Postao/la Pasha_car_aga » 04 okt 2015, 01:03
Nismo nešto briljirali danas, ali bodovi se pišu i to je u ovom momentu najbitnije. Nije se obistinila moja prognoza da ćemo ih zgaziti ali to su čari fudbala, tako da sam u konačnici prezadovoljan pobjedom!
Evo jedna kraća analiza, mog viđenja današnjeg učinka naših asova:
Pirija, po meni igrač utakmice, spasio nas je u par navrata u prvom poluvremenu i teško bi se vratili u tekmu da su oni poveli u bilo kojem momentu utakmice, jos jednom pokazao moje prethodne tvrdnje da je najbolji golman kojeg ova liga posjeduje!
Efendija, medju najboljima danas, posebno u prvom poluvremenu.
Mehmedagić, standardno dobar, bez većih grešaka.
Kostić, danas je nekako izgledao tromo i ne raspoložen za igru, bilo je njegovih boljih izdanja sasvim sigurno.
Ivetić, reći ću da je danas bio jako slab, sve su akcije Olimpica išle preko njegove strane, ispao je više puta, od njega to nisam navikao i moram istaći da je danas odigrao možda najlošiju partiju za Slobodu od kako je došao u klub.
Stjepanović, veliki radnik, dosta prljavog posla odradjeno danas, plus strijelac pobjedonosnog gola, sasvim sigurno medju najboljima danas.
Ordaga, najlošiji naš igrač danas, bez ikakve sumnje, direktni krivac za primljeni pogodak, još kad na to dodamo veliki broj grešaka i pogrešnih pasova, dodjemo do toga da je baš bio loš.
Sarić, po meni uz Piriju i Efendiju najbolji naš igrač na terenu, nisu imali rješenje za njega, jedino je taj crveni neka mrlja na sveukupni dojam.
Veseli, svaka čast za pogodak majstore, drago mi je da je probio led, nadam se da će biti još njegovih golova.
Zeba, nista posebno, njegova prosječna tekma ove sezone, može on to puno bolje.
Ahmet, ne može se reći da je bio odličan, kada dvije 100% šanse mašiš, to nije dobro, posebno što se to odvijalo kod rezultata 1:0, odnosno 2:1, kad smo bukvalno trebalo da slomimo protivnika, Merso maša čiste situacije, takodje se nadam da ovi poslednji njegovi promašaji neće uticati negativno na njegovo samopouzdanje. Inače uvjek vuče dva protivnička igrača na sebe, jako dobar u skok igri, dosta je razigravao suigrače, realizacija je zatajila. Da je bio malo prisebniji u poslednjih par tekmi, sad bi minimalno imao 10 golova na kontu. Nadam se da će već u Zvorniku proraditi.
Hvala Azmiru, Husrefu, igračima i svima onima koji se brinu za dobru atmosferu unutar ekipe. Predivan je osjećaj gledati sa vrha!
Pozdrav svim slobodašima.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk