BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
- DragonGirl
- Kontakt:
Hvala im, veliki su ljudiMurga je napisao/la:Hoce da izadju nama u susret i da izgubeDragonGirl je napisao/la:Šta to fali Zenici?![]()
"Istina je da Vels neće trenirati u Zenici, to je odluka njihovog selektora Chrisa Colemana i mi naravno poštujemo protokol naših gostiju. Kako se bavim ovim poslom još se niti jednom nije desilo da jedna selekcija koja gostuje u našoj zemlji ne obavi nijedan trening prije utakmice. Naravno da je to malo čudno, ali to je njihova stvar i na nama je da budemo dobri domaćini." - rekla je za Sportsport.ba Slavica Pecikoza, PR Fudbalskog saveza BiH.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde da se i s tobom složim jednom.Virtu4l je napisao/la:Kako je ovako fino vidjeti kad svi igraju u Bundesligi, jos jedni protiv drugih.
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne vjerujem, nije bas najpogodnija situacija da ubacujemo debitante. Ali dobro je sto su pozvani.Elegant je napisao/la:Sta mislite hoce li Hodzic i Grahovac dobiit sansu u ovim utakmicama ?
Kada je sljedeci termin za prijateljske? Ima li ista dogovoreno?
- DragonGirl
- Kontakt:
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja isto to mislim . Pogotovo što je Vedo u formi trenutnoVirtu4l je napisao/la:Da je Džeko spreman, siguran sam da bi Meša krenuo sa dva napadača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjanic i Salihovic.Doduse,bio bi i Medunjanin ali covjek se uopste ne bavi fudbalom trenutno.
Pogle samo ta imena,Tino Sušić,Anel Hadzic,Srdjan Grahovac,Stojan Vranjes,Semir Štlić-majko mila.
Nadam se da ce Salihovic pomoci, a mogli bi Grahovac i Hodzic u vatru.
Koji smo to mi kalibar hljeba ti?Fidelis je napisao/la:Ako cemo posteno,mi realno imamo dva ozbiljna igraca u veznom redu,ostalo su igraci koji nemaju kvalitet igrati u reprezentaciji naseg kalibra.
Pjanic i Salihovic.Doduse,bio bi i Medunjanin ali covjek se uopste ne bavi fudbalom trenutno.
Pogle samo ta imena,Tino Sušić,Anel Hadzic,Srdjan Grahovac,Stojan Vranjes,Semir Štlić-majko mila.
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
HAHAHAHAHHAHAAAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA koji su to lopovi u pmHariTz je napisao/la:Lik mi traži za kartu 120 KM Zapad.. Pa de druže i ženu mi yebi.
jbga Hari nek si me nasmijoHariTz je napisao/la:Lik mi traži za kartu 120 KM Zapad.. Pa de druže i ženu mi yebi.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, BIHpatriota, Biscione, Bordeaux433, bordobijeli, Bosanac90, bosnas_, Brokula, budzak, bvsic, celikmilan, COYGBiH, DanijelTZ, darker10, Drum, eaglebvb09, edin139, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, Grk1234, Hajdeee, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, Kapetan, karajlo, L-Train, Ledara, legendarnadruga, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, Majstorinho, marlostanf1eld, Meshko91, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Nah1ddd, Napapijri, nebeskasila, Nemanja99, NEZALAGANJE, Posejdon, Principatus, prisonbreak, rishovski, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Shogun, Smaja, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, TefalTava, THEC, thulkazal, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, tuzlanskinacin, unavita, Venom, ventilateur, voltron30, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zikerrz21, ZkaoZenica i 826 gostiju.