Treba nam pobjeda nakon svega da se vratimo u zivot, valja sljedece kolo ici Zrinskom pa Celik kuci.Minhi je napisao/la:Da pobijedimo sutra InshAllah!
Sretno Željo, sretno Edise!
1:0 Kokot iz offside-a da bude slatko plakanje pitara.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Treba nam pobjeda nakon svega da se vratimo u zivot, valja sljedece kolo ici Zrinskom pa Celik kuci.Minhi je napisao/la:Da pobijedimo sutra InshAllah!
Sretno Željo, sretno Edise!
Istina da je ovaj klip s press-a realnost naseg kluba u svim segmentima. Nego trebamo svi sacekati sutra da vidimo sta ce se desiti. Mozda ih poderemo 3:0 i bice FergusonCARSON je napisao/la:Vidim koliko je frajer plitak, evo vrijeme će pokazati ja volio da griješim
Baš tako brate,**** dušmane..Minjore je napisao/la:Yebi ga, ima ko ima, bodricemo Zelju. Samo kazem da sad moramo biti zajedno , nemojte okretat ledja Jugu.. A vi shvatite kako ocete..
najjaci si kraljuDolina je napisao/la:Danas utakmica, kako god, sutra ponedjeljak, posao, malog moram voziti na trening, platiti struju i čini mi se rekla žena da nema kafe u kući.
Brazil ti je dobra, ja se iznenadioDolina je napisao/la:Danas utakmica, kako god, sutra ponedjeljak, posao, malog moram voziti na trening, platiti struju i čini mi se rekla žena da nema kafe u kući.
Za pocetak da izbaci onaj onaj onaj onaj, a ostalo ce nadoci i nauciti seDzoleZeljo je napisao/la:Ja sam tek sada pogledao press sa Edisom i krucijalnom amaterskom greskom sponzora. Sponzora necu komentarisati ali imam potrebu Edisa iz dvije perspektive.
Saldo svega:
Mislim da mi je poslije presa tek postalo jasno zasto su vojni rezim na celu sa Edisom uveli.
Govor je dobar, samo za internu komunikaciju.
Druga stvar, da bi izbjegli amaterizam, drzanje govora koji prolazi kroz mnoge aspekte zivota, koristeci rijecnik i pricu koji nije prikladna za javnin nastuo, a posebice kada predstavljate nekoga, tj ne sebe samo, Edisu se mora skrenuti paznja po hitno na ubuduce pripremi sta misli govoriti do 3 min, i da posebnu paznju obrati na rijecnik. Ako je to problem, neka nadu PR osobu koja ce do izvesti na profi nivou.
Edit: Ne znam sta neki ocekuju od treninga uopste???? I to pred utakmicu.