Chinaglia je napisao/la:kritika za navijače zbog upaljenih baklji, skroz bespotrebno, izdanje bolje nego do sada, al' treba još veća brojnost

raduje me što smo pobjedili, iako smo odigrali možda najslabiju tekmu ove sezone, uz onu protiv Čelika

Što napisa Knicks, ne izbija se svaki dan na čelo kolone, ajd nek su malo proslavili... :mrgreen: Solidna brojka opet, popravlja se situacija..
Usput, dobar ti je i dres onaj. :)
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 03 okt 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2015, 19:34

odnosilo se na Fukare ..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 okt 2015, 19:37

Ahmetovic danas nije imao svoj dan jer on inace onakve prilike rjesava zatvorenih ociju.

Hvala Azmiru na ovom rahatluku jer je danas biti navijac Slobode nesto najljepse. :ljepota:[/quote]

Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.

Neko spominje Govedaricu desno, mislim da se on dosta bolje snalazi na lijevoj strani ( svojoj prirodnoj poziciji )
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac :D
Da li neko moze provjereno da mi napise u pp ili ovdje sta se desava s Mujicem, kakva je to povreda u pitanju ? Kad ce na teren ?[/quote]
Veselinovic je iz prve postave izbacio Mehidica i kako se sjecam igrao desno krilo, stim da je u toku utakmice cesto mjenjao strane sa Miljanom. Tako da jedina dilema je Saric[/quote]

Ja i ti ne pratimo isti klub izgleda ;)[/quote]

Ocito, ali pogledaj sastave od prve utakmice sa celikom pa do olimpika mozda ti se razbristri.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 okt 2015, 19:38

Jel neko vidio Husaru, al se žetonira Husiću. Samo što ga nije jeebo gore (grli, ljubi :wtf: ), a ovaj ga odguruje od sebe :urnebes:
Skont'o Husić skim ima posla :mrgreen:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 03 okt 2015, 19:41

Bravo za Slobodu i vas tuzlake, svaka čast samo naprijed :bih:
Samo ne shvatam kako vas nema više na tribinama, ovakvi rezultati i vrhunski predsjednik, sigurno klub koji će u narednim godinama igrati dosta bitnu ulogu u PL .
Mora to mnogo jače i bolje, uglavnom sretno vam i da osvojite titulu :P

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2015, 19:42

Husara izgleda redovan na Tušnju, vidio sam ga prošlu tekmu

uh, drugovi moji, kako su ovo ogromna tri boda, pogotovo što slijede Drina i Travnik, gdje objektivno govoreći, očekujem 6 bodova, pa slijede Sarajevo i Zrinja :D sve vuče da ćemo ovih 18 kola, završit' među tri, ili u najgorem slučaju sa najviše 3 boda zaostatka za trećom pozicijom, a onda očekujemo da nas babuka iznenadi :kafa:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 okt 2015, 19:43

Chinaglia je napisao/la:odnosilo se na Fukare ..
Danas si bio glavni lik na zapadu :bow:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 okt 2015, 19:44

Ja haman propustio sou..
Jesmo li osigurali opstanak,ili idemo dalje...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2015, 19:50

Ahmetović u dvije vezane tekme u PL, profula pet zicera, što je za igrača njegovog kalibara, apsolutno nedopustivo, hladno nas je to moglo danas koštat' pobjede :roll: al' et', majstor je to, igračina, vjerujem da će se već protiv Drine vratit' postizanju golova!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 okt 2015, 19:51

Claus je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ovo rekord, 11 utakmica bez poraza (liga i kup) u nizu? Ako neko zna, neka mi neko napise. :mrgreen:
Nije ni blizu, rekord drži Željezničar kada nisu izgubili 25 ili 26 utakmica u nizu (možda čak i više, računajući i Kup) u sezoni 11/12, tako da ih sigurno nećemo skinuti.
Ma mislio sam na nas licni rekord?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 okt 2015, 20:05

MortemHz je napisao/la:Cestitke na novoj pobjedi mojoj raji : Helleru,Beduinu,Solinasu i ostalim :)
Hvala drug, i vama sretno sutra. :thumbup:

Knicks - mislim da nam jest licni rekord kluba u PL.

Sve u svemu, opasan je bio Olimpic i da imaju vise navijaca iza sebe, sigurno bi i ove sezone bili u samom vrhu. Ahmetovic previse sansi ne iskoristava za kalibar njegovog igraca. Sreca pa danas njegove sanse nisu odlucile utakmicu, ali protiv Drine mora nadoknaditi ovo.

Kazu Cipa danas poveo navijanje, izgleda i on primjetio kako stvari stoje, da koracamo velikim koracima pa uletio u grupu ponovo. Ali neka je, drago mi je da se vraca stara raja i sa sobom povlace i ostatak ekipe koja je prije bila zajedno... navijanje, onako preko tv-a, mi je bilo odlicno, culi su se momci perfektno, stalno se navijalo... baklje ako se nisu bacile na teren ne bi trebao biti nikakav problem, kao i protiv Veleza i Zelje sto nismo dobili kaznu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 okt 2015, 20:09

Beduin je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Cestitke na novoj pobjedi mojoj raji : Helleru,Beduinu,Solinasu i ostalim :)
Hvala drug, i vama sretno sutra. :thumbup:

Knicks - mislim da nam jest licni rekord kluba u PL.

Sve u svemu, opasan je bio Olimpic i da imaju vise navijaca iza sebe, sigurno bi i ove sezone bili u samom vrhu. Ahmetovic previse sansi ne iskoristava za kalibar njegovog igraca. Sreca pa danas njegove sanse nisu odlucile utakmicu, ali protiv Drine mora nadoknaditi ovo.

Kazu Cipa danas poveo navijanje, izgleda i on primjetio kako stvari stoje, da koracamo velikim koracima pa uletio u grupu ponovo. Ali neka je, drago mi je da se vraca stara raja i sa sobom povlace i ostatak ekipe koja je prije bila zajedno... navijanje, onako preko tv-a, mi je bilo odlicno, culi su se momci perfektno, stalno se navijalo... baklje ako se nisu bacile na teren ne bi trebao biti nikakav problem, kao i protiv Veleza i Zelje sto nismo dobili kaznu.
Morteme,imal sanse bude iksic sutra :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2015, 20:25

To je i najrealniji ishod ali idemo na pobjedu :D
Hvala Beduin
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 okt 2015, 20:42

Bravo za Azmira,al ništa bez Husrefa.Ako se desi da slabašni Željo izbori bod u derbiju,a Sloboda ne izgubi u 14.kolo na Koševu,eto vama možda i jesenje titule. :thumbup:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 okt 2015, 20:48

Ne znam ko je pisao da je drugi gol iz ofsajda, sad sam pogledao snimak i sve je cisto. Ispred Ahmetovic je bio pola koraka desni bek Olimpika koji he zaspao na svojoj strani.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 okt 2015, 20:49

Čestitam Predsjedniku Husiću,Šefu Musemiću, Igračima ,svim Slobodašima i "Fukarama" sa Sjevera.
Ja volim FK Tuzla City

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 03 okt 2015, 20:55

Ima li gdje golova da vidim onu petu Veselog ponovo :D Danas je prava borba bila, nismo odigrali baš najbolje ali i takvi smo pobijedili :tokralju:
Ahmetović je profulao dvije 100% šanse, šteta mogla se ova utakmica ranije završiti a ne strepiti na kraju radi onog sudije. Kriminalno suđenje danas, ništa čovjek nije svirao, katastrofa!

Efendić danas odličan što jest jest :thumbup:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 okt 2015, 21:01

[quote="Thranduil"]Ima li gdje golova da vidim onu petu Veselog ponovo :D Danas je prava borba bila, nismo odigrali baš najbolje ali i takvi smo pobijedili :tokralju:
Ahmetović je profulao dvije 100% šanse, šteta mogla se ova utakmica ranije završiti a ne strepiti na kraju radi onog sudije. Kriminalno suđenje danas, ništa čovjek nije svirao, katastrofa!

Efendić danas odličan što jest jest :thumbup:[/quote
http://****.ba/vijesti/musemic-prepo ... nata/99553

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.